jungle Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) 2Nick06: dneska sem na tyhle buggati koukal v humanicu, stály okolo dvojky, vypadaly dobře já si pořídil tyhle, snad nějakou dobu vydrží, mám je do městahttp://www.humanic.net/cz/Panska/Obuv/kotnickova-a-vyssi-obuv/Mustang-kotnickova-bota-tmave-hneda-2243507852 Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Timberland Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 (upraveno) Bugatti:když jsem je viděl naživo,řekl jsem ježiskovi ať je co pod stromeček Upraveno 5. prosince 2015 uživatelem Nick06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Zima je tu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 co to za bota? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 do dnešného počasia Timberland-y Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Poslední akvizice na Black Friday - Herring Moorgate. Když přišly, tak se mi nějak nezdály, po dvou hodinách péče a leštění jsem v zásadě spokojený.V porovnání se Shoepassion bych řekl, že Shoepassion má o fous lepší kvalitu zpracování, jsou ale možná trochu nudnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Tomas diki za dojmy ohladom Herring Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Taky jsem nemohl odolat vyprodeji u Herringů a tak sem si pod stromek nadělil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2015 Krásný boty,i hadry. http://www.danner.com/product/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 První konzultace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Krásný boty,i hadry. http://www.danner.com/product/Danner boots už jsem tu kdysi dával. Nosí je mimochodem James Bond ve Spectre . Mají taky drsný product placement ve filmu Divočina s Reese Whiterspoon.Zajimavý jsou taky Chippewa boots Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 organic-aha díky,já jsem je teprve teď objevil na instagramu a ty fotky se mi líbily.O Bondovi ve Spectre jsem teda neměl ani ponětí..a to jsem si četl,co tam nosí sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 První konzultace...Zachariáš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Tak jsem vymek a konecne objednal nakou kosmetiku pro skorne. Vosk sam o sobe je OK, ale vyziva a cistota musi byt, ha. Na tomto miste bych rad vypichnul rychlost a kvalitu Gentlemanstore.cz, plus super zabaleni, osobni dopis a k tomu predvyplnena a placena postovni vratka pro pripad, ze by nasinec prskal nad kvalitou. To me fakt nadchlo. Tester kolinsky byl prijemnou tresnickou. Ted uz si jen tema cistidlama neznicit boty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Cheaney, what else .. tentokrát lakýry z loňskýho výprodeje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 velká nádhera, jsou jak měňavky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Čtvrtek a patek strávím v Beskydech (lysá a visalaje) tak impregnuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Cheaney, what else .. tentokrát lakýry z loňskýho výprodeje .Potkat takovýhodle chlapa, pomyslím si něco vo bohémech. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se