Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Loake ledbury, Tudor Heritage Chrono a lednove "Ponzkovice"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 15. 2. 2016 v 20:52, honza71 napsal:

To je mazec, dobry.

A ladis ponozky k hodinkam nebo vybiras hodinky podle toho, jakys rano navliknul fusekle :D?

Zatim plati prvni varianta. Jednou bych se ale moc rad dopracoval k te druhe. ;)
Odkaz ke komentáři

V 15. 2. 2016 v 23:25, Lion napsal:

Máte nekdo tip na impregnaci na goretex a nubuk? Idealne 2v1. Je k necemu colonil carbon pro co maj treba ve sportisimu?

Ja používám asi dva roky tohle a jsem max.spokojen. Je to emulze konzistencí podobná např.šampónu. Vetře se to do kůže a je to. Boty trochu ztmavnou ale nubuk zůstane nubukem. Ale v krámu je to těžko sehnatelne.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Vosk je snad na boty s gtx hovadina, protoze tam pak ta membrana je k nicemu (vosk nic nepusti), nebo se pletu?

Ja jsem to resil taky a nakonec bral v hudy g-max conditioner (ne wax ale max) zaroven s botama, ale nubuk tim prijde o svuj brouseny vzhled. Na outdoorforu spis doporucovali nejaky sprej tusim.

Odkaz ke komentáři

Ja to řeším tak, ze na hanwag momentálně nanasim výše uvedeny přípravek Revivex který zachovává nubuk a vyživuje kůži a až mi nebude fungovat membrána, tak to zapatlám voskem. První hanwag jsem reklamoval po pul roce skrze prasklou kůži, kterou jsem patlal od začátku voskem, ale s botami jsem chodil půl roku v prachu a kombinace vosk-prach vytvoří brusnou pastu a v nejvytíženějším místě ohybu boty mi to způsobilo otevřené praskliny. Nynější mam dva roky a no problem

Odkaz ke komentáři

V 16. 2. 2016 v 10:56, Lakerss007 napsal:

Noo, tak az mi popraskaji moje relativne nove hanwagy, dam ti za pravdu a priste budu o neco chytrejsi.

Myslím, ze v takovém prostředí je nosit nebudeš, takze nemusíš mit strach :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...