addalbert Odesláno 14. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2016 Loake ledbury, Tudor Heritage Chrono a lednove "Ponzkovice" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 V 14. 2. 2016 v 22:34, addalbert napsal: Loake ledbury, Tudor Heritage Chrono a lednove "Ponzkovice"[/url]Chrono a ponožky top kombo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipG Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Tak se taky musim pochlubit prirustkem od Bakera! Sent from my iPhone using Tapatalkm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Sorry, ale co na těch westernovejch brogue vidíte? 'dyť je to jak kraslice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Já myslim, že jsou dobrý. Na stojku u kasy na labutě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 V 14. 2. 2016 v 22:34, addalbert napsal: Loake ledbury, Tudor Heritage Chrono a lednove "Ponzkovice"To je mazec, dobry.A ladis ponozky k hodinkam nebo vybiras hodinky podle toho, jakys rano navliknul fusekle ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 V 15. 2. 2016 v 20:52, honza71 napsal: To je mazec, dobry.A ladis ponozky k hodinkam nebo vybiras hodinky podle toho, jakys rano navliknul fusekle ?Zatim plati prvni varianta. Jednou bych se ale moc rad dopracoval k te druhe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Máte nekdo tip na impregnaci na goretex a nubuk? Idealne 2v1. Je k necemu colonil carbon pro co maj treba ve sportisimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 V 15. 2. 2016 v 23:25, Lion napsal: Máte nekdo tip na impregnaci na goretex a nubuk? Idealne 2v1. Je k necemu colonil carbon pro co maj treba ve sportisimu?Ja používám asi dva roky tohle a jsem max.spokojen. Je to emulze konzistencí podobná např.šampónu. Vetře se to do kůže a je to. Boty trochu ztmavnou ale nubuk zůstane nubukem. Ale v krámu je to těžko sehnatelne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Lion: ja osobne pouzivam na Hanwagy Nazcat s gtx vosk. Konkretne od Meindlu - Sport wax. Osetruji tim i ostatni kozene boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Vosk je snad na boty s gtx hovadina, protoze tam pak ta membrana je k nicemu (vosk nic nepusti), nebo se pletu? Ja jsem to resil taky a nakonec bral v hudy g-max conditioner (ne wax ale max) zaroven s botama, ale nubuk tim prijde o svuj brouseny vzhled. Na outdoorforu spis doporucovali nejaky sprej tusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Gtx beru jako docasnou zalezitost, protoze casem stejne ztrati sve vlastnosti. Tudiz uprednostnuji peci o kuzi, ktera pri spravne udrzbe vydrzi dele nez gtx. Na druhou stranu, u vosku mam problem s prodysnosti - noha se mi vice poti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Ja to řeším tak, ze na hanwag momentálně nanasim výše uvedeny přípravek Revivex který zachovává nubuk a vyživuje kůži a až mi nebude fungovat membrána, tak to zapatlám voskem. První hanwag jsem reklamoval po pul roce skrze prasklou kůži, kterou jsem patlal od začátku voskem, ale s botami jsem chodil půl roku v prachu a kombinace vosk-prach vytvoří brusnou pastu a v nejvytíženějším místě ohybu boty mi to způsobilo otevřené praskliny. Nynější mam dva roky a no problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakerss007 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Noo, tak az mi popraskaji moje relativne nove hanwagy, dam ti za pravdu a priste budu o neco chytrejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 V 16. 2. 2016 v 10:56, Lakerss007 napsal: Noo, tak az mi popraskaji moje relativne nove hanwagy, dam ti za pravdu a priste budu o neco chytrejsi.Myslím, ze v takovém prostředí je nosit nebudeš, takze nemusíš mit strach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) Panstvo, co si myslite o tychto botach?na nosenie ku modrym jeansom. Zvazujem medzi Red wing Beckman Chippewa G22 a Wolverine 1000 mile Upraveno 16. února 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Redwingy sa mi pacia najviac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 (upraveno) RW mam dvoje a je to myslim stavka na istotu. Akurat citam..customers review ze na Wolverine sa "vraj" dost lamu podrazky... Upraveno 16. února 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 V 16. 2. 2016 v 18:04, Leviathan napsal: RW mam dvoje .pochopitelne. Snad nebudes mat jednu nohu obutu a druhu bosu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 ty prvni vypadaj skvele.. ale trojka je taky zajimava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se