Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Psal si, že sis je nechal podlepovat nebo sem si to vymyslel, a kdyžtak kde?

díky

Jojo, podrazil jsem je. Ja chodim k jednomu starému obuvnikovi na rohu Argentinske. Je rychlej a sikovnej. Ale prakticky ti to udelaji v kazde slusne opravne obuvi.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nahodou ti este nedosli ? Zaujima ma jak ti sadla velkost...

Edit: Frantik, Burford by ti tusim mensi pasoval lepsie :)

Sorry dlho som tu nebol.. Prišli sú super a veľkosť akurát.. Ale ja mam divne nohy.. Napr salomon mam až 47 skoro..
Odkaz ke komentáři

Pánové, právě jsem zjistil, že mě dostihlo stáří. Já, který byl v předvoji módních trendů 80. a 90. let dnes jen s pokleslou čelistí sledují (pro mě neuchopitelné) kreace - viz. addalbert,  FilipG, quest987. Hlavně se nenechat svázat konvencí...

Odkaz ke komentáři

Sorry dlho som tu nebol.. Prišli sú super a veľkosť akurát.. Ale ja mam divne nohy.. Napr salomon mam až 47 skoro..

Salomon je extrem, ja som teraz kupoval o cislo a pol vacsie ako mam bezne. Tie clarksy zodpovedaju u teba tej velkosti co prevazne pouzivas ? Daj pls nejake zive foto, rozmyslam o nich tiez. Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Ďalši obuvník, čo šije boty ručne...tentokrát vraj úplne bez akýkoľvek strojov

Stále platí, že ručne robené topánky u nás robíte ako jediný?

Firiem, ktoré vyrábajú topánky na mieru, kde je veľký podiel ručnej práce, je viac. Celé ručne vrátane kompletného zvršku ich však robím iba ja, a to nielen na Slovensku či v Rakúsku, ale snáď aj v celej Európe.

Tým netvrdím, že by to mnohí nedokázali, lenže niektorí potom pýtajú za topánky také peniaze, že ich nik nekupuje. Treba vedieť, kde je hranica, za ktorú už ľudia nepôjdu.

https://dennikn.sk/368933/vyuceny-stolar-sam-rucne-vyraba-topanky-celozivotnou-zarukou/

Čo na to miestni znalci?

F.

Odkaz ke komentáři

JJ je to šířka G. A seděj mi skvěle, respektive mi skvěle sedí kopyto Claridge u něj mi přijde jedno jestli je Gčková nebo Fková šířka. Na stejném kopytu mám Fearnleye ty sou šířka F a sedí mi uplně stejně. Pak mám v Fku Chester ty mají jiný kopyto tuším 024 v šířce F a ty mi tak skvěle na noze nesedí, přitom bota působí robustnějším/ širším dojmem. Je to hodně o kopytu a noze.

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo tip na eshop s ponožkami stylu happy socks? Mám od nich asi troje, ale žádné další už se mi moc nelíbí, klidně můžou být i jednobarevné, na lepremier jsem si toho moc nevybral. 

Odkaz ke komentáři

ponozky.cz

Tady to znám a příjde mi to jako klasické ponožky, od happy socks jsem si vybral tři druhy co se mi líbí, ty ostatní u lepremier jsou v podstatě taky klasické akorát stojí 3x tolik. Spíš jsem myslel něco ve stylu happy socks, které nestojí 8 eur :) 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...