Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes rozcházím nové Barker Linz, koupené v TM Lewin na Chodově za rozumných 5990 Kč (původně skoro 11k). Zatím žádné otlaky, jsem příjemně překvapen :)

Ponožky Tyrwhitt, džíny Nudie.

post-95-0-28864800-1456303697_thumb.jpg

Odesláno

Dnes rozcházím nové Barker Linz, koupené v TM Lewin na Chodově za rozumných 5990 Kč (původně skoro 11k). Zatím žádné otlaky, jsem příjemně překvapen :)

Boty super, jako konzerva bych si vzal asi jiný fusekle a džíny bych dole zúžil ;)

Odesláno

Parádička
Odesláno

hezkej kup . 

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Dneska RWpost-26998-0-41908000-1456321486_thumb.jpg

edit: no mohl bych je trošku přelíznout no  :whistling:

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník Strocek
Odesláno

Já mám černý paty od gumovýho koberečku v autě a jde to docela blbě vypucovat...  :)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Já jsem to zkoušel nějak drhnout i nějakej připravek a trochu to povolilo, ale já jezdim furt autem, takže bych to musel dělat každej den, takže na to seru a ty paty vyčistim až tam dám klasickej koberc i když teď neni moc marast, tak ho tam dám asi brzy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...