Lunochod Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Tady to znám a příjde mi to jako klasické ponožky, od happy socks jsem si vybral tři druhy co se mi líbí, ty ostatní u lepremier jsou v podstatě taky klasické akorát stojí 3x tolik. Spíš jsem myslel něco ve stylu happy socks, které nestojí 8 eur Zkus tohle: http://www.socksinbox.cz/collections/panske. Kupuju je tam pravidelně a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dneska mi dorazily Jordany,jsem spokojenej:-)to nevypadá jako Tubulary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 to nevypadá jako Tubulary Temhle jsem nejak nemohl odolat.Tubulary prijdou na radu uz brzy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Dnes kožené trenéry, mám je už skoro rok a jsou to super pohodlné boty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Co se fuseklí týče, nedám dopustit na www.kupsiponozky.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 dneska casual Tuesday Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Jeste v praci ;-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Dnes rozcházím nové Barker Linz, koupené v TM Lewin na Chodově za rozumných 5990 Kč (původně skoro 11k). Zatím žádné otlaky, jsem příjemně překvapen Ponožky Tyrwhitt, džíny Nudie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Dnes rozcházím nové Barker Linz, koupené v TM Lewin na Chodově za rozumných 5990 Kč (původně skoro 11k). Zatím žádné otlaky, jsem příjemně překvapen Ponožky Tyrwhitt, džíny Nudie. Boty super, jako konzerva bych si vzal asi jiný fusekle a džíny bych dole zúžil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Tak ja vám ty pracovní fotky trochu zabiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Dnes rozcházím nové Barker Linz, koupené v TM Lewin na Chodově za rozumných 5990 Kč (původně skoro 11k). Zatím žádné otlaky, jsem příjemně překvapen Ponožky Tyrwhitt, džíny Nudie.Parádička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Dnes rozcházím nové Barker Linz, koupené v TM Lewin na Chodově za rozumných 5990 Kč (původně skoro 11k). Zatím žádné otlaky, jsem příjemně překvapen Ponožky Tyrwhitt, džíny Nudie.hezkej kup . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Dneska RW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Dneska RW edit: no mohl bych je trošku přelíznout no Upraveno 24. února 2016 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Strocek, me se libej jak jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Dík . Taky trošku patinu ne u pracovních bot . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Mam to na obou rw stejne a jeste cernou podrazku jak to taham po lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Já mám černý paty od gumovýho koberečku v autě a jde to docela blbě vypucovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 pasta na zuby ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Já jsem to zkoušel nějak drhnout i nějakej připravek a trochu to povolilo, ale já jezdim furt autem, takže bych to musel dělat každej den, takže na to seru a ty paty vyčistim až tam dám klasickej koberc i když teď neni moc marast, tak ho tam dám asi brzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se