Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

V 20. 3. 2016 v 19:22, ivan_989 napsal:

Do prkna, snad nepadnem tak hlboko aby som si nieco kupil len preto ze to je zlacnene a kupuju to ini a pochvaluju si to a odporucaju. Hm, ale z tejto vety priamo vyplyva ze by bola asi chyba nekupit ked ini beru aj 2 pary. Ach jo. Hrozny svet.

Akoze je to pohodlné až moc.. Chodiť na bubline :) neľutujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Strocek
  V 20. 3. 2016 v 19:15, moco napsal:

:-) ja se spokojim s tim, ze je u nás ve městě nikdo nemá.... taky kdo by mel koule si koupit takovou kombinaci, ze :-)))

jako v poho, zase když už, tak pořádnej úlet, ale trochu bych měl problém s tou lososovou nebo jaká že to je, ale tak hlavně že se líbí tobě  ;)  

Odkaz ke komentáři

V 20. 3. 2016 v 20:00, Strocek napsal:

jako v poho, zase když už, tak pořádnej úlet, ale trochu bych měl problém s tou lososovou nebo jaká že to je, ale tak hlavně že se líbí tobě  ;)  

A kdybys viděl jak jsem na ulici sledován ženami :-)))

Odkaz ke komentáři

V 21. 3. 2016 v 22:25, emef napsal:

Už jste někdo zkoušeli Meermin? https://meermin.es/index.php

Na rámovky fakt dobrý ceny. Že prej jim to krájej kdesi na východě a na Mallorce to šijou, jsem někde čet. Zrnič by se k tomu moh vyjádřit třebas. :)

na pravýgentleman vyšel o nih drobný článek/recenze  http://www.pravygentleman.cz/boty-meermin-prijemne-prekvapeni-z-madridu/

Odkaz ke komentáři

V 22. 3. 2016 v 13:25, Ace.Rimmer napsal:

u mě je to snad hodný nějaký diagnozy :-D sorry je to trochu mázlý... 

Blázne :-)))) To se nedá unosit...pokud netočíš klipy :-))) Ale taky by mi taková lajna nevadila

Odkaz ke komentáři

Jdete do haje tak jsem prisel na to ze potrebuju nove boty. Jako by nestacily hodinky a kolo inspirace z bike fora. Nemate nekdo slusivou kuklu, nejspis jdu do banky.

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...