Ace.Rimmer Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 dneska boss orange, pod dlouhé době nemam air maxy :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 ...tak som presnurkoval do pribalenych cervenych...ked uz pisu ze "The exceptional character of this traditional men?s shoe comes from the combination of the blue leather upper and the red shoelaces. It is definitely an eye-catcher for any fashionable gentlemen." tak sa hecnem a prekusnem svoj konzervativizmus. Akurat pes sa tvari ze jeho panickovi uz definitivne preskocilo. Vcelku opravnene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Máš to dobrý. Když to sladíš s kalhotama, tak to bude mít šmrnc. Na psa nedej, ty blbě čuměj furt, obzvlášť tyhle s tím nabouraným rypákem. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Vcera koupene na prochazky do prirody s dcerkou. Pekny Gore-texovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) Teda nenapadlo by mě, že do tohohle vlákna napíšu, ale: opouštějí mě jedny polobotky, které jsem si nesmírně oblíbil. Kůže, 6 let v provozu, až do minulého měsíce vypadaly dobře. Chci si koupit dalších několik od téhle značky, koukám do bot a cedulka je nečitelná. Spoléhal jsem na to, že si to budu pamatovat, ale míhají se mi před očima všechny značky bot mé expartnerky Jediné, co si pamatuju, je, že logo (cedulka) bylo šedá plocha se stříbrnými a červenými písmeny, tenký font.. Kupovány při návštěvě Chrudimi dole pod náměstím (zkoušel jsem tam volat, nevědí). Polobotky stály asi dva litry, kupoval jsem tam vzhledem k ceně hned dvoje, takže žádná haute botérie. Nenapadá vás podle popisu loga, o jakou značku by se mohlo jednat? Sorry za extrémně pitomý příspěvek. Ať nejsem úplně OT:Přes léto nosím přes deset let sandály Source, mám už páté, spokojenost.Přes zimu ve městě bych rád i nadále nosil polobotky s šedo bílo červenou cedulkou Přes zimu v terénu pracovní boty od Brudry, dostávají strašný kouř od šutrů a vody, takže nemá smysl kupovat dražší.Na badminton nějaké sálové Adidy z outletu s podrážkou AdipreneNa kolo Diadory. Moc toho v poslední době nenajezdím, mám je 18 let.Jo - a na zahradu žabky Teva. Upraveno 25. března 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Za všetko môže toto vlákno.. Air max 1 Ltr neon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 TakyIMG_3220.JPGNemáte v tom kanclu nějak prázdno? U nás je rvačka o každý metr stolu, aby si měl dotyčný kam položit noťas. Ještě že mi tam zbývají poslední tři dny K tématu: Na rámovky od Zrna budu ještě nějakou chvilku šetřit, tak zatím křusky ze Zootu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 (upraveno) stepecken: Ses nejak rozjel chces dohnat panedge Upraveno 25. března 2016 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 stepecken: Ses nejak rozjel chces dohnat panedge Ani ne ale dnes Pandorf a zase sale 50% z najnižšej ceny.. No mohol som ich tam za 31.5? nechať?? Nemohol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 https://www.stream.cz/vyrobeno-v-cesku/10009720-zacharias-luxusni-rucne-site-boty-na-miru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 https://www.stream.cz/vyrobeno-v-cesku/10009720-zacharias-luxusni-rucne-site-boty-na-miruSupr, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Vcera rozsirila zena svou sbirku Salomonu.A pry k nim potrebuje jeste fialovej batoh s bundu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Tak som vyskusal zopar parov tych airmaxov ale sak v tom sa neda chodit, teda urcite nie pohodlne, aspon teda v mojom pripade. Neviem ci to bola v Parndorfe nejaka divna fajta co som skusal ale zacinam rozumiet preco su tam take lacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Mam taky air max 90 a pohodlnost je asi taková jaká se dala udělat v tech 90 letech :-) Ale asi o tom to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Ja mam 120kg a 193cm a sú pohodlné.. Vysoký nart atď.. Ale verím že nesedia každému Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2016 Při té váze zmeknou no :-)Ja jsem rozmazlený ze salomonu a Nike free 5.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tohle vlákno má na moji peněženku zhoubný vliv: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Když jsem si koupil nové Air max, tak jsem myslel, že je za tu cenu vzteky rozkoušu. Ale pěkně se rozchodily, a teď je tahám furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Tohle vlákno má na moji peněženku zhoubný vliv: wv1.JPGwv.jpgTie hnede Wolverine su paradne. Ta podrazka..kedze je hladka, neklze? alebo si dal podbit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2016 Zatím jsem chodil jen na suchu, takže neklouže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se