Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

...tak som presnurkoval do pribalenych cervenych...ked uz pisu ze "The exceptional character of this traditional men?s shoe comes from the combination of the blue leather upper and the red shoelaces. It is definitely an eye-catcher for any fashionable gentlemen." tak sa hecnem a prekusnem svoj konzervativizmus.

Akurat pes sa tvari ze jeho panickovi uz definitivne preskocilo. Vcelku opravnene.

post-21258-0-10123900-1458748452_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda nenapadlo by mě, že do tohohle vlákna napíšu, ale: opouštějí mě jedny polobotky, které jsem si nesmírně oblíbil. Kůže, 6 let v provozu, až do minulého měsíce vypadaly dobře. Chci si koupit dalších několik od téhle značky, koukám do bot a cedulka je nečitelná. Spoléhal jsem na to, že si to budu pamatovat, ale míhají se mi před očima všechny značky bot mé expartnerky :D

Jediné, co si pamatuju, je, že logo (cedulka) bylo šedá plocha se stříbrnými a červenými písmeny, tenký font.. Kupovány při návštěvě Chrudimi dole pod náměstím (zkoušel jsem tam volat, nevědí). Polobotky stály asi dva litry, kupoval jsem tam vzhledem k ceně hned dvoje, takže žádná haute botérie.

Nenapadá vás podle popisu loga, o jakou značku by se mohlo jednat? Sorry za extrémně pitomý příspěvek.

Ať nejsem úplně OT:

Přes léto nosím přes deset let sandály Source, mám už páté, spokojenost.

Přes zimu ve městě bych rád i nadále nosil polobotky s šedo bílo červenou cedulkou ;)

Přes zimu v terénu pracovní boty od Brudry, dostávají strašný kouř od šutrů a vody, takže nemá smysl kupovat dražší.

Na badminton nějaké sálové Adidy z outletu s podrážkou Adiprene

Na kolo Diadory. Moc toho v poslední době nenajezdím, mám je 18 let.

Jo - a na zahradu žabky Teva.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Nemáte v tom kanclu nějak prázdno? U nás je rvačka o každý metr stolu, aby si měl dotyčný kam položit noťas. Ještě že mi tam zbývají poslední tři dny :D

K tématu: Na rámovky od Zrna budu ještě nějakou chvilku šetřit, tak zatím křusky ze Zootu.

post-14111-0-53067100-1458940383_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak som vyskusal zopar parov tych airmaxov ale sak v tom sa neda chodit, teda urcite nie pohodlne, aspon teda v mojom pripade. Neviem ci to bola v Parndorfe nejaka divna fajta co som skusal ale zacinam rozumiet preco su tam take lacne.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...