Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

., promin. samozrejme, "sberatelska hodnota" je vtip.. slo mi spis o to, jestli to uz nekomu za tech 6k stalo.. a nebo budu prvni blbec.. :)

Air maxy sice ne, ty mé byly za dvoutřetinovou cenu, ale za ten pocit (že je nikdo jiný na světě nemá) to před pár lety stálo.

post-27029-0-37630100-1460708462_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Tondaa73
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je potreba se nebat :D

5411d4610829600e5d38ce3cb231e67b.jpg

Ta barva je naprostá bomba. Měl jsem velmi podobný z Humanicu, nikdo je nechtěl a v akci byly za 400,- asi z 2.2k Naprosto skvělý boty a každej si jich hned všímal. Nechával jsem je po roce podrazit, protože podrážka šla do kytek a nakonec po 2 letech praskl svršech ve špičce v ohybu :( Zatím jsem na podobný nenarazil :(

Odkaz ke komentáři

Ta barva je naprostá bomba. Měl jsem velmi podobný z Humanicu, nikdo je nechtěl a v akci byly za 400,- asi z 2.2k Naprosto skvělý boty a každej si jich hned všímal. Nechával jsem je po roce podrazit, protože podrážka šla do kytek a nakonec po 2 letech praskl svršech ve špičce v ohybu :( Zatím jsem na podobný nenarazil :(

Tohle jsou Cheaney z výprodeje asi za 200 liber. Mnoha lidem evokujou Gladiatory nebo Martensy, takže k džínám ideální :). Už je nedělaj :(.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...