Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 (upraveno) KFL ty RW miluje, minule na obede jsem mu do nich omylem kopl pod stolem a mohl se posrat Upraveno 14. dubna 2016 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 KFL ty RW miluje, minule na obede jsem mu do nich omylem kopl pod stolem a mohl se posrat Slapnul jsi mi na hnatu v tech tvejch indickejch bagancatech, to je neco jinyho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Cirkusaci prijeli!!! Jupiii )))Zavři slepice a pusť psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Slapnul jsi mi na hnatu v tech tvejch indickejch bagancatech, to je neco jinyho . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 takto to je dobre? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 panove, nezkousel nekdo customizovat air maxy? docela me to laka.. ale vyplati se to? sberatelska hodnota po roce noseni nebude asi valna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Nepoznam jestli je to mysleno vazne, ale sberatelska hodnota nebude valna ani kdyz je vytahnes nove z krabice. Stoji to za to jedine v pripade, ze to budes nosit a v tech barvach, ktere chces to neni k dostani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 ., promin. samozrejme, "sberatelska hodnota" je vtip.. slo mi spis o to, jestli to uz nekomu za tech 6k stalo.. a nebo budu prvni blbec.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tak vam, pratele a kamaradi, pekne dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tak vam, pratele a kamaradi, pekne dekuju Vitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 (upraveno) ., promin. samozrejme, "sberatelska hodnota" je vtip.. slo mi spis o to, jestli to uz nekomu za tech 6k stalo.. a nebo budu prvni blbec.. Air maxy sice ne, ty mé byly za dvoutřetinovou cenu, ale za ten pocit (že je nikdo jiný na světě nemá) to před pár lety stálo. Upraveno 15. dubna 2016 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Dnes sem nasadil Loake Chester Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 šel jsem si pro bílý superstáry který na Příkopě neměli ani v Palládiu. Tak jsem bral tyhle, padly krásně na nohu. Moc příjemný, hned jsem v nich odešel. Tuhle jsem si šel zkusit i airy BW a pořád mě tam něco sralo v klenbě, ale tady super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Je potreba se nebat Ta barva je naprostá bomba. Měl jsem velmi podobný z Humanicu, nikdo je nechtěl a v akci byly za 400,- asi z 2.2k Naprosto skvělý boty a každej si jich hned všímal. Nechával jsem je po roce podrazit, protože podrážka šla do kytek a nakonec po 2 letech praskl svršech ve špičce v ohybu Zatím jsem na podobný nenarazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Ta barva je naprostá bomba. Měl jsem velmi podobný z Humanicu, nikdo je nechtěl a v akci byly za 400,- asi z 2.2k Naprosto skvělý boty a každej si jich hned všímal. Nechával jsem je po roce podrazit, protože podrážka šla do kytek a nakonec po 2 letech praskl svršech ve špičce v ohybu Zatím jsem na podobný nenarazil Tohle jsou Cheaney z výprodeje asi za 200 liber. Mnoha lidem evokujou Gladiatory nebo Martensy, takže k džínám ideální . Už je nedělaj . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Dneska celej den a pohoda! Good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 A jako jeden z mála k nim máš i docela normální gatě. Chválím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 jak se poznaj normální gatě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Tak ze konec nohavice nezakryva patu a spicku zaroven Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se