Návštěvník Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 7:24, KFL napsal: kalhoty asi nejsou ideal, ale co uz Ale brácha je stejně hodnej, že ti je pučil
Návštěvník maxipesfik Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 V 19. 4. 2016 v 10:42, Frantik napsal: Baťa nedělá rámovky. http://world.bata.com/news/2014/one/
panedge Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Tubularos Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem panedge
moco Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 10:12, panedge napsal: TubularosDobrý džíny, co je to zač?
panedge Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 moco-prachobycejny jogger H&M,chtel jsem neco se zipama dole.
moco Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 V 20. 4. 2016 v 10:23, panedge napsal: moco-prachobycejny jogger H&M,chtel jsem neco se zipama dole.Vypadají zajímavě
skalis Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Zvykame si na sebe a jsem z nich uprimne nadsenej.
KFL Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 V 21. 4. 2016 v 6:22, skalis napsal: Zvykame si na sebe a jsem z nich uprimne nadsenej.To mi vysvětli, jak je možný, že už máš faldy v ohybu. Já mám v Beckmanech nachozeno minimálně 30 hodin a vršek je rovnej jak prkno... Ano, chodidlo při kroku ohýbám .
Hasňa Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 KFL, tvoje nadseni do kvalitnich bot se mi hodne libi a fandim tomu. Ale tohle rozchazeni nejakych botu na krev, na to bych se mohl akort tak vykaslat. To bych nedal. Me jak boty nesednou okamzite, tak nekupuju. Coz jsme mimochodem zazili spolu, kdyz jsem od tebe nekoupil za super cenu boty, ktere bych moc chtel, tedy Alden Indy boots, protoze jsem citil mirny tlak na hornim nartu. Ja bych tohle hard core rozchazeni absolutne nebyl schopen akceptovat. Martensy, Ecco, Meindl, Lloyd co nosim, to vsechno je sice o nekolik trid pod tvyma botama, cenove i kvalitativne, ale vsechny mi sedly jak roznosena rukavice, okamzite, uz v obchode. To je pro me "krucialni" pozadavek na boty. Ja si konec koncu nechal delat i lyzaky u Strolz na miru. Mas muj obdiv.
Leviathan Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Poslusne hlasim ze aj ja mam faldy a nie len na botach.Mna vy skor zaujimalo, ako je mozne ze ich mate take leskle?Ja tal patlam Mink oil (krem) a su stale matne...Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Leviathan
KFL Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 V 21. 4. 2016 v 8:13, Hasňa napsal: KFL, tvoje nadseni do kvalitnich bot se mi hodne libi a fandim tomu. Ale tohle rozchazeni nejakych botu na krev, na to bych se mohl akort tak vykaslat. To bych nedal. Me jak boty nesednou okamzite, tak nekupuju. Coz jsme mimochodem zazili spolu, kdyz jsem od tebe nekoupil za super cenu boty, ktere bych moc chtel, tedy Alden Indy boots, protoze jsem citil mirny tlak na hornim nartu. Ja bych tohle hard core rozchazeni absolutne nebyl schopen akceptovat. Martensy, Ecco, Meindl, Lloyd co nosim, to vsechno je sice o nekolik trid pod tvyma botama, cenove i kvalitativne, ale vsechny mi sedly jak roznosena rukavice, okamzite, uz v obchode. To je pro me "krucialni" pozadavek na boty. Ja si konec koncu nechal delat i lyzaky u Strolz na miru. Mas muj obdiv.Mno, občas mě napadne, že jsem si (znova, jako u Aldenu) koupil o půl čísla menší boty. A to platí pro oboje RW. Dal jsem prostě na prodavače, kterého jsem se 3x ptal, jestli je správné, že mě bota škrtí na nártu a že se mi při výšlapu kroku prsty lehce opřou o přední stranu špičky. Prodavač řekl, že noha má vyplňovat botu a že to povolí. Že prostor před prsty v botě je špatně, protože mi jinak budou plandat. Napadá mě to z toho důvodu, že když byla zima, a zkoušel jsem boty na krámě, byly mi dobře. Když do nich teď lezu ráno doma, mám pocit, že jsou mi malý i na dýlku. Po chvíli se to srovná, což může být tím, že se mi noha tak seškrtí, až se zmenší . Upřímně nevim. Irony jsou celkem v klidu, přežiju v nich den, ačkoli jsou pořád dost nepohodlný. Ale nazout Beckmany pro mě znamená vozit náhradní boty s sebou, a především psychickou přípravu na to se do nich nacpat. A to nevím, zda je správně. Moje očekávání je takový, že boty nakonec za 2ku prodám a koupim si o půl čísla větší. Paradoxní ale je, že oboje boty musím mít utažený na krev, protože se mi jinak na patě lehce zouvaj. Ale když je to kua taková legenda, to by v tom byl čert, abych to nezlomil.. .
Hasňa Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) :-) Ja jsem takhle na dotek leve spicky na konci boty jednou ve Spalene koupil Martensy. Levou slapku mam delsi a prava byla akorat a bal jsem se, ze pri vetsim cisle by mi prava byla trochu velka. No, podruhe tu chybu neudelam. Ty boty jsem vychodil, neb jsem sporivy kluk z prostych pomeru, ale picoval jsem pokazde, kdyz jsem z nich vysel z domu. No a nasledne Martensy uz byly o pul cisla vetsi. A je to mega lahoda. Prava proste citi kolem sebe vice prostoru, ale to je dan za asymetrii mych noh, leva je proste o ctvrt cisla vetsi. Navic nemusim v zime nosit ty nejtensi ponozky, co se delaji a muzu si do nich dat ortopedickou vlozku, kdyz chci a vubec, pohoda jazz. V cervnu v Londyne jdu na jisto. Teda velikost je na jisto. Co to bude zalezi na tom, co mi padne do oka, Alden Indy, Wolverine 1000 Miles Duvall, nebo zase nejake fajne Martensy. Uvidime, ale na dotek spicky uz mi nesmi zadne boty do baraku. U tech Aldenu od tebe ale nebyl problem s delkou, ta byla akorat, ale vyska nartu. Takze ty mi asi nepadnou nikdy. Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem Hasňa
quest987 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 V 21. 4. 2016 v 8:25, KFL napsal: Paradoxní ale je, že oboje boty musím mít utažený na krev, protože se mi jinak na patě lehce zouvaj. Ale když je to kua taková legenda, to by v tom byl čert, abych to nezlomil.. .Rekl bych, ze toto neni ulne dobre padnouci bota. Nemelo by to byt tak, ze bota by se ti nemela vubec zouvat, kdyz je mas normalne zavazane.
KFL Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) V 21. 4. 2016 v 9:03, quest987 napsal: Rekl bych, ze toto neni ulne dobre padnouci bota. Nemelo by to byt tak, ze bota by se ti nemela vubec zouvat, kdyz je mas normalne zavazane.Nejde o to, že by se zouvaly úplně, jen se mi pata pohybuje v nějakým rozmezí a pak se mi tam udělá puchejř. Tak to řešim tím, že to víc utáhnu, aby se noha hejbala míň. Nevim, třeba mi RW nejsou souzený. Anebo za půl roku nebudu nosit nic jinýho. Těžko říct, uvidíme. Aldeny byly bezva, u těch jsem to zkokotil já, že jsem si koupil menší velikost. Pravdou ale je, že třeba kotníkový Cheaney padly na první dobrou jak bačkora. Taky je ale pravdou, že jsou mi ve standardní velikosti, kterou vždycky kupuju, trochu volnější než jiný jejich modely, a samozřejmě jsou z ultraměkký kůže. Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem KFL
quest987 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Presne tohle myslim. Pata by mela sedet, ta by se nemela prave pohnout. Pro me je to ukazatel nespravneho kopyta, ktere uplne nesedi na tvar nohy. Toto jsem resil, kdyz sem zvazoval jedny Barker . Nakonec jsem je nevzal ikdyz byly za dobrou cenu, protoze podstupovat to same co sem mel u Chesteru od Loake se mi nechtelo. Chestry jsem rozchazel vic jak rok, ale nedal jsem je na nohu treba dva mesice, protoze se mi nechtelo zvyknout si na to nepohodli. Ted uz jsou teda zaplat panbuh celku ok
skalis Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Tech 30 hodin uz budu mit taky, z toho tak 10 venku a zbytek o vikendu doma . Jo, uz se tvarujou, zacinaj pomalu papucovatet, ale jeste to par tydnu vezme. Kdyz je obuju, tak se mi zda, ze to bude bolet, ale za chvilicku na noze uz jsou celkem OK. Pata mi taky lehce plave, snazim se to vyladit vlozkou (mam 2 ruzny tloustky, bohuzel jsem si ty tenci blbe ustrihnul, takze musim koupit novy ). A rozhodne je blbost koupit si takovyhle boty ve velikosti, kdy bych prstama cejtil spicku. To se nenatahne a takovy boty si clovek nikdy neproslapne do pohodlna. Musi tam byt prostor pro silnou ponozku. Tenhle typ boty opravdu chce cas, aby se proslapl, neda se ocekavat, ze padnou od prvniho dne. Moderni pohorky jsou sity jinak a jsou taky jinak uvnitr polstrovany - moje Scarpa Nepal i Saltic Triton jsou prakticky jako papuce od prvniho dne a jsou to oboje celokozeny boty. Na RW jsem takovyhle ocekavani nemel, vevnitr je to tlusta kuze bez podsivky, takze s proslapavanim nemam problem. V 21. 4. 2016 v 8:05, KFL napsal: To mi vysvětli, jak je možný, že už máš faldy v ohybu. Já mám v Beckmanech nachozeno minimálně 30 hodin a vršek je rovnej jak prkno... Ano, chodidlo při kroku ohýbám .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se