Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 17:05, montemar napsal:

ou.. schuhe a socken gut...

dakujem. Pre istotu, gate su neni tesilaky ale tenka texaskovina. Ale aj tak. Len sa ucim kombinaciam

@frantik quest987 dakujem. Rozptylili ste moj pocit ze som za sasu Crustyho. Som nesmely ale liecim sa.

Odesláno

Co jsem ja tady začal řešit boty a oblečeni, tak koukám kolem sebe, že jsou vsichni divní. :-)))

Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 19:38, ivan_989 napsal:

dakujem. Pre istotu, gate su neni tesilaky ale tenka texaskovina. Ale aj tak. Len sa ucim kombinaciam

@frantik quest987 dakujem. Rozptylili ste moj pocit ze som za sasu Crustyho. Som nesmely ale liecim sa.

no popravdě si mě docela šokoval, že něco takového u tebe vidim, vzhledem předchozím komentářům na některé kombinace jiných

Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 19:54, quest987 napsal:

no popravdě si mě docela šokoval, že něco takového u tebe vidim, vzhledem předchozím komentářům na některé kombinace jiných

Zbieral som dlho odvahu ale reku dosiel cas vyskusat to. Tak som skombinoval tie najdivokejsie veci co mam a isiel na verejny okruhly stol s MsP. Ked cirkus tak stylovy.
Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 20:34, quest987 napsal:

houby cirkus je to dobré, ted když nato koukam, tak si rikam proc jeste nemam kostkované kalhoty. Budu se muset po nejakych ohlednout

Kostkovane kalhoty bol moj sen. Zhanal som ich roky, chcel som take co sa mi budu pacit, budu decentne a zaroven to bude nejaka normalna latka. Nakoniec som zohnal tieto Guess by Marciano ci tak nejak sa vola ta znacka.

@wanderer no vidis, co so mnou robi toto forum :D hodinkovo som momentalne takmer spokojny, tak lovim aj v inych vodach :)

Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 14:30, panedge napsal:

Dalsi botySuper pohodlny Nike air presto6ab5b7021e56f9cb73239ccc218c581f.jpg

Vypadají fajn, škoda, že ty všechny tvoje boty neunosíš :-))))

To by neunosil ani celej dětský domov :-)))

Odesláno

Jeste jsem tam kupoval kabát, tam jsem zatím musel jen přišívat chatrně uchycení knoflik (radeji jsem při jednom přešil všechny ), tak doufám, že oblečení bude v lepším provedení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...