Návštěvník YPO Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Hosi tyhlety hipstery mate mozna v Praze,u nas na vesnici nic takovyho neni:-))neřikej mi, že u vás v obci není jeden jedinej teplej dřevorubec
panedge Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 neřikej mi, že u vás v obci není jeden jedinej teplej dřevorubecHele mam spousta znamych drevorubcu(mame tu stredni i vysokou lesarnu) a zadnej teplej neni:-)))Zato jsou vsichni alkoholici.Co porada,to mejdan:-))Mestsky drevorubci se u nas nevyskytujou:-)
Frantik Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Frantiku-o svetru jsem zamerne nemluvil:-)A treba ma ponozky.Me se tenisky k obleku libej.Ty jsi ale jinej
panedge Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ty jsi ale jinej ?:-))) A to jsem ti dneska chtěl vyfotit tu Barbourku dneska!
Radimk Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 neřikej mi, že u vás v obci není jeden jedinej teplej dřevorubec Já furt nevěděl co to je hipstr.ještě, že tu Ypouše máme... tak teplej dřevorubec..
luciasek Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Ahoj, vřele doporučuji Salomon SPEEDCROSS 3 M http://www.sportisimo.cz/salomon/speedcross-3-m/39107/?varianta=320211&gclid=CJr_lamh-s4CFYokhgodOUIHOw Jistota v terénu, ale hlavně kvalita, vydržely 7denní zápřah 20-30 km, noha se v nich nepotí, jen na to zavazování si člověk musí zvyknout. 1
Frantik Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 ?:-))) A to jsem ti dneska chtěl vyfotit tu Barbourku dneska!Si uz vystrizlivel? Foť.
Leclerc Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 A jsou to vubec hipstri? Nejsou to ti lumberseksualove? Nejak se v tom teda nevyznam...
Anela Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Lumbersexual nosí károvanou flanelku a fiskars sekeru,ne?Na druhu stranu hipster myslím muže mít i knír místo plnovousu :-) 1
tommas4 Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 A jsou to vubec hipstri? Nejsou to ti lumberseksualove? Nejak se v tom teda nevyznam... Lumbersexual nosí károvanou flanelku a fiskars sekeru,ne?Na druhu stranu hipster myslím muže mít i knír místo plnovousu :-) Anela-jo, tak nějak to je. A do p.ele.Přidávám aktuální wristshot 1
Frantik Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 No ty Omegy k tomu nesedi. Tam musí byt nejaky model drevenych hodinek, retro digitálky nebo minimalne Primky :-)
krakra Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 A jsou to vubec hipstri? Nejsou to ti lumberseksualove? Nejak se v tom teda nevyznam... SprávněAle hipster snad není ten kdo má vousy?Vousy jsou dneska tak nějak moderní.
Liqid Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Frantiku-o svetru jsem zamerne nemluvil:-)A treba ma ponozky.Me se tenisky k obleku libej. Jo a ještě to chce batoh, kšiltovku a uhry. Pak budeš vypadat jako ty paka z obchodní akadémie.
panedge Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Jo a ještě to chce batoh, kšiltovku a uhry. Pak budeš vypadat jako ty paka z obchodní akadémie. Ty budeš nějakej starej fotr protivnej co?:-))
Liqid Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 Tak to určitě ne, jen tyhle módní výstřelky moc nemusím. Ještě by si místo saka mohl vzít větrovku.
AndyAaron Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Odesláno 6. září 2016 V tomhle jsem s Liquidem. Tenisky k obleku jsou fakt hrozny. To ani nejsou tenisky v pravem slova smyslu, ale spis kecky. Se tesim, az se do hipsterske mody ty fusakle v sandalich dostanou. To pak budem mit po ptakach vsichni
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se