AndyAaron Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jaký typ? Jsou skvělé! Já chci taky!Jsou to Morris Antique Temperley, barva Cherry Red. Link hyr: http://www.drmartens.com/us/p/20718600 pekné, predpokladám sú lepšie ako clarks Mam je dnes poprve na nohach. Takze je to klasicke rozchazeni. Jsou pohodlne, ani me klasicky ze zacatku nedre pata. Co me ale dre, tak je hrana boty nad patou. To je tuhe, mozna bude chtit rozklepat. Jinak na srovnani s Clarks si zatim pockam. Jsou to moje prvni Martensky a potrebuju je proslapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 (upraveno) Nejpohodlnější koně co jsem kdy měl Upraveno 20. března 2017 uživatelem Sifon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jsou to Morris Antique Temperley, barva Cherry Red. Link hyr: http://www.drmartens.com/us/p/20718600 Mam je dnes poprve na nohach. Takze je to klasicke rozchazeni. Jsou pohodlne, ani me klasicky ze zacatku nedre pata. Co me ale dre, tak je hrana boty nad patou. To je tuhe, mozna bude chtit rozklepat. Jinak na srovnani s Clarks si zatim pockam. Jsou to moje prvni Martensky a potrebuju je proslapnout.Výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Mě teda příjdou ty botky jako velmi pohodlny a zas tak ošklivé nejsou.Naopak z ruzných uhlu se mění barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Air Max 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Air Max 90 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Air Max 90 Na tebe docela čajíček :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 sem myslel, že Sibiř chodí všude ve zlatých crocsech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 sem myslel, že Sibiř chodí všude ve zlatých crocsech Presne to jsem si myslel taky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 crocsy se k teplakum nehodi. a rozkousal mi je pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Loake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Yeezy 350 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 2 panedge : čeče tak tomuhle ja nikdy nepříjdu na chuť stejně tak jako barefoot botám .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 zrno: Nechtěl jsem to psát jako první, ale dle mého také vypadají neskutečně blbě až hnusně. Hlavně ta "traktorová" podrážka. Ale zase když tak čas od času vidím, co dnes letí ve světě módy, tak mě asi nepřekvapí už vůbec nic. Což nicméně nemění nic na tom, že někdy je mi z toho skoro až na blití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 LoakeČéče Ivane, vypadají nějak zanedbaně.. bys jim mohl dopřát trochu péče.. umýt, nakrémovat, přetřít boky podešve.. ať se holky taky pomnějou..Panedge..proti gustu.. ale fakt sou hnusný. Asi proto jsou tak drahý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Radim tento vikend idem na to kupil som aj renovacny krem na hrany podraziek, dam si zalezat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 zrno,LukeD-v poho chlapci,kazdymu se libi neco jinyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Barbour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellé Odesláno 25. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Lodicky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se