koroner Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Zeleny rolady by byly lepsi,ale bohuzel je nemam:-( Prosímte, co je to za hodinky? Díky Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Prosímte, co je to za hodinky? Díky Sent from my iPad using TapatalkVratislavia,takovej polskej retro model,je tady nekde cely vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koroner Odesláno 16. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2017 Děkuji. Je to pecka, škoda té baterie. Já hledal " tag heuer autavia Green" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2017 Desert boots v pousti. Teda skoro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Desert boots v pousti. Teda skoro Dobrý den Ty desert boots jsou od Clarks? Jaké s nimi máte zkušenosti? Zvažuju že je pořídím, ale mám obavu o jejich životnost. Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Dobrý den Ty desert boots jsou od Clarks? Jaké s nimi máte zkušenosti? Zvažuju že je pořídím, ale mám obavu o jejich životnost. Odesláno z mého NEM-L21 pomocí TapatalkTohle jsou Dr. Martens, ne Clarks. Mam je asi mesic, takze zatim se k zivotnosti nemuzu bohuzel vyjadrit. Ale vypadaji pomerne kvalitne a jsou pohodlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Tohle jsou Dr. Martens, ne Clarks. Mam je asi mesic, takze zatim se k zivotnosti nemuzu bohuzel vyjadrit. Ale vypadaji pomerne kvalitne a jsou pohodlne.I tak dík Má tu někdo zkušenost s desrt boots od Clarks? Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Manželka si kúpila desert boots od Clarks pred mesiacom, ale ešte ich má v krabici nepoužité. Mám niečo podobné od Timberland a keď som ich porovnával, tie moje Timberland sa mi zdali presvedčivejšie, ale inak vyzerajú dobre a sú pohodlné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 I tak dík Má tu někdo zkušenost s desrt boots od Clarks? Odesláno z mého NEM-L21 pomocí TapatalkS dsrt ne ale měl sem troje Clarks a nikdy kvalitou nezklamaly,spíš naopak) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 S dsrt ne ale měl sem troje Clarks a nikdy kvalitou nezklamaly,spíš naopak)A měl jste něco na podrážkách z crepe? Z obrázků mi přijde, že musí být hodně měkké a moc nepodrží ani samotný tvar boty. Zajímalo by mě kolik vydrží. Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Manželka si kúpila desert boots od Clarks pred mesiacom, ale ešte ich má v krabici nepoužité. Mám niečo podobné od Timberland a keď som ich porovnával, tie moje Timberland sa mi zdali presvedčivejšie, ale inak vyzerajú dobre a sú pohodlné.Ok díky za postřeh Odesláno z mého NEM-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 A měl jste něco na podrážkách z crepe? Z obrázků mi přijde, že musí být hodně měkké a moc nepodrží ani samotný tvar boty. Zajímalo by mě kolik vydrží. Odesláno z mého NEM-L21 pomocí TapatalkTo neměl,spíš bych vybral něco na surovce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 NMD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Jééé Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Ty NMD vypadaj moc pěkně, až na tu cenu, díval sem se na červený a 4k za tenisky se mi teda dávat nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Dneska je na adidas.cz sleva 25% na skoro vsechno...i hromadu bot s boostem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 20. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2017 Taky Adidas z Fůtšopu. Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Taky Adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melkal Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Moje a manželky Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 melkal-pekne kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se