Návštěvník Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Odesláno 1. března 2019 Sem se asi nevyjadril dost jasne Melviny mas kolem 5k, ale muzou konkurovat botam ve vyssi tride Ja mam asi troje, uz nevim kolik sem za ne daval, ale urcite to bylo vic nez maji na webu, bo sem to bral v kamennym kramu. Zastoupeni pro ne ma (snad i vyhradni) Salamander, ja byl konkretne Na Prikopech. Mozna me odrbali na marzi ok už tomu rozumím
brhel Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Odesláno 4. března 2019 Aktuálně sleva 50 % na boty F.L.Popper: https://flpopper.cz/
walter10 Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Předešlé (M9622) nevydržely ani celý rok, roztrhla se látka u pravé i levé v oblasti paty, a to jsem je nosil jen občas. Ale když já je mám tak rád... Takže opět nové, tentokrát v nepatrně odlišné verzi (M9622C). Tak jsem dost zklamán, oproti staršímu páru nesedí velikost (buď došlo ke změně číslování velikostí, nebo smůla na špatně označený kus?). Minulá verze M9622 ve velikosti EUR 43 měla stélku dlouhou 28 cm, novější verze M9622C ji má dlouhou už 28,5 cm. Já osel jsem je dnes vytáhl z krabice, bez většího koumání nazul a teprve během procházky ve městě zjistil, že botka je nějak moc volná. Přitom když starší i nový pár srovnám pouze pohledem, nelze si nevšimnout, že nový je mimo jiné znatelně větší. Zatrackaná práca... Upraveno 6. března 2019 uživatelem walter10
quest987 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Moty : v Premium Outlet Prague Airport ( https://www.popairport.cz/barker ) mají outlet prodejnu . Upraveno 7. března 2019 uživatelem quest987
Moty Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Díky za doporučení, new Barker in da hauz
Moty Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Díky, až povolí budou ještě lepší Zatím jsem dal 1,5 h v kancelari. Jinak chlapík doporučil Sapphire oil na kožené podražky, urcite prý nepodlepovat gumou A GO Barker v UK 2700,-?Rozebrání? boty, natazeni horní části na kopyto, nástrik barvy a komplet nová podrazka
quest987 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 A jaké tam mají ceny? podělíš se . Jinak moc pěkný škrpál .
Moty Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 4999 s gumou5999-7499 na kůžiKotnikovy netuším
Frantik Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 Tak normálně stojí tak 6 litru ne, tak to je outlet jak svina :-)
quest987 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Odesláno 7. března 2019 možná někde venku. V čechách modely na kuži jsou cca od 9k
Moty Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Na Příkopech v normálním shopu je maj 9+
clockyclock Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Mě se dnešní trendy tenisky líbí, ale narážím na problém, co k nim kromě úzkých tepláků nebo skinny jeans? Protože dnešní fashion tenisky a levis 501 nejde dohromady. Jaké kalhoty k tomu nosíte? Já pořídil na zkoušku jeansy v teplákovém střihu s gumou na konci nohavic, abych přiznal tenisky a HappySocks dnes se i siroke maskace zastrci do ?ponozek? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 dnes se i siroke maskace zastrci do ?ponozek? To jsou ty botky od Sibiře?
clockyclock Odesláno 9. března 2019 Nahlásit Odesláno 9. března 2019 Dnes na slusnaka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Odesláno 10. března 2019 Neska vetram kone Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Ty voleee.. tam uz chybi jen ty westernovy ostruhy v zadu
Návštěvník tolja Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Odesláno 11. března 2019 Ty voleee.. tam uz chybi jen ty westernovy ostruhy v zadu a Stetson já se dnes poněkud předčasně vyjarnil... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se