Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové prosím o radu. Nové boty, ne zrovna laciné....

Koukněte se a vyjádřete názor. Mám dojem, že je něco v nepořádku. Ten úhel opatku se zemí myslím.

Děkuji. 

A. 

PS: není to pocitově úplně komfortní

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak já bych se asi nebál to pojmenovat - Loake. Jsou z Le Premier? Btw moje zničený nebo ztracený nebo co s nima provedli boty furt nejsou vyřešený, resp. na to nějak prděj´.

Odesláno

Ano a ano. Odnesu je tam v pondělí, boty za 6kKč a vypadají jako...no hnuj prostě. A to nemluvím o špatně zabroušených špičkách, kdy každá vypadá jinak - tedy podrážka, nikoli svršek. 

Odesláno

Loake je prostě jebka , to raději zkus berwick. Nadruhou stranu kvůli přístupu LP jsem vlastně začal šít boty . 

Odesláno (upraveno)

Díky Oto, napsal jsem jim email do UK, kde chci vysvětlení - foto přiloženo. Jsem na ně zvědav. Mám dojem, že ty méně povedené kusy hrnou sem na východ.....

Upraveno uživatelem alois
Odesláno

To jsem zvědav, jestli odpoví nebo tě odkážou na místního dealera, jak je dnes v módě. No, každopádně se budu asi muset s těma svejma botama nějak důraznějc připomenout neb jsou to už 4 měsíce, co jsem jim je odevzdal k rekonstrukci a 2 měsíce, co měly bejt hotový.

Odesláno

Dík. Ty Badmintony jsou moc pěkný, koukal jsem na ně, ale kopyto 026 jsem měl a nesedělo mi, kromě toho potřebuju efka a ne géčka, jinak bych po nich hned skočil.

Odesláno

Mám dojem, že ty méně povedené kusy hrnou sem na východ.....

Já mám spíše dojem, že ty méně povedené kusy někdo skupuje a prodává za full price....potom dá super slevu... a kapsy plné peněz už maj strie :)

Odesláno

sedmičky

Díky, to je asi passé, mám Loake Holborn, což je taky šířka G (kopyto Claridge), ale velikost 6,5 UK. Škoda. Vypadají fakt dobře.

Odesláno

veliká krása a za cenu úplně srandovní, ten bazar jsem propásnul z důvodu zahraniční cesty, sakra. 

Mám dotaz - nechal si někdo z vás v ČR vyměnit komplet koženou podrážku za Dainite? Díky za postřehy. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...