DavidLC Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2021 Ecca mám několikero a naprostá spokojenost, byť tady na ně někdo prskal. Podobný, nejstarší, model mám cca 15 let...
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2021 Jsem si ted koupil Loake z Lepremier nez to polozi https://www.lepremier.cz/obuv/loake/aldwych-tan-31045?category=12 Nicmene chci se zeptat jestli nevite kde si nechat obnovut podrazku na mych oblibenych Bally? V Praze, co @zrno?
zrno Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2021 V 21. 12. 2021 v 13:21, vojta1 napsal: Jsem si ted koupil Loake z Lepremier nez to polozi https://www.lepremier.cz/obuv/loake/aldwych-tan-31045?category=12 Nicmene chci se zeptat jestli nevite kde si nechat obnovut podrazku na mych oblibenych Bally? V Praze, co @zrno? Rozšířit otázka co na ní chceš obnovit a jestli to vůbec jde , nebo se to vůbec vyplatí.
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2021 Jasne, az prijdu domu poslu foto. Je hotova ta spodni kozena podrazka. Jinak Bally oxfordky stoji 15+ takze jsem si rikal, ze bych do toho sel, byt uz maji za sebou dost... jinak vypadaji dobre. Vecer poslu foto. Oni maji prodejnu v Intercontitentalu, tak se muzu zeptat i tam. Ale nez to udelam... V.
zrno Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2021 V 21. 12. 2021 v 13:52, vojta1 napsal: Jasne, az prijdu domu poslu foto. Je hotova ta spodni kozena podrazka. Jinak Bally oxfordky stoji 15+ takze jsem si rikal, ze bych do toho sel, byt uz maji za sebou dost... jinak vypadaji dobre. Vecer poslu foto. Oni maji prodejnu v Intercontitentalu, tak se muzu zeptat i tam. Ale nez to udelam... V. Rozšířit www.botovna.cz zkus se poptat u nich na kolik to vyjde . Tomáše můžu jen doporučit .
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 Tak jsem na stary kolena poprve zkusil martensky, resp. me do nich trochu postrcila dcera ktera je uz par let nosi. Zprvu jsem se bal jak dlouho budou “tuhy” (prvni tyden jsem byl dost nejisty), ted, po trech tydnech parada, pohodlne a dokonce v nich i v pohode ridim. Takze good…
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 Jsi muj vzor, jen ty fousy mi moc nerostou.
Frantik Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 S fousama bys vypadal jak píča
Moty Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 V 29. 12. 2021 v 15:11, Murphy97 napsal: Tak jsem na stary kolena poprve zkusil martensky, resp. me do nich trochu postrcila dcera ktera je uz par let nosi. Zprvu jsem se bal jak dlouho budou “tuhy” (prvni tyden jsem byl dost nejisty), ted, po trech tydnech parada, pohodlne a dokonce v nich i v pohode ridim. Takze good… Rozšířit kdes bral a sou z Englandu?
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 V 29. 12. 2021 v 20:21, Moty napsal: kdes bral a sou z Englandu? Rozšířit Na to jsem, Honzo, hodne linej. Proste tady v prvnim krame za plnou palbu. Potreboval jsem je vyzkouset, byly mi, a tak jsem si je vodnesl v pekny tasce asi za 6 korun
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2021 V 29. 12. 2021 v 15:36, Frantik napsal: S fousama bys vypadal jak píča Rozšířit Mam te rad, vole. Zajdem?
Tomáš Kincl Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2022 Pánové, poraďte. Mám Loake Burford, které by potřebovaly vyměnit podrážku. Teď je tam kožená, chtěl bych Dainite. Problém je, že boty byly podražené tenkým Vibramem a u podpatku už jsem taky během doby musel nechat u lokálního ševce nechat vyměnit sešlapanou gumu. Klidně bych to poslal přímo do Loake, ale na stránkách píšou, že pokud předtím boty někdo opravoval, že už se jich oni ujmout nechtějí. Nemá s tím někdo u nich zkušenost, případně doporučení někoho v (i mimo) ČR, kdo by to dokázal? Díky.Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
zrno Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2022 Www.botovna.cz Sent from my iPhone using Tapatalk
Happy88 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2022 Novej zimní swag do velkoměsta (Brno )
VendoL Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2022 Dnes jsem koupil a hned se vydal vyzkoušet. První pocity dobré, tak doufám že po pár desítkách kilometrů budu nadšený jako ti co mi Lone peaky doporučovali.
Ruda Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2022 Též jsem se poprvé dostal k botám Dr.Martens. Za mne ok. I velikost jsem odhadl bez zkoušení. Podrážka je příjemně měkká, tak snad chvíli vydrží.
DavidLC Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2022 UGG, kožíšek uvnitř komplet, teploučko jaxviňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se