DavidLC Odesláno 10. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2021 Ecca mám několikero a naprostá spokojenost, byť tady na ně někdo prskal. Podobný, nejstarší, model mám cca 15 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Jsem si ted koupil Loake z Lepremier nez to polozi https://www.lepremier.cz/obuv/loake/aldwych-tan-31045?category=12 Nicmene chci se zeptat jestli nevite kde si nechat obnovut podrazku na mych oblibenych Bally? V Praze, co @zrno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 před 14 minutami, vojta1 napsal: Jsem si ted koupil Loake z Lepremier nez to polozi https://www.lepremier.cz/obuv/loake/aldwych-tan-31045?category=12 Nicmene chci se zeptat jestli nevite kde si nechat obnovut podrazku na mych oblibenych Bally? V Praze, co @zrno? otázka co na ní chceš obnovit a jestli to vůbec jde , nebo se to vůbec vyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Jasne, az prijdu domu poslu foto. Je hotova ta spodni kozena podrazka. Jinak Bally oxfordky stoji 15+ takze jsem si rikal, ze bych do toho sel, byt uz maji za sebou dost... jinak vypadaji dobre. Vecer poslu foto. Oni maji prodejnu v Intercontitentalu, tak se muzu zeptat i tam. Ale nez to udelam... V. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 V 21. 12. 2021 v 14:52, vojta1 napsal: Jasne, az prijdu domu poslu foto. Je hotova ta spodni kozena podrazka. Jinak Bally oxfordky stoji 15+ takze jsem si rikal, ze bych do toho sel, byt uz maji za sebou dost... jinak vypadaji dobre. Vecer poslu foto. Oni maji prodejnu v Intercontitentalu, tak se muzu zeptat i tam. Ale nez to udelam... V. www.botovna.cz zkus se poptat u nich na kolik to vyjde . Tomáše můžu jen doporučit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Tak jsem na stary kolena poprve zkusil martensky, resp. me do nich trochu postrcila dcera ktera je uz par let nosi. Zprvu jsem se bal jak dlouho budou “tuhy” (prvni tyden jsem byl dost nejisty), ted, po trech tydnech parada, pohodlne a dokonce v nich i v pohode ridim. Takze good… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Pecka. A jak ti sluší vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Jsi muj vzor, jen ty fousy mi moc nerostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 S fousama bys vypadal jak píča Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 5 hodinami, Murphy97 napsal: Tak jsem na stary kolena poprve zkusil martensky, resp. me do nich trochu postrcila dcera ktera je uz par let nosi. Zprvu jsem se bal jak dlouho budou “tuhy” (prvni tyden jsem byl dost nejisty), ted, po trech tydnech parada, pohodlne a dokonce v nich i v pohode ridim. Takze good… kdes bral a sou z Englandu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 44 minutami, Moty napsal: kdes bral a sou z Englandu? Na to jsem, Honzo, hodne linej. Proste tady v prvnim krame za plnou palbu. Potreboval jsem je vyzkouset, byly mi, a tak jsem si je vodnesl v pekny tasce asi za 6 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 před 8 hodinami, Frantik napsal: S fousama bys vypadal jak píča Mam te rad, vole. Zajdem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Jasan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 1. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2022 Pánové, poraďte. Mám Loake Burford, které by potřebovaly vyměnit podrážku. Teď je tam kožená, chtěl bych Dainite. Problém je, že boty byly podražené tenkým Vibramem a u podpatku už jsem taky během doby musel nechat u lokálního ševce nechat vyměnit sešlapanou gumu. Klidně bych to poslal přímo do Loake, ale na stránkách píšou, že pokud předtím boty někdo opravoval, že už se jich oni ujmout nechtějí. Nemá s tím někdo u nich zkušenost, případně doporučení někoho v (i mimo) ČR, kdo by to dokázal? Díky.Sent from my ELE-L29 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2022 Www.botovna.cz Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Novej zimní swag do velkoměsta (Brno ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Dnes jsem koupil a hned se vydal vyzkoušet. První pocity dobré, tak doufám že po pár desítkách kilometrů budu nadšený jako ti co mi Lone peaky doporučovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 Též jsem se poprvé dostal k botám Dr.Martens. Za mne ok. I velikost jsem odhadl bez zkoušení. Podrážka je příjemně měkká, tak snad chvíli vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2022 UGG, kožíšek uvnitř komplet, teploučko jaxviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Konecne v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se