Lou Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Novy tenisky na litacku s lehkym ,,kosmickym” nadechem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Upanejvíc nejlepčí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 V 28. 7. 2023 v 14:48, Pozorovatel napsal: Když jsem teď krémoval polobotky (oblekovky) od Bati, tak jsem zjistil, že mají prasklou podrážku (obě boty, cca 3 roky staré). Tak jsem do třetice objednal od Vasky Elegant cognac Já vím, jsou lepší, ale když už nic jiného, tak alespoň podpořím domácí ekonomiku No a tím mám na nějakou dobu vystaráno (dokud neodejdou lovecké boty Decathlonu) Asi tak. Samozřejmě ho neznám, ani detaily, ale na tom klukovi se mi líbí, jak začal dělat boty v 18-ti letech a neklade si malé cíle. Určitě to nedělá dokonale, PR možná občas předbíhá kvalitu a uvidíme, kam se to posune, jestli ke kvalitním botám, co si tu cenu zaslouží, nebo ke konfekci, kterou bude možné koupit ve stejné kvalitě levněji. Podpořil jsem ho, koupil jsem si navíc boty, kterými jsem překročil svůj stín, což mi dělá dobře a když budu spokojený, koupím další Vasky. Zatím jsem byl 5x očumovat v jejich prodejně, už si mne tam pamatují a koupil jsem další napínáky. Chci ještě dvoje, ty ale budou nějaké lepší, i když popravdě, tím že nemám srovnání, proti těm vaskáckým zatím nic nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 V 2. 8. 2023 v 11:17, Tondaa73 napsal: Ty Redwingy jsou dobrý jak chleba s máslem. Tak tady jedny "zánovní". Pracovní bota na motorku. Druhá podrážka, dobité špičky a levá od řazení kvaltů nohou. Plní účel už 5 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Napínáky jsem do teď neměl, ale nechápu, jak jsem mohl bez nich žít To, co to dokáže s tou botou je super. Taky nemám srovnání, ale co jsem koukal na videa, je dobře, že jsem hned zvolil ty cedrové ve "full" konstrukci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 17 hodinami, organic napsal: Tak tady jedny "zánovní". Pracovní bota na motorku. Druhá podrážka, dobité špičky a levá od řazení kvaltů nohou. Plní účel už 5 let. V čem je takováhle "pracovní motorkářská bota" lepší než boty opravdu určené na motorku, mj. s výztuhou kvůli řazení? Mně obvykle motorkářské boty vydrží 5-8 let a protože mám naježděno skoro 400 tisíc km a trávím v nich 10-15 hodin denně, v horku i zimě, suchu i dešti, boty jsem vždy pečlivě vybíral. Je ale fakt, že cestovatel Igor Brezovar měl jako základní obuv tuším jezdecké boty a kromě toho snad jezdil i v něčem letním páskovém, tak jestli já to nepřeceňoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Ivane, v nicem. Ale dobre vypadas. Ja mam RW hodne rad. Mam 875 a 877 a nosim je hodne. Kdyz jsme mel jeste Triumpha,zkusil sem v tom jezdit. A je to total na nic. Mel sem zubaty stupacky,podrazka trpela jako prase,razenim se bota nici,dokonce na tu spicku prodavaj takovej navlek. Bezpecnost o nicem. V tech nizkejch 875 me i topilo na kotnik. Zase treba do mesta me to prijde lepsi jak tenisky. Takze tam proc ne. A ke scrambleru nebo kafaci to vypad super. jen muj nazor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morricone Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 On Running - švýcarská značka, boty lehounký, nepromokavý...opravdu se v nich chodí jako na obláčku Soused objevil zase Hoka a taky nejsou vůbec špatný, na mě ale moc barevný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 On Running - švýcarská značka, boty lehounký, nepromokavý...opravdu se v nich chodí jako na obláčku Soused objevil zase Hoka a taky nejsou vůbec špatný, na mě ale moc barevný Úplná duhovka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 V 3. 8. 2023 v 13:25, Strocek napsal: Upanejvíc nejlepčí! jj boosty jsou lehounké a asi nejpohodlnější kecky co jsem měl. Akorát voda v množství větším než 3 kapky na m2 jim moc nesvědčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 9 hodinami, Ivan Lelák napsal: V čem je takováhle "pracovní motorkářská bota" lepší než boty opravdu určené na motorku, mj. s výztuhou kvůli řazení? Mně obvykle motorkářské boty vydrží 5-8 let a protože mám naježděno skoro 400 tisíc km a trávím v nich 10-15 hodin denně, v horku i zimě, suchu i dešti, boty jsem vždy pečlivě vybíral. Je ale fakt, že cestovatel Igor Brezovar měl jako základní obuv tuším jezdecké boty a kromě toho snad jezdil i v něčem letním páskovém, tak jestli já to nepřeceňoval... V ničem není lepší než opravdová motorkářská bota. Koupil jsem si Belstaff boty na motorku. S výztuhou na řazení, výztuhama....Měl jsem je 2x na noze a stejně jezdím v Red Wingách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 7 hodinami, TLD napsal: Ivane, v nicem. Ale dobre vypadas. Ja mam RW hodne rad. Mam 875 a 877 a nosim je hodne. Kdyz jsme mel jeste Triumpha,zkusil sem v tom jezdit. A je to total na nic. Mel sem zubaty stupacky,podrazka trpela jako prase,razenim se bota nici,dokonce na tu spicku prodavaj takovej navlek. Bezpecnost o nicem. V tech nizkejch 875 me i topilo na kotnik. Zase treba do mesta me to prijde lepsi jak tenisky. Takze tam proc ne. A ke scrambleru nebo kafaci to vypad super. jen muj nazor Přesně tak. Na řadičce mám teď novou koncovku, žádné zuby, a v pohodě. Moc Toe vydrží dalších 5 let i bez výztuhy. Prostě ta bota je stavěná i na horší zacházení. A já najezdím pár tisíc za rok. V džínách a kožený bundě na bobberu. Žádné expedice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 @Muffik měl jsem je jenom chvíli a jsem příjemně překvapenej. Jasně, do deště to nebude, ale čekal jsem, že to bude žvejka a docela v tom noha drží a i řízení v autě příjemný. Moc sem je ale neponosil, protože sem čekal, že bude pořád pršet, tak jsem bral kožený superstáry. Uvidíme v budoucnu až dostanou trochu za uši, ale jinak fakt příjemný překvapení. @organic Jestli máš foto na mašině s botama, tak bych se rád kouknul, případně co to máš za bobra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Scout bobber. Ale to sem nepatří. Fotky bot a motorky nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Paráda! Já myslim, že Ivan by ti na tomhle ty Red Wingy mohl vodpustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 40 minutami, Strocek napsal: Paráda! Já myslim, že Ivan by ti na tomhle ty Red Wingy mohl vodpustit Leda černý Ty mám taky. Ale je mi jich (zatím líto). BTW ty červenohnědý jsou tuším od tebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Jo jo, ode mě. Těch koho sem tady vobul do Red Wingů za parádní peníz je víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 A paradni peniz je co? Ja jeste zadny nemam a klidne bych nejaky snesl @organic moc pekna masina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 13 hodinami, organic napsal: Scout bobber. Ale to sem nepatří. Fotky bot a motorky nemám. Doprdele, to je hezká mašina...na tom můžeš jezdit i v Crocsech s jednorožcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se