Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 22 hodinami, Humanzero napsal:

Tak to nezávidím u mě by takový boty letěly do koše. Není na krásně měkkou kůži. Všichni šetří…i u Italů u low řad premiových značek co dělají v Číně jsou ty boty hrůza … nejen boty 

Až na ten jazyk je bota vpravdě dobře vyrobená. Svršek je mimochodem z pěkné kůže, stejně tak podšívka kolem kotníků. Jazyk takového střihu, a především materiálu ("pěna z rýžového polystyrenu by AliExpress"), je prostě šílenost; navíc je na něm znát jakákoliv snaha s ním manipulovat - ohýbat, posouvat apod., v místě se vytvoří nevratná "vráska". 

Adidas_Originals_Country_OG_3.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, bluman napsal:

To vie pekne nasrat, take "detaily", lebo su to fakt pekne tenisky. Nepodda sa to casom? Mozno by sa tomu dalo pomoct tymto  (na noc zrolovat a zacvaknut 😉 a ak je to koza, skus pridat aj nejaky sprej ci penu na zmakcenie koze):

alebo trochu radikalnejsie riesenie 🤣:

✂️

před 21 hodinami, Radek124 napsal:

Vždyť je to "prémiové" lino jenom natupo zastřižené - normálně bych to zastříhnul o kousek dál a basta, přesně jak radí kolega @bluman

před 21 hodinami, Strocek napsal:

Ty nůžky by bylo efektivní řešení, taky mě to napadlo. Jinak Adidas Originals Country OG je kultovní bota. Nosil je i Axel Foley jako polda v Beverly Hills :default_wink:

Nůžky mě napadly také. Vypadá to na nejjednodušší řešení. Anebo je budu nosit jen k dlouhým kalhotám s vyšší ponožkou...

před 21 hodinami, Humanzero napsal:

Tak pokud by nasadil současnou kvalitku bot tak už nevstane😂

😄

Odkaz ke komentáři

Pokud jsi spokojen a zbytek boty je ok, tak kde udělali soudruzi z NDR chybu? Vyrobili botu a nezkusili ji a hned lifrovali do obchodů. Jinak by po prvním zkoušení museli někomu usekat ruce. Evidentně ten kdo měl na starost část jazyku u bot si spletl boty s traktorem.

Upraveno uživatelem Humanzero
Odkaz ke komentáři

Bez urážky nostalgie po bájných Adidaskách od Adiho Daslera pánové, ale tomuhle plastovému hnusu se dneska říká pěkně vyrobená teniska?
Stačí ta křivě uřízlá, nesymetricky našitá a nezapravená "kůže" nahoře u tkaniček, jak "Abibas za čitapade" na tržnici - zabalit a vrátit :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 22. 6. 2024 v 13:42, Strocek napsal:

Nosim Superstáry (nejenom) asi 20 let a kupuju jak bílou tak černou variantu a ta kvalita je opravu viditelná, ale řekl bych že poslední dobou to jde zase trochu mírně nahoru. Ty časy kdy jsem nosil superstáry 8 let polední roky jenom k monterkám, ale kdyby si je trochu přelíz, tak by se nechali i normálně, tak ty už sou dávno ty tam.

3.JPG

Moje poslední superstary udělaly po roce to stejný, nereklamoval sem nic, ale už vím, že další si nekoupim

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, efreeti napsal:

Moje poslední superstary udělaly po roce to stejný, nereklamoval sem nic, ale už vím, že další si nekoupim

To byly doby kdy s tou kvalitou byly hodně na štíru. Co jsem zaznamenal kromě tohoto, že se docela brzo sežvejkaly jako vevnitř pod stélkou a necejtil si stabilitu to bylo hodně znát. Já jim dycky dávám šanci :default_smile:. Poslední dobou se to zlepšilo, že už to neni takovej aušus jako před tim. Tak snad to vrátěj do kvality před dvaceti lety... :default_smile:

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, Harwey napsal:

fakt sem nemusis davat stare osupane topanky

toto vlakno som doterat chapal ako inspirativno-poradenske. Dalo sa tu poradit, pochvalit, upozornit na dobre ci zle boty... ale v poslednej dobe sa sem proste praskne fotka boty a hotovo. Bez akehokolvek sprievodneho komentara. Ludia sfejsbukovievavaju ...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak jestli fejsbukovatělnění je myšleno mě, tak nevím jestli tomu porozumím páč žádný sociální sítě nemám takže asi neposloužím. Jsem spokojen hlavně s jednou značkou bot a vždy uvedu typ. Nevím jestli se dá poradit s botou , když u nás se prodává na mě což je můj problém dost podřadná obuv a jediný doporučení je nekupovat čínský boty ať už patří jakýkoliv značce .

Odkaz ke komentáři

Nike Air MAX 1 "Big Bubble", tedy původní koncepce Air Max 1, kdy v 86' nemohla jít, kvůli tehdy ještě nedokonalé technologii, velká bublina mezi lidi. 

IMG_5420.thumb.jpeg.d970a74eb86b9025341ac045b2250cc0.jpeg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 29 minutami, moco napsal:

Nike Air MAX 1 "Big Bubble", tedy původní koncepce Air Max 1, kdy v 86' nemohla jít, kvůli tehdy ještě nedokonalé technologii, velká bublina mezi lidi. 

IMG_5420.thumb.jpeg.d970a74eb86b9025341ac045b2250cc0.jpeg

Boží ty kecky👍🏻kde se daj sehnat ve 46 za normál😅..?

Odkaz ke komentáři

Mě minulý rok utekly za normální cenu a tak jsem musel trochu krvácet, ale snad jen +1500 Kč. Teď ani nevím za kolik jsou na šedém trhu. 

PS: Ty moje jsou EU46 🙂

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Common projects. Na túto značku som narazil keď som hľadal casual sneakers co môžem dat k saku. Doteraz som o nej nevedel. Vraj made in Italy, ale je nejaká americko-talianska.20240703_141254.thumb.jpg.40aa38fb0800e3d93d6dcaae06760dfd.jpg

Zatiaľ vypadaju fajn. Model Achilles je z teľacej koze, minimalistický dizajn, z vnútra mäkký a pekne ušitý. Myslím ze by to mohlo fungovať  :)

20240703_141430.thumb.jpg.650fd86eb6557b9707a4c6bbc55a1368.jpg20240703_141241.thumb.jpg.92595b3b7a69ce94a42863f978464e46.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

A ešte jeden pokus o letné casual pohodlie.

Pohodlné ako papuče. Ale nevyzerajú aj ako papuče? Chodí sa v nich fakt ako v kombinácii papúč a mäkkých tenisiek. A ta vôňa kože je omamná. Ale prídu mu ako pre dôchodcu a to ja ešte nejsom . Alebo mam skreslený pohľad na dnešnú módu?

20240708_154700.thumb.jpg.776887ab2184cba5e15a8f6ff2e98a74.jpg20240708_154711.thumb.jpg.db7e59968fe3ed4bf46034fb575cfc63.jpg

Odkaz ke komentáři

Moje první "lepší" kecky. Nic moc jsem od toho nečekal, ale překvapil mě značný rozdíl třeba proti podobně laděným Adistar, které jinak taky nosím. Ten rozdíl v ceně je tam vidět a jsou krásně široký, pohodlný. Jen asi úplně nebudou teď do těch veder. 

Gucci.thumb.jpg.bc621ec3b8a9412f2662f9dca609d336.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...