ivan_989 Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 před 53 minutami, AndyAaron napsal: Takze pokud je ti jedna tesna, tak bych se ridil podle ni a vzal o cislo vetsi velikost. Vtedy mi zas ta ľavá úplne pláva, tadiaľ cesta nevede. A bota sa môže roztiahnuť, ale urcite sa nescvrkne. Raz som takto mal jeden pár, kožené chukka, a presvihol som lehotu na vratenie. A zistil som ze sú malé. V zufalosti som ich nechal asi pol roka na strunovych napínakoch. A pomohlo, sú to teraz jedny z najpohodlnejšich topanok co mam. Teoreticky to môžem zopakovať na tej pravej, keby sa ukázalo ze to je neúnosné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2024 @ivan_989 6 hours ago, ivan_989 said: nechal asi pol roka na strunovych napínakoch Existuje na to takyto specialny "roztahovaci" napinak. A tiez sprej co trochu "uvolni" kozu, aby sa lahsie roztiahla - na pouzitie ci uz s tymto napinakom alebo aj na roztahovanie na vlastnej nohe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2024 Tenhle mam jeden par, jo je to celkem fajn na roztazeni kozenych bot. Jak jsem psal pred tim, roztahnout botu do sirky lze, do delky ne. Takze zalezi co je mysleno tim, ze je bota "tesna". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 17. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2024 Tak už rozcházím old school boty do haly. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2024 Jil Sander. Konecne. To hľadanie stalo za to. Mäkké a pohodlné sťaby papuče. Ale zároveň dostatočne pevne držia nohu. A vnútrajšok vyplnený "uterakovou " látkou je fakt príjemný. Biely jazyk bez loga či nápisu je tiež pozitívny, decentný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 29. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2024 Barker 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Barbour 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Tak po letech laborování s různými teniskami Reebok, Nike, Adidas apod. jsem konečně našel nejlepší tenisky pro těžkýho chlapa. Běžecké boty se mi nelíbí, hlavně ty nové, co mají celou špičku látkovou, skejtove boty vypadají super, ale nakonec člověk zjistí, že všechny modely renomovaných značek s vkusnou kulatou spickou, pokud nestojí bůra a a vic, typický boty jako postoval moco mají všecky strašně ošizeou podrážku, nízkou a vyplněnou jakousi mřížkou, která po měsíci, když se odporoučí vložka, prostě tlačí a navíc o nějakém tlumení nárazů nemůže být řeč. Prostě je to všechno navoněná bída. A za tím si stojím. No a tyhle boty v kombinaci s tím co nám naposledy koupili v práci mi tak odrovnaly nohy, že po osmihodinové směně už jsem nemohl bolesti ani došlápnout. No, ale co koupit? Vzpomněl jsem si na boty, které už jsme snad všichni vyzkoušeli, byly v pohodě, jen je s příchodem kapitalismu vytlačilo právě západní pozlátko. Dodnes je vídám třeba na šéfovi stěhováků, Kterej má sám asi 130 kilo a k tomu nosí ve dvou po schodech klavíry a boty i nohy mu drží. Taky banda chlaďařů co nosí po schodech klimatizační jednotky měla komplet tyhle boty. Asi vědí proč. No tak jsem je v zimě koupil, protože už jsem pajdal jak důchodce. Mám je skoro rok, přičemž v létě jsem spíš nosil Crocsky, ale můžu směle říct, že mám prakticky po problémech s nohama. Na léto to moc není, trochu se to paří, ale s přírodními ponožkama jde i to. Každopádně na jaro a podzim naprosto dokonalý boty. No tady v Pardubicích budou dobrý i na zimu. Vzhledem materiálu - kůže s vrstvičkou PU na vrchu se mi je ještě nepovedlo promáchat. Ano řeč je o klasických Prestižích. Na jejich podrážku prostě nedám dopustit. Někdo si možná bude klepat na čelo, ale my přescenti víme svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 V jednom filmu taky doktor léčil klystýrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 (upraveno) Myslíš Grinsteina? Taky vyléčil. Neříkej, že ty tvoje nemají tu blbou mřížku. Nike jsem dlouho neměl, ale prakticky stejný boty si přinesl kámošky mladej na práci na zahradě, ta mřížka už ho tlačila, tak je dodělal při rytí a šly do popelnice. Kolik vážíš chlape? Počítám tak do 80 kilo, jinak bys to na nohu podruhý nevzal. Mladý tohle nosej, to je jasný, taky jsem byl mladej. Ale věkem a váhou si tělo řekne, že tohle už ne. Upraveno 3. listopadu 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Ještě jeden detail, mají atestaci jako pracovní obuv. Dětské mají certifikaci jako zdravotně nezavadná dětská obuv. Takže na té zdravé podrážce něco bude. Navíc výroba CZ vs Asie taky něco vypovídá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 (upraveno) Každej ať si na nohu dá co chce, ale kdo si dá prestyže, je magor! A ještě se tím chlubí. Největší navoněná bída, je tahle hrůza! Upraveno 3. listopadu 2024 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Hele mě ty nohy fakt přestaly bolet. Jasně, je to konstrukce Pumy z 60 let, ale není to ojebaný, hlavně ne tou mřížkou, co tlačí do paty, takový boty už nikdy více. Měl jsi někdy Prestiže na nohách, nebo máš jenom předsudky proti něčemu, co se vyrábělo už za komunistů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Samozřejmě, že měl a už nikdy mít nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 A co ti tak vadilo? Připouštím, že v létě se v nich trochu víc paří nohy, ale to ve všech teniskách z poctivé kůže. No a že to není nejmodernější stylovka? To jei fuk, stejně mi dcera říká, že chodím furt oblečenej jako kdybych šel do práce. Já v botách chodím, nebalím na ně baby. Nohy mě bolet přestaly a nic jinýho než boty jsem nezměnil. To je pro mě hlavní argument. A životnost je taky jinde. Ády za podobný prachy už byly touhle dobou po smrti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Jasný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 (upraveno) No, možná jsem měl jen smůlu na modely a vždycky jsem narazil na boty s tímhle druhém podrážky Ta je naprosto hrozná. Po menším studiu videí na YT jsem objevil dost modelů Nike i Adidas, které měly podrážku poctivě vyplněnou pěnou. S tím bych problém neměl. Možná je to jako s Coca-Colou a k nám jdou na krámy ty horší. To by bylo hodně smutný. Já ani tak nejsem limitován penězi, ale velikostí, na krámě pro mě mají tak dvoje boty ve 47 tak si moc vybírat nemůžu a vždycky jsem padl na mřížkovej shit. Příště si je vyberu podle videa s řezem na YT, abych si byl jistej, že jsou to ty s poctivou pěnou a zkusím je objednat na krám a dát jim ještě šanci. Jinak je to loterie a já v ní zatím vždycky vyhrál mřížku. Ale proč ti výrobci dělají podobný boty s diametrálně odlišnou kvalitou podrážky nechápu. Jo a ty Mocovy jestli teda mají opravdový šev okolo podrážky, by měly být v pohodě s pěnou. Uznávám, že ty by mi asi nohy nezničily. Upraveno 3. listopadu 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 (upraveno) @Jiří Sedlák Snažím se chodit v barefoot, takže v Nike se cítím dobře – mřížku nemají. Jaké bolesti tě trápí? Kolena, kýčlě, klenba? PS: Ty moje Air Jordan 1 Craft SE (černé) jsou nějaká "limitka" a jsou teda ultra pohodlné oproti klasickým, které jsem kupoval onehdá taky. Jinak vnitřek AJ1 má nějakou paměťovou pěnu, protože mám tam chodidlo vychozené (obtiskklé). Upraveno 3. listopadu 2024 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 Nike air force. Původně jsem je chtěl zkusit asi jen proto, abych se dozvěděl, co na nich všichni vidí. No, ale ony jsou velmi pohodlné a dost příjemné se v nich chodí. Už mám 3 páry v různých barevných provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 (upraveno) Klenba a trochu pata na pravý noze. Paradoxně mám videtelně plošší levou. Kolena, kyčle drží, fotbal ani basket jsem nehrál. Jen toho hodně nachodím. No v tom co nám koupili do práce mě po 8 hodinách bolely obě klenby. Prestiže dobrý nebolí nic. Šel jsem do nich právě kvůli klenbě ta podrážka je právě podle klenby dost tvarovaná a pěkně ji drží. Mám ten pocit, že ty tvý boty jsou jiný než na fotce, jestli jsem koukal správně, tak ty tvoje podrážky jsou úplně plný tý pěny co je v pořádku. Žádná mřížka, takže taky ok. Mě zklamaly podrážkou Adidas a Reebok. Nike si pamatuju běžecký, podrážka byla ok, ale rozpadly se brzy. Ale to samý platí pro všechny běžecký, podrážka dobrá, vršek nevydrží nic a nejsou hezký. Hele má z vás někdo přes metrák? Je totiž možný, že Prestiže fungujou až na těžší lidi, ostatním můžou připadat trošku tvrdý. Upraveno 3. listopadu 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se