orlando1 Odesláno 21. září 2012 Nahlásit Odesláno 21. září 2012 Je to sice všechno bílé, ale všechny tři odstíny jsou jiné.
Jafurak Odesláno 25. září 2012 Nahlásit Odesláno 25. září 2012 Je to sice všechno bílé, ale všechny tři odstíny jsou jiné. Ja som vedel, že sa niekto nájde a pokazí mi radosť .
JHonza Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 (upraveno) Není to pohledný bastlík? Skoro NOS pouzdro mi zbylo z jedné nepříliš povedené koupě (tady), komplet strojovna tady . Pouzdro CIF+zubní kartáček, sklo vyleštěno (Colgate). Edit: asi si budu muset pořídit drapák na skla, tento typ pouzdra se otvírá pouze přes sklo a dostat je zpátky bez nářadí byla docela fuška. Upraveno 27. září 2012 uživatelem JHonza
Honza.manta Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Není to pohledný bastlík? Skoro NOS pouzdro mi zbylo z jedné nepříliš povedené koupě (tady), komplet strojovna tady . Pouzdro CIF+zubní kartáček, sklo vyleštěno (Colgate). Edit: asi si budu muset pořídit drapák na skla, tento typ pouzdra se otvírá pouze přes sklo a dostat je zpátky bez nářadí byla docela fuška.Taky už jsem se s tímhle problémem u těchto hodinek popral - to musela vymyslet ale hlavička!
Diablo-d Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Vážení členové fóra, obracím se na Vás s prosbou o radu. Dostali se mi do rukou hodinky PRIM Automat - nefunkční. Stav je takový, pokud povytáhnu korunku a mám snahu posunout čas ve směru hodin.ručiček tak hodinky jdou - sekundovka funguje, hodinky tikají. Jakmile pustím korunku tak se stane, že někdy pár sekund popojdou jindy se zastaví hned. Zeptám se znalých, bude stačit vyčištění, nebo bude nutná větší oprava s výměnou součástek? Díky za všechny postřehy.
JR_2010 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Vážení členové fóra, obracím se na Vás s prosbou o radu. Dostali se mi do rukou hodinky PRIM Automat - nefunkční. Stav je takový, pokud povytáhnu korunku a mám snahu posunout čas ve směru hodin.ručiček tak hodinky jdou - sekundovka funguje, hodinky tikají. Jakmile pustím korunku tak se stane, že někdy pár sekund popojdou jindy se zastaví hned. Zeptám se znalých, bude stačit vyčištění, nebo bude nutná větší oprava s výměnou součástek? Díky za všechny postřehy. Já myslím, že bude zaschlý olej, začal bych tím vyčištěním...
Diablo-d Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Já myslím, že bude zaschlý olej, začal bych tím vyčištěním... Předpokládám, že tohle sám nezvládnu? Respektive, mají prasklé sklíčko a cifr také né moc použitelný - k hodináři v takovém stavu - to by se mi vysmál.
JR_2010 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Předpokládám, že tohle sám nezvládnu? Respektive, mají prasklé sklíčko a cifr také né moc použitelný - k hodináři v takovém stavu - to by se mi vysmál. Pořádně vyčistit a promazat znamená de facto rozebrat, mít chemii na vyčištění, nejlépe taky ultrazvuk a pak správný olej a nářadí na mazání, máš to všechno a umíš hodinky rozebrat a složit?
Diablo-d Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Po pravdě ještě né. Ale je to výzva, a taky mám už tu hodinářskou nemoc. Takže určitě přijde i stadium kdy se do toho pustím a rozeberu - zima se blíží - co s načatými večery.
JR_2010 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Po pravdě ještě né. Ale je to výzva, a taky mám už tu hodinářskou nemoc. Takže určitě přijde i stadium kdy se do toho pustím a rozeberu - zima se blíží - co s načatými večery. Jo, jo, každej z nás si určitě už zk....l nějaké hodinky, tak proč to nezkusit na šrotu, když se Ti to povede, tak budeš mít radost a budeš si myslet, že se můžeš pustit do čehokoli, až jednou doj...š ty pěkný hodinky...
Honza.manta Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Jojo, já takhle zkrachoval na strojku ETA 2824. Ten byl nad moje síly, ale přišel jsem na to bohužel příliš pozdě.
Diablo-d Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Někdy a nějak se začít musí. No možná prvně zkusím rozborku 68.4 - těch mám dost
Eman2208 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Bastlení mého syna (10). Vyložil si to po svém a z vyřazených dílů si udělal obrázek. (s lepením jsem mu trochu pomáhal)
Chosé24 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Bastlení mého syna (10). Vyložil si to po svém a z vyřazených dílů si udělal obrázek. (s lepením jsem mu trochu pomáhal)Podporuj!! V trodlu pod Karlákem z toho žijou min, 20 let.....hm mostem Karlovým.. Upraveno 10. října 2012 uživatelem Chosé24
Eman2208 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Odesláno 10. října 2012 Podporuj!! V trodlu pod Karlákem z toho žijou min, 20 let.....hm mostem Karlovým.. No on to spíš byl projekt do školy " co se skrývá pod pokličkou "...až mu to úča oznámkuje, tak ho pošlu pod most.
Luděk Talián Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Teď jsem narazil na tyhle... Evidentně je v tom pouzdru menší ciferník... Ale vypadají kupodivu docela zajímavě... Jinak, na první pohled byly hrozně zahnojené, na ciferník někdo domaloval na indexy tečky nějakým asfaltem a stejným asfaltem natřel i ručičky... No, naštěstí to šlo dobře dolů Zlacené pouzdro a kalibr 68.1
financ Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Cigi mě nasadil brouka do hlavy a tak jsem to hned vyzkoušel.Kdo to pozná?
straspol Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Cigi mě nasadil brouka do hlavy a tak jsem to hned vyzkoušel.Kdo to pozná? Zkusím 66 v traktoru?
straspol Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Zkusím 66 v traktoru?Safra- nebo...? No, 68 se tam přece nevejde, ne? No ale jestli tam byl 52...
Chosef76 Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Cigi mě nasadil brouka do hlavy a tak jsem to hned vyzkoušel.Kdo to pozná? Přemýšlím, co máš za lubem :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se