Poisoned Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 Děkuji za odpověď a omlouvám se, že řeším zbytečnosti. Chtěl jsem mít čisté svědomí.
valjoux Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Pěkná práce, moc se mi to líbí - jak už bylo řečeno - do Diplomatů bych to bral taky a modřené šroubky by byly třešničkou na dortu. Tak jsem oprášil možnosti a pozlacení není problém TAK ZNÍ OTÁZKA JE NĚKDO SCHOPNÝ ZAJISTIT MODRÉ ŠROUBKY?
financ Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Tak jsem oprášil možnosti a pozlacení není problém TAK ZNÍ OTÁZKA JE NĚKDO SCHOPNÝ ZAJISTIT MODRÉ ŠROUBKY? Modrý šroubky nejsou problém. Jakou vrstvou to zlatíš? Edit: Ještě obrázek. Jméno ti dám do SZ, už tak má dlouhý dodací lhůty :-) Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem financ
Luděk Talián Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Tak jsem oprášil možnosti a pozlacení není problém TAK ZNÍ OTÁZKA JE NĚKDO SCHOPNÝ ZAJISTIT MODRÉ ŠROUBKY? Modré šroubky jsem zvládl i já jako naprostý metalurg ignorant po přečtení několika vláken tady na fóru... Hlavně tohle...Stačila mi plynová pájka a asi deset minut pokusů...V tom bych neviděl problém...Spíš vidím problém, (pro mne), jak před zlacením vyjmout kameny...
valjoux Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Modrý šroubky nejsou problém. Jakou vrstvou to zlatíš? Edit: Ještě obrázek. Jméno ti dám do SZ, už tak má dlouhý dodací lhůty :-) Co se týká zlacení nejsem schopen podat informace Já předám to co chci pozlatit a za čas to dostanu pozlacené. Akorát ne všechno jde tak pěkně pozlatit jako ty Primky.
valjoux Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Modré šroubky jsem zvládl i já jako naprostý metalurg ignorant po přečtení několika vláken tady na fóru... Hlavně tohle...Stačila mi plynová pájka a asi deset minut pokusů...V tom bych neviděl problém...Spíš vidím problém, (pro mne), jak před zlacením vyjmout kameny... To je opravdu dost dobrý zítra jdem pokoušet osud šroubků. A co se týká toho zlacení tak galva chytá na kovové součástky. Takže kameny jsou maximálně dokonalé vyčištěné protože se to musí dokonale odmastit. Jinak dík za info Valjoux
Luděk Talián Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2012 To je opravdu dost dobrý zítra jdem pokoušet osud šroubků. A co se týká toho zlacení tak galva chytá na kovové součástky. Takže kameny jsou maximálně dokonalé vyčištěné protože se to musí dokonale odmastit. Jinak dík za info Valjoux Aha... Tak to mi nedošlo.. Takže tím pádem by to mělo být relativně jednoduché... Rozebrat, předat švagrovi a počkat až se vrátí pozlacené... Fajn... A díky!
valjoux Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Tak jsem udělal pokus o zabarvené šroubky ale žádná sláva.
Luděk Talián Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 To chce zkoušet... A vyleštit. Před i po... A hlavně vydržet o vteřinku déle v teple... Světle modrá je až po tmavé. A když se nepovede, dá se to zbrousit a zkusit znova...
Luděk Talián Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Tak teď na to koukám v počítači na vyšším rozlišení.Podle toho, jak jsou šedé to vypadá, že jsi té správné teploty ani nedosáhl...Čím jsi to zahříval? A na čem?
valjoux Odesláno 22. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2012 Tak teď na to koukám v počítači na vyšším rozlišení.Podle toho, jak jsou šedé to vypadá, že jsi té správné teploty ani nedosáhl...Čím jsi to zahříval? A na čem? Nad kahanem hodně věcí dokážu rozpálit do červena tak jsem počítal že šroubky půjdou taky, ale ne.
Chosé24 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Nad kahanem hodně věcí dokážu rozpálit do červena tak jsem počítal že šroubky půjdou taky, ale ne.No každopádně pevnost šroubku bude asi trochu jinde,tak bych to moc neutahoval/pokud si nechci vyskoušet odvrtávání/ .Když už bych chtěl mít takovou vyfikundaci,tak použiju takovou vodičku na brinýrování.Ale vyzkoušet se má fšecko. Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem Chosé24
Luděk Talián Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Nad kahanem hodně věcí dokážu rozpálit do červena tak jsem počítal že šroubky půjdou taky, ale ne. Kdybys byl z okolí Ostravy, tak můžu půjčit tu plynovou pájku...Jinak, hezký šroubek vychází tak jeden z pěti... Přece jenom to k profesionálnímu popouštění má daleko Nebo, pokud neseženeš lepší způsob, tak pošli tak 20 šroubků a já je zkusím zprasit...
valjoux Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Kdybys byl z okolí Ostravy, tak můžu půjčit tu plynovou pájku...Jinak, hezký šroubek vychází tak jeden z pěti... Přece jenom to k profesionálnímu popouštění má daleko Nebo, pokud neseženeš lepší způsob, tak pošli tak 20 šroubků a já je zkusím zprasit... Mám možnost chemickou cestou ale tam je potřeba lakování a to si nedovedu představit jak dopadne.
straspol Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Mám možnost chemickou cestou ale tam je potřeba lakování a to si nedovedu představit jak dopadne.No a co na šroubky zkusit normální puškařský brynýr?
Chosé24 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 No a co na šroubky zkusit normální puškařský brynýr?no to je dobrej nápad.Tu vodičku si přes int. objednáš.Je to za studena.Ale pušk. brynýr se po doma nechá udělat.Matné vzpomínky..ferokyanid a ještě něco ,myslím,že za tepla.
Karlos Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 Při modření šroubků doporučuji napřed vyzkoušet na něčem bezcenném. Hlavně to leštění. Blbě - nakřivo a všelijak dokulata oleštěné šroubky vypadají nepěkně a velice amatérsky. Pokud je tedy potřeba hlavičky šroubků leštit, tak hezky pečlivě a hlavně do roviny.
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 no to je dobrej nápad.Tu vodičku si přes int. objednáš.Je to za studena.Ale pušk. brynýr se po doma nechá udělat.Matné vzpomínky..ferokyanid a ještě něco ,myslím,že za tepla.Jenže mám obavu, že puškový brynýr určený na domácí užití je tmavě šedý a ne modrý.
Chosé24 Odesláno 23. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2012 (upraveno) Jenže mám obavu, že puškový brynýr určený na domácí užití je tmavě šedý a ne modrý. Já taky,pokud není teplota předmětu asi 200 st.,bude to šedý,šedý,šedý...hi a flekatý Upraveno 23. listopadu 2012 uživatelem Chosé24
valjoux Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Tak jsem dělal další tahy. Varianta tepelně a potom chemicky. Ta chemická cesta nebyla přesně to co jsem chtěl ale snad se to povedlo. Ručky jsem našel akorát je škoda že se nepovedla ta centrálka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se