Zemic Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Taky jsem si trochu pohrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Taky jsem si trochu pohrál...Copak to máš za lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Je to lumi prášek, kupoval jsem to zde od člena Quido Morava O jakou značku se jedná bohužel nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Každopádně to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Tu jsem nevytvořil, to je originá Elton, já jsem jen vybastlil to dýnko a narouboval tam ten automat:wheelchair: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 (upraveno) Zdravím vás, kolegové, nevím do kterého vlákna to dát, tak to dávám sem. kamarád mi poslal Power Point prezentaci věnovanou hodinkám PRIM (má asi 8 MB, takže pokud máte zájem, napište a já vám ji přepošlu.) Mezi snímky mě zaujala tato fotka. Je to bastl, nebo není, co myslíte? EDIT překlep Upraveno 5. března 2013 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Už to tu bylo, stačí hledat. A tu fotku bych radši smazal, jestli nechceš přijít k úrazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Už to tu bylo, stačí hledat. A tu fotku bych radši smazal, jestli nechceš přijít k úrazu No jo, jenomže já tu fotku fakt nikde nenašel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Je tu a už se tu o tom mluvilo víckrát. Jen jsem teď línej to hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Aha, tak strýček Google mi pomohl na našel jsem informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 Aha, tak strýček Google mi pomohl na našel jsem informaceMůžeš být zcela klidný, vyskytují se v jediném exempláři . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Rozčeřím vody bastlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Rozčeřím vody bastlení... Musím souhlasně a uznale zamručet, hmmmmm!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Hezky barevně sladěné Jak je to s vodotěsností s tím průhledem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Musím souhlasně a uznale zamručet, hmmmmm!!! Nerez, včetně korunky, 68,1...made in Valis...jsem spokojený, žena si je přála, tak jsem ji je dopřál :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Hezky barevně sladěné Jak je to s vodotěsností s tím průhledem? 50 m, je to takový pokus, vyřezané původní dýnko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Taky jsem si trochu pohrál... A šup s nima na Aukro http://aukro.cz/prim-krasne-zajimave-hodinky-i3081581561.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 No ta nabídka je alespoň korektní - tu dodělávanou lumi tam uvádí, to si tu pamatuju jiný kosy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 No ta nabídka je alespoň korektní - tu dodělávanou lumi tam uvádí, to si tu pamatuju jiný kosy. jj, bez dalšího komentáře. Vydávání Parexa za renovace máme snad v tomto případě za sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 jj, bez dalšího komentáře. Vydávání Parexa za renovace máme snad v tomto případě za sebouJá sice myslel jiné případy, ale radši budu držet hubu, ono to tady poslední dny jiskří dost i bez zakládání dalších krásných požárů. Myslím, že i tak je dost a dost co hasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se