MaraThon Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Nojo- ale ten modrý proužek nesmí vést přes ty zlaté indexy...+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Nojo- ale ten modrý proužek nesmí vést přes ty zlaté indexy...Jj, já vím, ale ty frézovaný indexy jsou mrchy. Musí se zamaskovat, potom přetisknout, jako by tam nebyly (takže modrej pruh povede přes ně), a teprve v poslední fázi se vyškrábnou. Je na to takovej speciální maskovací sajrajt od rewellu. Ještě jsem ho nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 jsem na to zvědavej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Tak na tohle jsem taky zvědavej... Protože ten ciferník není rovný, ale vypouklý...Ale třeba to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Nejvíc zvědavej jsem asi já. On ten ciferník je nejen vypouklej, ale má i tu otravnou kruhovou drážku pod indexama. I na to je ale v modelářské chemii naštěstí myšleno a vyrábí se tzv. usazovací tekutina, kterou se reliéfní podklad natře a za mokra se na to položí obtisk. Tekutina obtisk změkčí a ten se nějak "připeče" k podkladu, byť není rovný. No, uvidíme večer. Co asi ale nevyřeším, je problém s tiskem tak titěrnýho písma na laserovce. Prostě je to moc malý a tiskárna s tím má problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 23. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2014 Tak tady máme další díl mého "renovačního" seriálu o lunetách. Oproti předchozí verzi jsem trochu upravil a dopiloval předlohu a tisk. Sice je to pořád jen kostkovaná bitmapa, ale vidět to je jen když se to pořádně zvětší. Při zmenšení, při kterém se to tiskne, není nic vidět ani lupou. Tohle budu večer lepit na prázdné lunety. Stupnice jsou vytištěné na bílém podkladu, takže dodatečně není třeba patlat žádné pozadí. Nalepit a hotovo. Inš´Allah. Děkuji tímto členu fora za oživení mé lunetky. Abych nedával znovu stejné fotky, zde je odkaz http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72002-prim-sport-i-gen-jak%C3%A9-n%C3%A1hradn%C3%AD-d%C3%ADly-pou%C5%BE%C3%ADt/ Lunetku jsem nasadil na mé pracovní hodinky a šup na ruku.Moc je šetřit nebudu, tak uvidíme co vydrží. Ale práce je to parádní. Věřím že lunetka hodinky přežije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2014 Nejvíc zvědavej jsem asi já. On ten ciferník je nejen vypouklej, ale má i tu otravnou kruhovou drážku pod indexama. I na to je ale v modelářské chemii naštěstí myšleno a vyrábí se tzv. usazovací tekutina, kterou se reliéfní podklad natře a za mokra se na to položí obtisk. Tekutina obtisk změkčí a ten se nějak "připeče" k podkladu, byť není rovný. No, uvidíme večer. Co asi ale nevyřeším, je problém s tiskem tak titěrnýho písma na laserovce. Prostě je to moc malý a tiskárna s tím má problémy. Já jsem kdysi v téhle souvislosti uvažoval o tampónovém tisku, ale pak jsem se na to vybodl... Cena a pracnost... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Lunety by sme už mali zvládnuté, z nedostatku púzdier a prebytku strojčekov mi vznikol Traktorový IGEN a Humberto v chrome. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem Jafurak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Tak ten "Traktorový IGEN" se mi na pohled docela líbí, škoda že s jeho voděodolností to asi nebude nejlepší, jak by se na nápis SPORT na ciferníku slušelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 O vodotesnosti samozrejme nie je žiadna reč, je to len o fantázii a kombinácii možností. Ale tiež si myslím, že to nevyzará najhoršie, takže načas prestávam zháňať púzdro IGEN. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Tak ten "Traktorový IGEN" se mi na pohled docela líbí, škoda že s jeho voděodolností to asi nebude nejlepší, jak by se na nápis SPORT na ciferníku slušelo.Traktorový IGEN mě zajímá- cože je tam za stroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Traktorový IGEN mě zajímá- cože je tam za stroj? Podle datumovky kal. 68. To se tam vleze, kdysi jsem to zkoušel. Se mi to líbí, korunku bych zkusil dát užší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Se mi to taky líbí se toho bojim...líbí moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ty Prim Seamastery nemají chybu, jdu si jedny složit :-) ..... sakra, nemám ručky, tak nic. Ale vypadají fakt dobře. Zcela nositelné, alespoň pro mě. Za mě palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Pánové, mám tady závěr seriálu "renovace" igeních lunet. Myslím, že lepších výsledků lze dosáhnout tampotiskem, ale na to, že je to jen obtisk nalepený v kuchyni na koleni epoxydem a zespodu přestříknutý bílou barvou, je to imho uspokojivé. Tu modrou strčím na modráky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Pánové, mám tady závěr seriálu "renovace" igeních lunet. Myslím, že lepších výsledků lze dosáhnout tampotiskem, ale na to, že je to jen obtisk nalepený v kuchyni na koleni epoxydem a zespodu přestříknutý bílou barvou, je to imho uspokojivé. Tu modrou strčím na modráky.Modra bude na modrakach a za 50 let se budou kluci dohadovat, zda tato luneta byla z produkce Eltonu, nebo to zbastlil nejaky zamestnanec, nebo... A na Aukru se objevi jako SUPER ULTRA RARE za cenu mensiho kabrioLetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Modra bude na modrakach a za 50 let se budou kluci dohadovat, zda tato luneta byla z produkce Eltonu, nebo to zbastlil nejaky zamestnanec, nebo... A na Aukru se objevi jako SUPER ULTRA RARE za cenu mensiho kabrioLetu No, to by mohlo být! Bude z toho ECH RARITÄT , PROTOTYP, ve sbírce to nebude smět chybět a bude to samozřejmě přímo od zaměstnance Eltonu Upraveno 1. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tak tady jsou. Ještě k nim udělám řemen z modré kůže, aby byl kýč úplný, a potom to někam odložím, protože pro mě přestanou být zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tak tady jsou. Ještě k nim udělám řemen z modré kůže, aby byl kýč úplný, a potom to někam odložím, protože pro mě přestanou být zajímavé.Modrej remen ne, udelej bilej perforovanej s modrym podlozim a bude to echt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Modrej remen ne, udelej bilej perforovanej s modrym podlozim a bude to echt...... máš pravdu. K tomuhle bílej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se