martar Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Martine, mým dcerám se to taky moc líbi, hned je to zaujalo a vysvětlily mi barevnost. Žlutá jako banánek, modrá jako nebíčko, červená jako rajčátko ale uvařené... sorry za ten výlev jak z emimina nicméně cifr okrových v nich taky vzbudil podezření, prý je jako divnej "pojemanč". Tak s tím něco udělej, prosímt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Trochu to tu oživím, tyhle určitě nemáte... SAM_0200_1.jpg fakt zajímavý ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 3. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2015 Pánové, děkuji za slova uznání. Ještě než se pustím do nějaké divočejší kreace, připravím se na ruskou invazi a na jedny záložní traktory si dám něco takovýho doufám že se to už vyrábí malosériově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 4. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2015 fakt zajímavý )dík! Líbí se i mému PANU HODINÁŘI a to je co říct. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 který byste si vzali vy? nalevo nebo napravo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Beru oba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Beru oba!Hamoune hamounská, nech mi alespoň jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Ale chlapci. "Zajimavy" je jen jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Tak beru ten vlevo, jestli teda můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Jóóó, 97 by chtěl kde kdo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Nojooo, někteří jsou blíž a někteří dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Pro me to bylo poprve, co jsem takto videl rozdily. Myslel jsem, ze neoznacene kalibry byly nejake dodelavky, ale nevypada to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 To je neznačený ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Přidám něco málo na koukání. Jeden z dalších zákazníků mě kontaktoval ohledně výroby vlastních hodinek. Nejprve jsem tomu nevěřil, chtěl si vše udělat sám. Já řešil stroj, korunku, sklo a nějaké další záležitosti okolo stroje a on to ostatní. Hodinky má na ruce a už pokukuje po dalším provedení. Přesvědčil jsem ho že na zdejších stránkách najde nějakou motivaci a inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 To je neznačený ?Ano. Neznacena zakladna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Ano ten stroj je číňan na další práci je požadavek UNITAS a bude se doma gravírovat, skeletovat a nějaké další možnosti, jaké budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tondako Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Ano ten stroj je číňan na další práci je požadavek UNITAS a bude se doma gravírovat, skeletovat a nějaké další možnosti, jaké budou. To sis založil manufaktůru, nebo ti ty pouzdra a náramky někdo dělá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valjoux Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 To si nechává dělat v nástrojárně o svačině. Pouzdro, náramek a sponu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2015 Pěkně se na frézce vyblbnul. Je prima, že ještě je vůbec možné si udělat melouch. U nás je to vše monitorováno, byť máme relativně klid, tohle bych asi udělat nestihl bez vědomosti bossů. Ale cnc jsou bezva. Stále si taky hrají. Hodinky hezký a trochu punk. Ale nosit bych je nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se