Onipep Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Neptal se někdo na ten stroj 50 - 1 ??Jinak je zajímavé kolik se ještě vyrojí číselníků Orlík??Asi to bouchli jak Baťa cvičky?? Nedokážu si moc představit, že by pouzdro Orlíku vydrželo miň než číselník ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 (upraveno) vskutku originál, jsem zvědav na konečnou cenu http://aukro.cz/orlik-cifernik-hodinky-i5590994044.htmlTak za ně jeden kolega dal neskutečných 4550 to je mazec. Upraveno 14. srpna 2015 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Jsem zvědav, jestli se tady pochlubí??!!Jinak cena.......prostě úlet!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Myslíte Strášu? Ten s tím má určitě něco za lubem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Kdepak jen tak hamtám a hromadím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Kdepak jen tak hamtám a hromadím Co Ty všechno nekoupíš, to je neskutečný..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Co Ty všechno nekoupíš, to je neskutečný..... Mám se pochlubit s chronográfky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Mám se pochlubit s chronográfky?No jasně pochlub se ale hoď to do jiného vlákna. :-) Je mi to jasné, určitě jsi vzal min týden ty oranžový na aukru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 No jasně pochlub se ale hoď to do jiného vlákna. :-) Je mi to jasné, určitě jsi vzal min týden ty oranžový na aukru :-)ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 14. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 ne...Tak už mě nenapínej jak trenky u gatí :-) a pochlub se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 23. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2015 Tak malá úprava lunety u Igenů , tzv. Prim sport I gold lunet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Dneska v jednom bazaru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 fernet vostock igen vzals je?Dneska v jednom bazaru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Ne, mel jsem nutkani.... Mel bych? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 tak za 50, mozna i za 100 korun bych o nich uvazoval (rucicky na igeny se dycky hodej ne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Dneska jsem si hrál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 Dobrý, taky mám jedny Igeny s kovovou lunetou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 To je co za lunetu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 To je co za lunetu?Celé pouzdro je z jiných hodinek. Původ Shefield, strojek umřel a nebylo možné sehnat stejný, tak to posloužilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Sakra pěkný, Zekone. Ty polštáře lumi sis taky dělal sám? A koukám žes dal přednost Sheffielďácký vteřinovce, aneb šipek není nikdy dost Upraveno 22. září 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se