rubus32 Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 (upraveno) Nevím zda se vůbec sluší abych to sem dal, protože to je bastl bastlů, ale budiž, ručičky jsou zřejmě z Orlíků a kalibr v tom tiká 52.1 z čeho je pouzdro netuším a místo ciferníku jen černá barva :-(. Můj dotaz směřuje k tomu, co s tím? Nemáte někdo zkušenost, do jakého nového či univerzál pouzdra by se 52,1 dala bez ztráty kytičky osadit? Orlíky s datumovkou z toho už asi neudělám, ale vyhodit to je taky škoda... Upraveno 24. září 2009 uživatelem rubus32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 , ale vyhodit to je taky škoda... Není. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Nevím zda se vůbec sluší abych to sem dal, protože to je bastl bastlů, ale budiž, ručičky jsou zřejmě z Orlíků a kalibr v tom tiká 52.1 z čeho je pouzdro netuším a místo ciferníku jen černá barva :-(. Můj dotaz směřuje k tomu, co s tím? Nemáte někdo zkušenost, do jakého nového či univerzál pouzdra by se 52,1 dala bez ztráty kytičky osadit? Orlíky s datumovkou z toho už asi neudělám, ale vyhodit to je taky škoda... Pouzdro nevím, ale kdyby's je vyhazoval, tak to si je raději vezmu či za něco vyměním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Nevím zda se vůbec sluší abych to sem dal, protože to je bastl bastlů, ale budiž, ručičky jsou zřejmě z Orlíků a kalibr v tom tiká 52.1 z čeho je pouzdro netuším a místo ciferníku jen černá barva :-(. Můj dotaz směřuje k tomu, co s tím? Nemáte někdo zkušenost, do jakého nového či univerzál pouzdra by se 52,1 dala bez ztráty kytičky osadit? Orlíky s datumovkou z toho už asi neudělám, ale vyhodit to je taky škoda... Jediné, co z toho má cenu jsou ručky z IGENů a funkční kalibr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 24. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2009 Před nějakým časem jsem sehnal pěkné 68´ s totálně zničeným pouzdrem. Než jsem sehnal nové, měl jsem je v pouzdru od reklamních quartzek. Kalibr tam padl jako ulitý, škoda že mě nenapadlo udělat fotku usazení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Tak, mám tu další autentické Prim Igen l.e. zvaný Venclovský. Když se chystal na přeplavání La Manche, měl v dokumentárním filmu o své přípravě normální Igeny, Filmová propaganda tehdy ukazovala, jak je máchá ve vaně s vodou a sype do ní pytel soli, aby si hodinky na slanou vodu zvykaly... To jsem tehdy v bedně viděl a docela bych přivítal, kdybych to teď mohl shlédnout ještě jednou. Ovšem při samotném obdivuhodném sportovním výkonu měl na ruce jiné, speciální Igeny, tvrdil, že se mu při plavbě ve slané vodě zalepují oči a špatně na indexy zaostřuje, navíc, jak rukama máchá, tak se občas o jeden index splete. Proto mu byl vyroben speciální prototyp sportů, který má místo indexů čísla a byl pro něj výrazně lépe čitelný. Soudruzi už ale nedokázali na poslední chvíli změnit logo vojenské na logo potápěčské.....Hodinky tedy existují v jediném kuse, pan Venclovský mi je kdysi ve slabé chvilce věnoval řkouc, že tak inteligentního a krásného člověka jako jsem já už dlouho neviděl..... Pro upřesnění, první odstavec je pravdivý, ten druhý jen zčásti. Těmto Prim Igen "Venclovský" jsem dal vzniknout dnešní noci a mám z nich velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Tak, mám tu další autentické Prim Igen l.e. zvaný Venclovský. Když se chystal na přeplavání La Manche, měl v dokumentárním filmu o své přípravě normální Igeny, Filmová propaganda tehdy ukazovala, jak je máchá ve vaně s vodou a sype do ní pytel soli, aby si hodinky na slanou vodu zvykaly... To jsem tehdy v bedně viděl a docela bych přivítal, kdybych to teď mohl shlédnout ještě jednou. Ovšem při samotném obdivuhodném sportovním výkonu měl na ruce jiné, speciální Igeny, tvrdil, že se mu při plavbě ve slané vodě zalepují oči a špatně na indexy zaostřuje, navíc, jak rukama máchá, tak se občas o jeden index splete. Proto mu byl vyroben speciální prototyp sportů, který má místo indexů čísla a byl pro něj výrazně lépe čitelný. Soudruzi už ale nedokázali na poslední chvíli změnit logo vojenské na logo potápěčské.....Hodinky tedy existují v jediném kuse, pan Venclovský mi je kdysi ve slabé chvilce věnoval řkouc, že tak inteligentního a krásného člověka jako jsem já už dlouho neviděl..... Pro upřesnění, první odstavec je pravdivý, ten druhý jen zčásti. Těmto Prim Igen "Venclovský" jsem dal vzniknout dnešní noci a mám z nich velkou radost Ten cifr je z vojenských autoprim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Jo, je, ale já měl jen ten cifr, koupil jsem ho na Aukru. Autohodiny mám s tím nápisem autotime a to se mi nelíbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 8. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2009 Dobrá práce, mischo. Včera jsem se stavil u svého hodináře, jak pokračuje můj obdobný projekt a nestíhá, takže to vypadá na dokončení v příští pětiletce. Tak naštěstí to nespěchá :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 (upraveno) Tak, další dvě novinky od Eltonu, Beatě Rajské už došla tvůrčí slina, tak jí někdo musí nahradit... Prim Sport II Elegant a Prim Sport II Bauhaus Upraveno 14. února 2010 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Tak si vyseknu ostudu. To je výrobní prototyp PS1 automat. Rám strojku nevím z čeho, dýnko z citizenů a ještě nedobroušené - zůstane tam jen nápis automat, číselník tak jak mi padl pod ruku a pouzdro připravené do eltonu na renovaci = vrak. Je to jen složené na odzkoušení - ještě nutno dodat šroubky na upevnění kalibru do rámu a vymezit vůli mezi rámem a dýnkem. No a pak už jen pěkné PS1 pouzdro a číselník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Tak si vyseknu ostudu. To je výrobní prototyp PS1 automat. Rám strojku nevím z čeho, dýnko z citizenů a ještě nedobroušené - zůstane tam jen nápis automat, číselník tak jak mi padl pod ruku a pouzdro připravené do eltonu na renovaci = vrak. Je to jen složené na odzkoušení - ještě nutno dodat šroubky na upevnění kalibru do rámu a vymezit vůli mezi rámem a dýnkem. No a pak už jen pěkné PS1 pouzdro a číselník. Dej to na aukro jako výrobní prototyp prim sport z dědictví aspoň za 4999kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 To dýnko tam teda pasuje zázračně přesně, kdo by to řekl. Jen bych asi zbrousil celou plochu, aby to nemělo tvar bramboroidu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 To dýnko tam teda pasuje zázračně přesně, kdo by to řekl. Jen bych asi zbrousil celou plochu, aby to nemělo tvar bramboroidu. Já zkusím nechat automat a pak uvidím. Já to brousím celé, jen ten automat trochu šetřím. Nakonec to stejně probrousím a bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2010 Tak, další dvě novinky od Eltonu, Beatě Rajské už došla tvůrčí slina, tak jí někdo musí nahradit... Prim Sport II Elegant a Prim Sport II Bauhaus Ó! Prim Sport 2 Bauhaus velmi hezký! Další věc, kterou od tebe někdy okopíruju :-) Přidám to do plánu... na příští... pětitýdenňovku Dej to na aukro jako výrobní prototyp prim sport z dědictví aspoň za 4999kč. Trefná poznámka! Unikátní raritní, podle tvých informací vyrobeno pro generálního tajemníka SSSR Brežněva... alespoň 49990! Méně ni korunu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robpol3 Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Teda klobouk dolů. Fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Tak mně napadá, že Prim Sport 2 "Bauhaus" vlastně vypadá jako mini verze Prim Sport 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flavamatic Odesláno 15. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2010 Tak si vyseknu ostudu. To je výrobní prototyp PS1 automat. Rám strojku nevím z čeho, dýnko z citizenů a ještě nedobroušené - zůstane tam jen nápis automat, číselník tak jak mi padl pod ruku a pouzdro připravené do eltonu na renovaci = vrak. Je to jen složené na odzkoušení - ještě nutno dodat šroubky na upevnění kalibru do rámu a vymezit vůli mezi rámem a dýnkem. No a pak už jen pěkné PS1 pouzdro a číselník. Dobrá práce, obdivuji tvoji odvahu experimentovat. Také se na tuhle přestavbu dlouho chystám, ale jedna z překážek je chybějíci dýnko na automaty. Nemohu ho nikde sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Zdroj: Aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 22. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2010 Zdroj: Aukro to je pro outdoorove zamerene zdravotni sestry, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se