VintageLover Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Hodně povedené ES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Žluťasové jsou super! Škoda, že jsem tenkrát na fóru ještě nebyl, při tehdejších eltonských cenách to musela být příjemná akce!! Klidně bych do něčeho podobného šel znovu i když barvu bych si vybral spíč jinou. S kovovou lunetou a lumibodem by byly taky prďácký. Obešel bych se i bez data... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Žluťasové jsou super! Škoda, že jsem tenkrát na fóru ještě nebyl, při tehdejších eltonských cenách to musela být příjemná akce!! Klidně bych do něčeho podobného šel znovu i když barvu bych si vybral spíč jinou. S kovovou lunetou a lumibodem by byly taky prďácký. Obešel bych se i bez data... Nechci být škarohlíd, ale myslím si, že cena byla srovnatelná s našimi ES. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 žlutý Igeny fajnový,ale z čeho jsem teda odvařenej,je ta korunka,to je mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 žlutý Igeny fajnový,ale z čeho jsem teda odvařenej,je ta korunka,to je mazec ta se mi na nich jediná nelíbí. Ale neviděl jsem ji v reálu- třeba je úžasná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Nechci být škarohlíd, ale myslím si, že cena byla srovnatelná s našimi ES.Je tady k nim někde vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Určitě je - hledej v Chronomag limitkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Je bez fotek a zamceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tak vidím, že se největšímu zájmu těší naši "žluťásci" z roku 2007:A jelikož už se tu začala probírat korunka, nevadí ruce tahle sedmičková korunka? Nosí se příjemně? Netlačí? Možná se s ní mnohem lépe manipuluje než se standardní. Jak je to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Je bez fotek a zamceny.žádný jsem nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Je bez fotek a zamceny.Hoď odkaz pls. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Jsem na mobilu, kolem poledne to sem dával JR2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Zde to je http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/5901-elton-sport-igen-chronomag-limited-edition-2007/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Netlačí, nosí se příjemně a skvěle se natahuje... musím potvrdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Myslím, že jak se za ta léta několikrát předělával celý ten server chronomagu, tak už jsou asi některé obrázky nenávratně ztracený... pokud je ovšem nemají členové vyzálohovány ve svých počítačích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Dvojčátka (ani nevím jak se jim správně říká, tak jim zatím důvěrně přezdívám "malotraktory")...DSC_0378 mala.jpgDlouho to netrvalo a malotraktory jsou na Aukru http://aukro.cz/hodinky-prim-elegant-malotraktor-68-3-i3863466468.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2014 Ale to je hnus velebnosti. A název "malotraktory" je taky fujtajbl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Ajaj, vinen ve všech bodech obžaloby. Už nebudu na fóru vymýšlet žádné názvy, a ty interní, co používám, budu tajit :-) . A protože je tohle vlákno o fotkách hodinek, raději sem hodím ochutnávku běžných, ale krásných starých padesátek (všechny jsou barevně a kompozičně na jedno brdo, protože jsem je původně fotil pro svou interní databázi): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Ještě něco jsem v tabletu vyhrabal: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Něco novějšího: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se