straspol Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Ani nevíš jak moc Ti rozumím Martine, je to v p.....!!! Teď rozprodávám skoro všechno vintážní, ale rozmnožil jsem sbírku prim. Televize už mám komplet, sporty všech čtyř barev mám double, jenom ještě řeším na jednu sadu bílé lunety, jedny Igeny mám objednány v nerezu, sporty II asi v 8 provedeních, potom letecké bez čísla, sporty automaty 69,616,1, o těch jedněch Zekonových Orlících v prodeji, to ani nemluvím, abych to nezakřikl. A to si říkám co to bude dál? Že by všechny automaty, traktory, brusAsi mi z toho j....!!!!!!No tak Ty jsi taky dobrej pacoš...
Honza.manta Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 Chocholoušek, nebo časem Radim Uzel.
malda Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 No tak Ty jsi taky dobrej pacoš...A kdo na tomto fóru není? A ještě jsme tu všichni pěkně pohromadě a vzájemně se v tom podporujeme...
Pege1012 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 No tak Ty jsi taky dobrej pacoš...No jo moje priority posledním rokem1) Vintage hodinky, teď už vlastně primky2) Rodina3) Aukro, ebay. anik-prim a další servery4)Práce To už je vážně na chocholouška
p3k Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 No jo moje priority posledním rokem1) Vintage hodinky, teď už vlastně primky2) Rodina3) Aukro, ebay. anik-prim a další servery4)Práce To už je vážně na chocholouška nelžeš ty si do kapsy? nemáš to naopak tu dvojku a trojku??
Pege1012 Odesláno 28. února 2015 Nahlásit Odesláno 28. února 2015 No nechtěl jsem to na sebe naprášit takhle veřejně
Anela Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 rodina? jako na vysávání primek z příbuzenstva?
guzmic Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Je to hodně vyrovnané, ale.. Eltony a se zelím!Orlíky a klidně bez zelí. :-)
Hampejz Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Dnešní pracovní cesta do Brna přinesla své kožené ovoce. Velké díky Anelovi za toto moc pěkné kombo
velorexar Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 nádherné snímky, jdu si utřít čelo
hirsch Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 A kdo na tomto fóru není? A ještě jsme tu všichni pěkně pohromadě a vzájemně se v tom podporujeme...Mě to připomíná jeden vtip, jak se baví 2 "chronomagoři" a jeden říká druhýmu: Víš čeho se nejvíc bojím po smrti? Že moje manželka prodá moje hodinky za ceny, za který jsem jí říkal že jsem je nakoupil!.....
long Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Mě to připomíná jeden vtip, jak se baví 2 "chronomagoři" a jeden říká druhýmu: Víš čeho se nejvíc bojím po smrti? Že moje manželka prodá moje hodinky za ceny, za který jsem jí říkal že jsem je nakoupil!.....To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života
Honza.manta Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života Kdo má dobrých kamarádů, tomu netřeba nepřátel ...
long Odesláno 6. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Kdo má dobrých kamarádů, tomu netřeba nepřátel ...Taky vás mám rád kluci. Tebe nejvíc Honzíku
straspol Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 To, ale není vtip. To takhle jednou seděli STRASPOL , MISCHA A HONZA.MANTA a notovali si takhle ve třech. To je ze života Vzhledem k tomu, že moje drahápolovička to tady občas skoukne, se k tomuhle odmítám vyjadřovat. Já samozřejmě ceny hodinek doma PŘIZNÁVÁM, když už si všimne že nějaké přibyly a hláška ,,ty mám už dva a půl roku" je přijata s ostentativní nedůvěrou. Začínám chápat lidi co potřebujou na fóru dvě identity... Díky, Brute...
hirsch Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Vzhledem k tomu, že moje drahápolovička to tady občas skoukne, se k tomuhle odmítám vyjadřovat. Já samozřejmě ceny hodinek doma PŘIZNÁVÁM, když už si všimne že nějaké přibyly a hláška ,,ty mám už dva a půl roku" je přijata s ostentativní nedůvěrou. Začínám chápat lidi co potřebujou na fóru dvě identity... Díky, Brute...Mám štestí v tom, že moje manželka toto fórum nenavštěvuje ;-)
Borodov Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Odesláno 11. března 2015 Po dovolene vzpominam na slunicko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se