Navros Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 to kerob: Díky, ty indexy v reálu vypadají čistě, vylezlo to jen na té fotce díky zvětšení a světlu.
Marcus Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Budu muset konečně přeleštit sklo. Na slunci začínají být ty škrábance vidět.
Navros Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 to Marcus: Pak by byly úplně dokonalé Ale za pár dní nebo týdnů je máš zpátky, zatím bych neleštil, není to tak hrozné.
Marcus Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 to Marcus: Pak by byly úplně dokonalé Ale za pár dní nebo týdnů je máš zpátky, zatím bych neleštil, není to tak hrozné.Sklo je poškrábané opravdu hodně, už jsem je tak koupil. Jinak jsou velice zachovalé, takže to kazí celkový dojem. I ten sunburst určitě líp vynikne bez těch škrábanců, některé dokonce hážou stíny na ciferník. Jsem to zatím odkládal, ale za těchto světelných podmínek už je to opravdu nutné.
Navros Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 No z té fotky to poznat nejde, pár škrábanců tam vidím, ale zdá se mi to celkem ok. Je to tedy jen zdání. Sám jsem nedávno leštil jedno sklíčko přípravkem Displex, byl jsem překvapený jak snadno to šlo. Ať to budeš dělat jakkoliv, přeji pevnou ruku.
kerob Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 nektere skrabance vypadaji dost hluboke,nevim jestli si Displex s nimi poradi,pak jedine zbrousit a prelestit.Urcite ale sklicko vyndat z obroucky ! At se podari,protoze pokud je puvodni z vyroby,vypada vzdy lepe nez ty novy nahradni vypoukly.
Martin.straka22 Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk
bob.zizka Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Jožko ty taky hned nasadíš nejtěžší kalibr. K tomu neni co dodat. Nesmrtelná klasika. Krása
Marcus Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Já to s dovolením snesu z orlích a stradivariho výšin opět na zem.
little_w Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 To je ovsem moc pekny produkt nudy. Jak mi zrovna tyhle Primky nic nerikaji, tak jako fotka ovsem vyborny. Se zatisim a pozadim sis vyhral, fakt dobry.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se