Návštěvník Ondra Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Igeny ve společnosti "mobilního"dobového mlýnku na kávu, jehož výrobcem byly Kovozávody Semily..... Krásný retro Používáš ten mlýnek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Igeny ve společnosti "mobilního"dobového mlýnku na kávu, jehož výrobcem byly Kovozávody Semily..... Spíš mi to připadá,že by se tu dal založit dýmkový klub. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2012 Krásný retro Používáš ten mlýnek? Nee, ten mlýnek je jen "retro relikvie" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Trocha nostalgie ,bohužel už bez origo náplně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 (upraveno) Trocha nostalgie ,bohužel už bez origo náplně. Tak ty bombóny si pamatuju a měl jsem je rád. Jenže se v té plechovce slepily dohromady a dostat je ven byla dřina....Ty musíš být ale ohromný SPORT2ovec Upraveno 30. září 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Pár obrázků z dneška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 druhá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 A poslední... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Trocha nostalgie ,bohužel už bez origo náplně. Jo RUM za 50,- to už bylo po zdražení..... před tím byl za 32,- 1/2l a to byla šoková terapie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Trocha nostalgie ,bohužel už bez origo náplně.Krásná podívaná! Já jsem teď bohužel v rakousku a tak si tady pochlastávám jejich mix jablíčka s hruškou a tu naší domácí prohibici nevnímám. Takže mi stále chutná a stále vidím. Jo RUM za 50,- to už bylo po zdražení..... před tím byl za 32,- 1/2l a to byla šoková terapie...Nene, potom stál rumíček 40,-Kčs - my alkoholici si to pamatujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 A to měl ještě poctivý volume 40%.... a ne jak ty panče dnes, jo stará dobrá ČSN.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 A to měl ještě poctivý volume 40%.... a ne jak ty panče dnes, jo stará dobrá ČSN....Celej svůj předrevoluční život jsem nenáviděl komunisty a jejich systém, ale dneska mi občas ta ČSN chybí - třeba u benzínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Nevím kdy bylo zdražení rumu, ale na obou lahvích co jsem dnes našel ve špajzu se sirupem je datum únor 87 a říjen 87.Mimochodem sirup je datován 88 a po degustaci je ze švestek a stále pitelnej.Hold mamča byla machr.Bez konzervantů jen zakápnuto asi rumem a vydržel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 No já ochutnal RUM někdy kolem 1975 kdy jsem vylez ze skoly a jako kazdej hipik obcas uzival... to vis tenkrat tady trava nebyla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 S Rumem jsem zkončil v den svých čtrnáctých narozenin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 S Rumem jsem zkončil v den svých čtrnáctých narozenin.To jsi začal a skončil brzy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 ....začal jsem asi ve 13 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Krásná podívaná! Já jsem teď bohužel v rakousku a tak si tady pochlastávám jejich mix jablíčka s hruškou a tu naší domácí prohibici nevnímám. Takže mi stále chutná a stále vidím. Nene, potom stál rumíček 40,-Kčs - my alkoholici si to pamatujeme.Pánové, máte v tom trochu hokej. Rum soudruzi zdražovali 2x. Původně stál 33,50, pak někdy koncem 70. let na 40 a ve finále na 50 (vše +1 za zálohovanou láhev). Věřte starému sklerotikovi - leccos už zapomínám, ale cena HuLuLi (Husákova Luxusního Likéru) se pamatuje navždy stejně jako to, že v té době stálo pivo ve čtyřce 1,70. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 Pánové, máte v tom trochu hokej. Rum soudruzi zdražovali 2x. Původně stál 33,50, pak někdy koncem 70. let na 40 a ve finále na 50 (vše +1 za zálohovanou láhev). Věřte starému sklerotikovi - leccos už zapomínám, ale cena HuLuLi (Husákova Luxusního Likéru) se pamatuje navždy stejně jako to, že v té době stálo pivo ve čtyřce 1,70.Jsme zhruba vrstevníci, tak si to pamatujeme oba. Jak píšu, RUM - radost umělecké mládeže - stál v mezidobí 40,-kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2012 S tím souhlasím, pouze polemizuji s Diverovými 32 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se