Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přátelé!

Blíží se očekávaná "Chrononoc"!!!

Nezapomeňte na své miláčky!!!

Ať vždy ukazují ten správný čas...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

P.S. Příspěvek není určen uživatelům hodin a hodinek s rádiem řízeným časem...  :lol2:

Odesláno

Přátelé!

Blíží se očekávaná "Chrononoc"!!!

Nezapomeňte na své miláčky!!!

Ať vždy ukazují ten správný čas...

attachicon.gif20171028_120845.jpg

P.S. Příspěvek není určen uživatelům hodin a hodinek s rádiem řízeným časem...  :lol2:

Notywole!!! Slint...

Odesláno

Hodinky moc pěkný. Nevykládej si to, prosím, špatně, příteli, možná jsem jen moc velkej hnidopich a estét, ale - televize jsou, aspoň po mém soudu, klasické oblekovky a tedy k nim buď klasickej řemen se sponou v barvě pouzdra nebo klasický tah taky barevně sladěný s pouzdrem (druhé zleva jsou gut a vidíš sám, jak to hezky a úplně jinak vypadá.) Nato ať už kožený nebo textilní je u nich prostě jak pěst na voko... A v případě takovéto skupinovky bych se moc přimlouval za sjednocení ručiček do klasických poloh deset deset nebo za deset dvě. Děkuju a nezlob se... :cheers:

Odesláno

Já mám televize na tomhle náramku a nenašel jsem k nim lepší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Zátiší s hodinkami - obraz od Emila Filly z roku 1921, vydraženo za 10.600.000 Kč.

Ale je to v poněkud jiné dimenzi než se tady běžně objevuje. Hodinky jsou tam jen jako jeden z dalších rozlišujících artefaktů.  Co tedy vím přesně, že to nejsou ani Prim ani Seiko ani Rlx.  :notworthy:

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Seřízeno.

Odesláno

No je pravda, že některé mají malé kolečko a trochu z toho mám odřený prst, ale stojí to za to. :)

To RTO je z nějaké kolekce autobusů od Atlasu a je v malém měřítku bez přívěsu.

Jinak k Televizím, mám je taky na tahu a myslím, že jim sedí pěkně. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...