Honza.manta Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Dostávájí mě i některé varianty skorodiplomatů. Některé se obtížněji shánějí, ale jsou vlastně pěkné všechny, i ty v obyčejných pouzdrech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: zmenšení přílohy.Máš štěstí, že se mi skorodiplomaty líběj, normálně to mažu. Ty třetí zprava jsem ještě neviděl , zbytek mám.
straspol Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 (upraveno) Ty třetí zprava jsem ještě neviděl , zbytek mám.Vlastně kvůli těm jsem to fotil, viděl jsem je u Atomica a nedaly mi spát. Ježišmarjá, to je to furt velky? Dyť mi to ukazovalo že se to zmenšilo na 45 procent, ta příloha, žejo... teda, fotila moje drahá, já přitom jen svítil... ...blbě... Upraveno 12. listopadu 2012 uživatelem straspol
booker007 Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Ty třetí zprava jsem ještě neviděl , zbytek mám. Už párkrát proletěli aukrem a zase budou ,)
docent_tecka Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 Jojojooooooooooooo ! Jaká je barva indexů těch chromovaných?
docent_tecka Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 ja mam zlatou, nevim, zdali se delaly i stribrne indexy (jako to bylo na chrom diplomatech)
straspol Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2012 ja mam zlatou, nevim, zdali se delaly i stribrne indexy (jako to bylo na chrom diplomatech)To jsem právě doufal že zjistim, zatím jsem na žádných skorodiplomatech stříbrné indexy neviděl. Ale já toho neviděl...
Chosef76 Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Noc byla pracovní a tak potřebuji svoji dávku ranní kávy, abych mohl s klidem vkročit do náročného dne...a nasadit své vymazlené Igeny. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
atomicsteve Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2012 Já mám ty stříbrné skorodiplomaty taky se zlatými indexy, fotka je ve vlákně s věnováními Ze všech skorodiplomatů se mi líbí nejvíc.
Luděk Talián Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Sakra..! Nějak se mi ta krabička zmenšuje, nebo co... (Sorry za kvalitu. Telefon, večer, sklo ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
straspol Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Sakra..! Nějak se mi ta krabička zmenšuje, nebo co... (Sorry za kvalitu. Telefon, večer, sklo )Ajajaj, tohle vypadá zle. Obávám se že máš druhé stadium chronobundusu jak z učebnice (2.HROMADĚNÍ). Nojo, krabičky se časem zmenšujou, ty materiály vůbec nedrží tvar a jak teď začínají lidi topit a vzduch je sušší, doslova se scvrkávají před očima...
Luděk Talián Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Ajajaj, tohle vypadá zle. Obávám se že máš druhé stadium chronobundusu jak z učebnice (2.HROMADĚNÍ). Nojo, krabičky se časem zmenšujou, ty materiály vůbec nedrží tvar a jak teď začínají lidi topit a vzduch je sušší, doslova se scvrkávají před očima... Ježkovo voko! Třetí stadium je co?(Nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky.... )
Daemonultimate Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 V tom obchodě Ti chybí cenovky ,jinak pěknej monobrand.
kuncák7 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Ježkovo voko! Třetí stadium je co?(Nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky.... ) Třetí stadium už jsem tu taky viděl- sbírá se to na kila a posílá se to v balíku. Jinak máš opravdu hezké zátiší.
Medák Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 (upraveno) Stříbrný Skorodiplomaty (se zlatými indexy) jsou jedny z nejhezčích starých Primek. Upraveno 15. listopadu 2012 uživatelem Medák
odjinud Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Ježkovo voko! Třetí stadium je co?(Nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky.... ) Pak jsou ještě kukačky....
straspol Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2012 Ježkovo voko! Třetí stadium je co?(Nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky.... )Třetí stadium zatím jen nenápadně načuhuje (dáváš dohromady série hodinek které se Ti líbí). Čtvrté stadium už je trochu těžší kalibr (dáváš dohromady serie hodinek, které se Ti nejdřív nelíbily, ale prostě je musíš mít. Jak serie roste, začnou se Ti líbit všechny. Tady se to už pak vyvíjí velmi rychle).
Luděk Talián Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Třetí stadium zatím jen nenápadně načuhuje (dáváš dohromady série hodinek které se Ti líbí). Čtvrté stadium už je trochu těžší kalibr (dáváš dohromady serie hodinek, které se Ti nejdřív nelíbily, ale prostě je musíš mít. Jak serie roste, začnou se Ti líbit všechny. Tady se to už pak vyvíjí velmi rychle). Jo jo... Sleduju tvoje příspěvky Ale řekl bych, že v tvém případě už to je skoro pětka, ne?Ale asi to tohle téma v tomto vlákně ukončíme, ne? Přesunem se Sem...
long Odesláno 17. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Chlapí nazdárek, jako zakladatel vlákna Prim zátiší si Vám sem dovoluji šoupnout něco málo doplněné Prim zátiší model tzv Halabala po cca 3 letech od posledního vyvenčení a focení . Dělá se to tak, že vezmete holky ven na parapet, nepářete se s tím a Halabala je pro stejně postižené soukmeovce bez aranžování rychle nafotíte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
andiem Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2012 @Chosef76: Noooooo, muuuuze byt :-) --- Sent from my LT26i using Tapatalk 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se