Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dostávájí mě i některé varianty skorodiplomatů. Některé se obtížněji shánějí, ale jsou vlastně pěkné všechny, i ty v obyčejných pouzdrech.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit: :pokey: zmenšení přílohy.

Máš štěstí, že se mi skorodiplomaty líběj, normálně to mažu. :angel:

Ty třetí zprava jsem ještě neviděl :crying_anim: , zbytek mám.

Odesláno (upraveno)

Ty třetí zprava jsem ještě neviděl :crying_anim: , zbytek mám.

Vlastně kvůli těm jsem to fotil, viděl jsem je u Atomica a nedaly mi spát. Ježišmarjá, to je to furt velky? Dyť mi to ukazovalo že se to zmenšilo na 45 procent, ta příloha, žejo...

teda, fotila moje drahá, já přitom jen svítil...

...blbě...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

ja mam zlatou, nevim, zdali se delaly i stribrne indexy (jako to bylo na chrom diplomatech)

To jsem právě doufal že zjistim, zatím jsem na žádných skorodiplomatech stříbrné indexy neviděl. Ale já toho neviděl...

Odesláno

Sakra..! Nějak se mi ta krabička zmenšuje, nebo co... :D

(Sorry za kvalitu. Telefon, večer, sklo :) )

Ajajaj, tohle vypadá zle. Obávám se že máš druhé stadium chronobundusu jak z učebnice (2.HROMADĚNÍ). Nojo, krabičky se časem zmenšujou, ty materiály vůbec nedrží tvar a jak teď začínají lidi topit a vzduch je sušší, doslova se scvrkávají před očima...

Odesláno

Ajajaj, tohle vypadá zle. Obávám se že máš druhé stadium chronobundusu jak z učebnice (2.HROMADĚNÍ). Nojo, krabičky se časem zmenšujou, ty materiály vůbec nedrží tvar a jak teď začínají lidi topit a vzduch je sušší, doslova se scvrkávají před očima...

Ježkovo voko! Třetí stadium je co?

(Nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky, nebudu sbírat budíky.... :D )

Odesláno

Třetí stadium už jsem tu taky viděl- sbírá se to na kila a posílá se to v balíku. Jinak máš opravdu hezké zátiší.

Odesláno

Pak jsou ještě kukačky.... :thumbsup_anim:

Odesláno

Třetí stadium zatím jen nenápadně načuhuje (dáváš dohromady série hodinek které se Ti líbí). Čtvrté stadium už je trochu těžší kalibr (dáváš dohromady serie hodinek, které se Ti nejdřív nelíbily, ale prostě je musíš mít. Jak serie roste, začnou se Ti líbit všechny. Tady se to už pak vyvíjí velmi rychle).

Odesláno

Třetí stadium zatím jen nenápadně načuhuje (dáváš dohromady série hodinek které se Ti líbí). Čtvrté stadium už je trochu těžší kalibr (dáváš dohromady serie hodinek, které se Ti nejdřív nelíbily, ale prostě je musíš mít. Jak serie roste, začnou se Ti líbit všechny. Tady se to už pak vyvíjí velmi rychle).

Jo jo... Sleduju tvoje příspěvky :) Ale řekl bych, že v tvém případě už to je skoro pětka, ne?

Ale asi to tohle téma v tomto vlákně ukončíme, ne? Přesunem se Sem...

Odesláno

Chlapí nazdárek,

jako zakladatel vlákna Prim zátiší si Vám sem dovoluji šoupnout něco málo doplněné Prim zátiší model tzv Halabala po cca 3 letech od posledního vyvenčení a focení .

Dělá se to tak, že vezmete holky ven na parapet, nepářete se s tím a Halabala je pro stejně postižené soukmeovce bez aranžování rychle nafotíte.:smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...