bohus76 Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Na to tu jsou jiní kanóni,třeba Sibirnaya se svou flexou a lisem Už jsem to našel zde http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30445-fejkobijci/page__hl__%2Bfejky+%2Bsibirnaya Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem bohus76
jmasa Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Na to tu jsou jiní kanóni,třeba Sibirnaya se svou flexou a lisem Už jsem to našel zde http://forum.chronom...ky+%2Bsibirnaya Tak to je solidní darda :-D
VintageLover Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Na to tu jsou jiní kanóni,třeba Sibirnaya se svou flexou a lisem Už jsem to našel zde http://forum.chronom...ky+%2Bsibirnaya Moje oblíbené vlákno.
PetrM Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2012 Tak vážení, to už je na psychologický pohovor. Já taky fejky nemusím, ale tohle ?!!!?
Wanderer Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Design of 60's Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Borodov Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Design of 60'sKur.na fix! Jedny z nejuzasnejsich veci te doby. Motocykly v bajecne vinove a hodinky. Oboje patri mezi, z meho pohledu, nejlepsi design teto doby... Asi budu muset jit do garaze pohladit svou 634-5...
hirsch Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Trocha zimní poezie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cedric Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Tak nějak mi k té dýmce pasují :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cedric Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 to Hirsch: modráskům to na gumě moc sluší :-)
Wanderer Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Tak Pav hotov, dneska bylo navíc nádherně, tak jsem ještě něco cvaknul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 to Hirsch: modráskům to na gumě moc sluší :-) To cedric: moc hezký! tu dýmku vem na příští předvánoční mikrochronosraz, já vezmu svoji, diplomaty na zápěstí, to bude dokonalá adventní nálada, už se těším !
cedric Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 to Hirsch: Jjjj.. :-) už se těším...
Honza.manta Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Už zdobíte? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
t.p Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Zdobil bych, jenže nemam stromek. Hergot to by bylo panečku zátiší!!!Stromek a pod nim zabalená krabička s hodinkama. Snad to sem večer někdo dá
Nodus Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2012 Tak trochu vánoční PRIMa bižuterie ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hirsch Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2013 lednové zátiší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Luděk Talián Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 Tak já se taky přidám...Když Sport, tak pořádně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Bohužel jsem zjistil, že vodotěsné už nejsou... Po hodince se začaly mlžit
accutron Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2013 (upraveno) Tak trochu vánoční PRIMa bižuterie ... Nerad kazím radost z pěkných hodinek, ale všechny maji pootočený číselník o 180°. Správně má být nápis PRIM vespod, aby byl čitelný pro uživatele hodinek bez toho, že by musel hodinky otáčet. Upraveno 14. ledna 2013 uživatelem accutron
ouskavl Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Prim Pavouk a Prima Pavouk, než jsem dneska nasadil novej řemen tak sem je chtěl nechat skamarádit. Fotky nic moc, neřád je agresivní, foceno jednou rukou kompaktem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Teda mně se tohle zátiší moc nelíbí. Já bych ho doma nechtě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se