eloga Odesláno 23. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2023 No ok, tak to zkus, máš možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 Moje Igeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 (upraveno) Tohle už si snad nikdo nedovolí rozporovat. I když, lidé jsou různé.. Upraveno 27. listopadu 2023 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 27. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2023 před 25 minutami, Nowis napsal: Tohle už si snad nikdo nedovolí rozporovat. I když, lidé jsou různé.. Já ti děkuji. Snad jsem se už polepšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 29. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2023 Myslím že jo. OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Fotí se dost blbě, ale dám je tady, protože zátiší to je (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2023 Krásné fotky!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 17 hodinami, Piplík napsal: Fotí se dost blbě, ale dám je tady, protože zátiší to je (-: Fakt vyfotit hodinky s takovou trochou světla je buď haluz nebo velký kumšt Mně to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 To chce stativ.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 před 4 hodinami, Jeronimo napsal: Fakt vyfotit hodinky s takovou trochou světla je buď haluz nebo velký kumšt Mně to nejde. Je to focené z ruky a jen s rozptýlených slabým světlem takže nic moc kvalita. Navíc ten cifr hodinek je takový plochý a sklíčko plast. Příště se polepším - se stativem a lepším objektivem (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2023 Tu modou tehda delali fakt nadhernou, to se musi nechat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Bicolor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 26. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2024 Už jsou u mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 (upraveno) Upraveno 9. ledna 2024 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 (upraveno) Tyhle dvě fotky, použité pro jiné téma mě baví a tak si je odložím i sem. A děkuju @ATOM za parádní fotky PS2, rád je sem chodím očumovat. Upraveno 27. ledna 2024 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se