straspol Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 V 5. 10. 2014 v 8:41, financ napsal: zátišíAle ale, pěkný...a zbytek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Zbytek? Víc už jich nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Udělal jsem si pro radost fotku hodinek, kde jsem jako zátiší použil záruční list standardně dodávaný ke kal. 96. Jen mě trochu vadilo, ze 4 uváděných variant strojku kalibru 9x se sériově vyráběl jen jeden. Tak jsem na tom pár let trochu zapracoval a vysněné zkompletované zátiší je konečně na světě - fotka záručního listu s hodinkami kalibrů 90, 91, 96 a 97 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 takový nepěkný hodinky, se ani nedivím, že se to seriově nevyrábělo.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Johó... To je parádní motivace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 V 2. 9. 2014 v 16:44, TIME napsal: Tak ještě jednou, foto je zde Moc pekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 V 5. 10. 2014 v 17:35, financ napsal: takový nepěkný hodinky, se ani nedivím, že se to seriově nevyrábělo.:-)Chacha, Ty kdyby ses kous tak umřeš na votravu kdepak, jářku, Staníku, dobře Ty !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Začal jsem sbírat řemeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 nevěřím, ukaž co je na druhém konci a nebo radši ne, zas by mně to štvalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 se mrkni do mýho podpisu, part III Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 tam už jsem byl a taky mně to štve..... :-( mimochodem taky jeden řemen mám......., ale abych nebyl úplně OT tak přikládám zcela obyčejné zátiší... i když s tím tvým se to nedá srovnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 (upraveno) No to je pěkná sportovní sestavička. Já dráždím jen s buzolama Upraveno 9. října 2014 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 Stejne se ale těším na to tvoje kompletní hnízdo.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 jo to já taky. K Primkám už toho moc nepřibude, jedny max. dvoje hodinky.Teda jestli se znovu neobjeví pěkný 97. To bych musel přikoupit všechny televize :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2014 V 9. 10. 2014 v 10:23, financ napsal: No to je pěkná sportovní sestavička. Já dráždím jen s buzolama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 Pár Primek a hodnota hospody stoupla o 50% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2014 V 12. 10. 2014 v 19:45, Jeronimo napsal: Pár Primek a hodnota hospody stoupla o 50%To minimalne o 50% :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Kdo si hraje, nezlobí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 hezky pěkně, napiš jak....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2014 Takže jsem si to představoval. Elton a Prim s petkosestkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se