Rodkopf Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Zátiší jen tak... Super! Nikdy bych o ten model nezavadil, přitom je to krásný desing alá Bauhaus...korunovaný těma nožkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Nádhera!Jen tu knihu nezavři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Zátiší jen tak... DSCF0004.JPGkrásně sesynchronizovaný čas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 ten jednoduchý design je pěkný, a je jedno, jestli to jsou Omega AquaTerra nebo Seiko GS nebo Primky třeba pidi pyžamko :-) něco podobného v jiném pouzdře a barvě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Pro mě jsou eleganty nadřazená množina a vím, že "pravé" brusely jsou jen jedny, ale souhrnně této skupince říkám bruselská Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Také miluji eleganty. Řekl bych, že jsou neprávem opomíjeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 Prim Rocker Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2015 ImageUploadedByTapatalk1423675150.655423.jpgMoc hezké, ta inverzní datumovka vypadá hoodně dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 12. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2015 Honzo, souhlasím, ta inverzní je vážně parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2015 Moc hezké, ta inverzní datumovka vypadá hoodně dobřeHonzo, souhlasím, ta inverzní je vážně parádní.Díky mám je rád. Jsou to jedny z mých definitivních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Po faceliftu od Jeronima, provedeném v provizorních podmínkách. Jsou téměř jako nové. Ještě jednou moc děkuju, Jeronimo, a zůstávám velkým dlužníkem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Rádo se stalo. Mám u tebe pivko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Klidně i několik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 (upraveno) Po faceliftu od Jeronima, provedeném v provizorních podmínkách. Jsou téměř jako nové. Ještě jednou moc děkuju, Jeronimo, a zůstávám velkým dlužníkem. PS2_9585.jpgPěkný náramek, jak nemám "tahy" k primkam rad,tak sedí a líbí se.Co je zač? (Snad jsem se neptal už). Upraveno 14. února 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 Pěkný náramek, jak nemám "tahy" k primkam rad,tak sedí a líbí se.Co je zač? (Snad jsem se nepřál už).Líbil se mi ten, co na nich má filo-boxer, tak jsem prohrabával ebay a našel kromě toho jeho i tento. Je to myslím dokonce stejný prodejce. http://www.ebay.com/itm/131279556202?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=430562459067&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 A jaký ma filo,dej také odkaz,ať je to u sebe,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2015 (upraveno) A jaký ma filo,dej také odkaz,ať je to u sebe,dík.tak jsem hledal a hledal a nakonec přece jenom našel: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1339443 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=1340389 Upraveno 14. února 2015 uživatelem Marcus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 letecký den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 15. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2015 Líbil se mi ten, co na nich má filo-boxer, tak jsem prohrabával ebay a našel kromě toho jeho i tento. Je to myslím dokonce stejný prodejce. http://www.ebay.com/itm/131279556202?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=430562459067&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AITJá jsem si koupil za nekřesťanský prachy tohle: http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p5676h689s690-Watch-band-18mm-stai.htmlZatim mam na tom normální humberta a doufam, že brzy na tom tahu budou renovační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se