Přejít na obsah

PRIM zátiší

Doporučené příspěvky

odpolední relax... <_<

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

a pořád přemýšlím, které jsou vlastně hezčí :whistling:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou nádherné oboje, ale kdybych si musel vybrat, o fous by to vyhrály Eltony. Pro mne jedny z mála vzhledov? dokonalých hodinek. Máš to fakt moc pěkný.

Mám to tak stejně, Orlík jsou pracanti, Eltony mám na parádu, ale taky si užijou. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Umět tak fotit jako Zekon, bylo by to jiné kafe...

Upraveno uživatelem malda
Odkaz ke komentáři

To je všechno důsledek předchozího srazu. Postupně rozprodávám přebytky ze své dřívější sběratelské vášně z jiného oboru, abych peníze vrazil do primek. Ale už fakt končím. Ono totiž přestává být, kde brát... Teda ještě výhledově PSII...

Odkaz ke komentáři

To je všechno důsledek předchozího srazu. Postupně rozprodávám přebytky ze své dřívější sběratelské vášně z jiného oboru, abych peníze vrazil do primek. Ale už fakt končím. Ono totiž přestává být, kde brát... Teda ještě výhledově PSII...

Upozorňuju Tě, že pokud otevřeš TUHLE  Pandořinu skříňku,  budeš se modlit, aby Ti z tý řitě do který zabředneš koukal alespoň nos !!!

Odkaz ke komentáři

Tak je pravda, že občas, když takhle u snídaně, na WC, při obědové pauze, případně i během pracovního procesu, odpoledne, večer při zprávách nebo před spaním v posteli listuji Accutronovou knihou, přemýšlím, že by se mi hodily i nějaké nebo všechny televize, dva tři traktory, Eltony a ani taková komplet sbírka všech barevných provedení PSI by nebyla špatná... A je pravda, že toto nutkání se s železnou pravidelností vrací, a to čím dál častěji. Nicméně zatím stále sám sobě dokážu říct NE. Jsem na sebe tvrdý a dokážu zabránit tomu, aby se samovolně popustila uzda mé vášně. 

Odkaz ke komentáři

Tak je pravda, že občas, když takhle u snídaně, na WC, při obědové pauze, případně i během pracovního procesu, odpoledne, večer při zprávách nebo před spaním v posteli listuji Accutronovou knihou, přemýšlím, že by se mi hodily i nějaké nebo všechny televize, dva tři traktory, Eltony a ani taková komplet sbírka všech barevných provedení PSI by nebyla špatná... A je pravda, že toto nutkání se s železnou pravidelností vrací, a to čím dál častěji. Nicméně zatím stále sám sobě dokážu říct NE. Jsem na sebe tvrdý a dokážu zabránit tomu, aby se samovolně popustila uzda mé vášně. 

NE je dobrý. Ale musí být upřímný. Jakmile si začneš říkat NE a myslet přitom MOŽNÁ a později si říkáš CO KDYBY, začne se nakonec objevovat jediná otázka: KDY ??

Odkaz ke komentáři

No, je pravda, že v mé mysli se občas takové myšlenkové pochody objevují a dokonce pokračují dál k otázce "PROČ JEŠTĚ NE". Pak už následuje jen nevyhnutelná koupě a pak chvilku klid. Naposled jsem to zažil u leteckých primek. To jsou ale výjimečné situace, které mám pod kontrolou. Teď jsem u otázky "KDY" u PSII, "MOŽNÁ" u zbytku, co jsem v předchozím příspěvku popsal, o ostatních primkách jsem zatím nepřemýšlel... Nebyl čas. Teda zatím... 

Odkaz ke komentáři

No, je pravda, že v mé mysli se občas takové myšlenkové pochody objevují a dokonce pokračují dál k otázce "PROČ JEŠTĚ NE". Pak už následuje jen nevyhnutelná koupě a pak chvilku klid. Naposled jsem to zažil u leteckých primek. To jsou ale výjimečné situace, které mám pod kontrolou. Teď jsem u otázky "KDY" u PSII, "MOŽNÁ" u zbytku, co jsem v předchozím příspěvku popsal, o ostatních primkách jsem zatím nepřemýšlel... Nebyl čas. Teda zatím... 

Cítíš někdy třas v konečkách prstů, než klikneš na Aukru?

Odkaz ke komentáři

Klikám na aukru chladnokrevně a bez emocí. Mně už to nic nedělá!

Ale vážně... Dnes jsem si jel 100 kiláků pro Financovy Orly a to byl teprve třes v rukách i v nohách. Ani nevím, kolik dopravních přestupků jsem po cestě spáchal...Vlastně si nepamatuji skoro vůbec nic. Jen ten pocit, kdy mi bývalý majitel předává onu dřevěnou krabičku potaženou plátnem, otevírám ji a dávám na levou ruku ty úžasné hodinky... Jsou tu i teď se mnou:) 

Odkaz ke komentáři

Klikám na aukru chladnokrevně a bez emocí. Mně už to nic nedělá!

Ale vážně... Dnes jsem si jel 100 kiláků pro Financovy Orly a to byl teprve třes v rukách i v nohách. Ani nevím, kolik dopravních přestupků jsem po cestě spáchal...Vlastně si nepamatuji skoro vůbec nic. Jen ten pocit, kdy mi bývalý majitel předává onu dřevěnou krabičku potaženou plátnem, otevírám ji a dávám na levou ruku ty úžasné hodinky... Jsou tu i teď se mnou:) 

:rip:

Odkaz ke komentáři

Ani nevíš jak moc Ti rozumím Martine, je to v p.....!!! :frusty:

Teď rozprodávám skoro všechno vintážní, ale rozmnožil jsem sbírku prim. Televize už mám komplet, sporty všech čtyř barev mám double, jenom ještě řeším na jednu sadu bílé lunety, jedny Igeny mám objednány v nerezu, sporty II asi v 8 provedeních, potom letecké bez čísla, sporty automaty 69,616,1, o těch jedněch Zekonových Orlících v prodeji, to ani nemluvím, abych to nezakřikl. A to si říkám co to bude dál? Že by všechny automaty, traktory, brus

Asi mi z toho j....!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...