Hasňa Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Od 4 členů fóra:"Na zdraví kluci, všici tady!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 (upraveno) pěkné pánové,tiše závidím ....užívejte Pavel Upraveno 7. listopadu 2020 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Moje maintenance free EDC a štěně Landseerky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 18. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 Má tě omotanýho kolem prstu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2022 To je sice od kolegy z práce, ale nežárlíme na sebe. Pravidelně ji bere do kanclu, takže naše vzájemné mazlící touhy jsou dostatečně saturovány. Ale dneska před hospodským kvízem jsem se stavil u nich doma na nášup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Sice ne EDC, ale jedny z oblíbených. Ta bezúdržbovost nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Jediné na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Asi jo. Pilotky ještě máš nebo ses na to uz úplně vysral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2022 Ne ne, mám oboje. Střídám je celkem poctivě. A furt jdou na sekundu přesně. Chybí mi už jen nějaké potápky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2022 Pak to může bejt vcelku dostačující sestava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2023 Furt bez tanečků s nastavováním a natahováním a furt neúnavné a přesné, promised land beyond precision. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2023 (upraveno) New age je fajn, komfort, pohoda, jazz, přesnost, správné datum a tak, ale po Marinách se mi sem tam zasteskne. Asi nejčastěji ze všech hodinek, co jsem měl. Dneska už snad ani nejde tahle kombinace s broušeným pouzdrem a velbloudím řemenem koupit. Je tu ten, kdo je ode mě tehda koupil? Už ani nevím, kdo to byl. Neleží ti doma náhodou zaprášené? Upraveno 21. března 2023 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. listopadu 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2023 Up: Hola, je tu někde kupec těch Marinů ode mě? Existují tady ty hodinky ještě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 6. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Sranda musí být, i kdyby fotra věšeli. Do private jetu ideální doplněk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se