nooski Odesláno 16. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2018 Série výcvaků z poslední doby. Hodně jsem si hrál se světlem a jako vždy je čas na focení až po západu slunce, takže pro změnu opět tmavý styl?
nooski Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2018 Dneska jsem ženě donesl domů kvítko, tak proč ho nevyužít jako rekvizitu že? Dvě fotečky s malýma pětkama. No a nejen hodinkama živ je člověk a rozhodl jsem se nafotit pár makrofotek jedné nádherné věci. Kdopak pozná o co se jedná? Byla mi věnována darem neb nic takového by si člověk asi sám nekoupil... Fanoušci silniční cyklistiky můžou mít výhodu ;-)
siwi Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Odesláno 21. června 2018 Fotky s kytkou - vynikající! No, a to pod tím je asi část přehazovačky, ne?
nooski Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2018 Díky siwi! Přehazka to ale navzdory jménu výrobce není :-)
nooski Odesláno 21. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2018 No to bylo hodně rychlé :-) Každopádně ne tak obyčejný. Tullio Campagnolo si nechal tento typ vývrtky patentovat, ale nenechte se mýlit dnešními nedomrlými napodobeninami. Tahle věcička je nádherně vyrobená, velká skoro jako samotná sedmička vína a samotná práce s ní je neskutečně precizní. Člověk by jen otvíral jednu flašku za druhou...https://www.campagnolo.com/media/immagini/3465_z_image_3.jpg
siwi Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Odesláno 21. června 2018 No... Teď to poznávám z předposledního obrázku
leebauer Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Nádherná práce.Jen škoda že se to nedá nosit na ruce.
nooski Odesláno 28. června 2018 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2018 Včera na mini Brněnském srazu, kde to bylo moc fajn. Díky chlapiska! Nejvíce se z mé stáje líbily želvy, tak jsem se na ně dneska mrkl pěkně zblízka. Plastické indexy Skvělá lumi Ikonické ručky a stříbrná sekundovka Lumibod na lunetě pod malinkým hardlexem Želví krunýř
nooski Odesláno 1. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. července 2018 Já ty SKX prostě žeru. Na léto jsem je kvůli pohodlí hodil na NATO a zase tak objevil jejich jinou tvář. Perfektně čitelné tooly, které se nezaleknou ničeho a přitom vypadají naprosto fantasticky. Pod vodou Pod umělým deštěm (chce to opáčko, až bude fakt dost světla :-( ) Povalovačka na stole Večerní vínko Ikonické ručky a nepřekonatelně čitelná luneta, kam se hrabou Rolexy s kopírkou Mercedesu a trapnou stupnicí po pěti minutách... Červené proužky jim sluší a tohle tenké NATO mám nejraději
leebauer Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Odesláno 2. července 2018 Zase bezva fotky.Tohle nato musím koupit k pepsi lunetě.
hirsch Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Luxusní fotky! Moc hezky jsem se pokochal, už teď se těším na další přírůstky!
nooski Odesláno 3. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Děkuji chlapiska. Dneska bohužel ne moc pozitivní příspěvek. Rozsekal jsem se na jednici (nejlepším kole) a ani nevím jak se to stalo. Kromě dodřené páky Super Record, podřených Campagnolo Bora kol, kraťasů Assos a odřených nových treter Bont jsem zvládl dojebat i SKX007 na ruce. Od teď mají krásnou patinu. Ještě, že byly na NATU, protože jedna stěžejka se poručela. Každopádně mi zachránily prsty a zápěstí na levé ruce. A i přes přímý direkt s asfaltem drží přesný čas. Škoda, že to stejné nelze říct o nositeli, protože jeho noc bude opravdu výživná. Krev ze mě valí ještě teď..,
5etter Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 To si jako říkáš silniční cyklista, s takovejma chlupatejma nohama? (smajlík s vykulenejma očima) Jinak samozřejmě přeji brzké zahojení.
siwi Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 No? Ale bereš to sportovně, tak se určitě brzy zahojíš.
Hogy Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 No "pěkně". Jak se ti podařilo dojebat i ráfky? Hlavně ať jsi ok ty, na ostatní je MasterCard
nooski Odesláno 4. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Diky za podporu chlapiska. Dneska to bylo peklo, chvilemi to byla bolest ze mi bylo i fyzicky zle. Kolo musim dat do kupy.
shewcza Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 To je nemilé, ale jak píše kolega, hlavně že jsi v pořádku Ty! Dej se brzo do pořádku, kolo bude cajk neboj.
nooski Odesláno 7. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Dneska jsem si vyšetřil celých 20 minut na focení za deního světla, tak jsem se zase pokusil o pár cvaků kapek. Není to ideální, ale i přes sluneční svit a hodně nízké clonové číslo jsem musel jít s Isem až na hodnotu 1600 :-( Holt ten setový objektiv není zrovna nejsvětlejší a v těchto podmínkách se ukážou jaho limity.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se