Svatoslav Odesláno 28. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 nooski: klobouk dolů, moc hezké fotky. Na tom makru je krásně vidět jak ty 5ky jsou propracované, za tu cenu. Pera jsou úžasný koníček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 28. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2018 Svatoslav: děkuji, pětky jsou parádní. Pera jsou nádherný koníček a člověk si může udělat radost za podstatně menší peníze než u hodinek :-) Dneska po strašně dlouhé době nějaká fota za deního světla. Snažil jsem se i o nějaká makra, ale výsledek byl prachbídný. F91 na stativu Pětky v černobílé Humberta ve křoví Pyžama na šutru Želvy s kohoutkem A SKX007 to tady moc sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 na fotenie v hmle:) http://shop.spektro.cz/suchy-led/produkty-suchy-led.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Dneska nějaká ta hodně detailní makra. Prosím o shovívavost neb v žilách fotografa kolují 4 kusy zeleného piva pochybné značky z Brna. Pyžamo made in ČSSR Minutová ručka pilotek ostrá jako břitva Želví index na devítce Želvy podruhé SKX 007 šipečka Lumi ručky SKX007 index s nějakým bordelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2018 Super fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Uz sa tesim, ked pride suchy lad...Pri tych makrach o chvilu das nejake bakterie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Hezké, tu předposlední jsi fotil přez to zelené pivo, že? Edit: s perama máš pravdu, někdy mohou být i levnější jak hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Díky chlapiska. Suchý led zatím neplánuju. Divím se, že po těch pivech včera to ještě jakž takž vyšlo. Dneska další várka makrofotek v maximálním zvětšení. Chtěl jsem využít příjemné denní světlo, ale ten zlatý potvuř se schoval za mraky a máme tady opět krásně temno. Humberta Makro krásně vytáhne nedokonalosti, které jsou jinak oku pozorovatele zapovězeny Jak dlouho trvala expozice? Ohraničení indexu želv. Je tak tenké, že skoro nejde vyfotit ...10.. SKX007 Lumibod na lunetě Pětka poprvé Dýnko Casio F91 Sovětské soukolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Pokračování... Všimněte si, jak světlo prosvítá skrz ložiskové kameny To je koleček Pětky podruhé Jen pro porovnání - makro fotka padesátikoruny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 krásný fotky, ses teda rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Díky pebe: SKX007 jsou hrozně fotogenické hodinky: Koupání: Na sluníčku Klidná hladina Tady jim to sluší moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 2. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Zlaté pětky, nádherné hodinky, které se těžko fotí. Ta druhá fotka mi způsobila neskutečné problémy, protože SD karta nebo foťák se rozhodli, že smažou celou sérii pořízenou 1. dubna... Tenhle apríl mě stál několik hodin života ve snaze obnovit data.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Modrásci: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 5. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Nějak tady trpím samomluvou, ale alespoň to mám pěkně pohromadě. Tož zase ty pětečky, kterým tady dělalo více lidí reklamu. Opravdu to je kus poctivé hodinařiny za směšné peníze. Jedna vodní Jako všechna Seika umí i tyhle pětky moc pěkně svítit Nádherný sunburst Duhovka Prostě parádní hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tak ja ti to pochvalim aby ti tady nebylo smutno. Super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Zdokonaluješ se ve svém tmavém stylu. Moc se mi to líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Děkuji chlapiska! siwi: přesně o to se snažím :-) Dnešní páteční pětková makra: CIfr zlaťáků poprvé Cifr zlaťáků podruhé SNXS79 Datumovka Pětkolumík A z téhle mám čistě nekriticky velkou radost. Je to sice výřez, ale jsem nadšen z detailního štítu s pětkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Moc dobrý. To musím taky zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Budu se opakovat, ale prostě parádní!Musím si taky udělat čas a trochu si zas pro radost zafotit aspoň tím mobilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Chalpiska, děkuji moc! Dnešní téma je makro ve velkém zaměřené na datumovky :-) Prim Pyžama, krásně jsou vidět i nedokonalosti cifru Želvy SKX007, při té struktuře cifru i docela pěkný potisk Lumibod na lunetě SKX007 Datumovka SKX s volitelou řadou římských čísel Ručky SKX007 - poslední dobou je mám asi nejraději i přes řadu nedostatků :-) Datumovka SNXS79 A ještě jednou A jen pro pobavení i 2 obrázky, když už jsem měl všechno na focení přichystáno a chtěl jsem vyzkoušet limity - co jsem to fotil? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se