Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hlasoval jsem pro Railmaster, ale ty Breitlingy se mi líbí ještě víc.

Primky - hmmmm..., nějak mě nezaujaly, jako většina jejich produkce.

Návštěvník YPO
Odesláno

já hlasovat nebudu ... už jsem hlasoval za peníze :D

kdybych to,ale vyhnal do výšin tak za dvoje Prim l.e. jsou jedny pěkné IWC ...... je mi jasné,že se cena Prim hodinek musela někam vydrápat od dob bolševika - nejsem si ovšem jistý zda se také vydrápala kvalita - sry za OT patří to do jiného vlákna ;)

Odesláno

Vybral bych si Omegy, asi jakykoliv v tomhle srovnani, vyhoda pro me uz je i v tom, ze kdyz si pujdu koupit Omegy, nebudu muset par dni predtim obehavat bazary nebo smejdit po aukru, abych si sehnal strojek, dostanu to komplet novy, zadna repase neceho "jetyho" a to je taky hlavni problem, alespon pro me u Diplomatu a za dalsi, urcite svoji roli hraje i to jak dana znacka zni a pro me zni Omega porad mnohem lip nez Prim i kdyz se obe pohybuji prakticky "ve stejne cenove kategorii" ;)

Odesláno

Taky Omegy!

Jak už psal spiderer - nejde to moc srovnávat, protože u Primek za pade nemáš strojek - musíš si nějakej šrot za pár stovek sehnat... :thumbsdown_anim:

Oni mi ani ty NeoDiplomaty moc neříkaj, takže jednoznačně Omegy.

Bejt to ale za ty prachy třeba moc povedená limitka od Nomosu nebo Seika, tak bych volil malou limitovanou edici...

Odesláno
Spravil by som dobry skutok a umožnil YPOvi kupiť si uja Exuperyho :cheers:

Myslím že doma nějakou knížku mám, tak mu ji asi pošlu jako dárek, aby nemusel prodávat Omegy :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
Spravil by som dobry skutok a umožnil YPOvi kupiť si uja Exuperyho :cheers:

konečně pořádný příspěvek v tomhle vlákně :)

Odesláno
Taky Omegy!

Jak už psal spiderer - nejde to moc srovnávat, protože u Primek za pade nemáš strojek - musíš si nějakej šrot za pár stovek sehnat... :thumbsdown_anim:

Oni mi ani ty NeoDiplomaty moc neříkaj, takže jednoznačně Omegy.

Bejt to ale za ty prachy třeba moc povedená limitka od Nomosu nebo Seika, tak bych volil malou limitovanou edici...

To osbně se mi právě líbí - pocit jak člověk přivede jemnou mechaniku opět k životu.

Odesláno

Za pade bych nekoupil ani jedny. Za pade se dají koupit lepší hodinky (tedy podle mně). "Limitky" jimiž si různé značky dohánějí prestiž mi jsou k smíchu.

Odesláno

Hodně velkou roli hraje i vzhled hodinek - jestli se člověku líbí.... Hlasuju pro Omegu, ale pouze proto, že aktuálně řešená l.e. mě nijak neoslovuje, zatímco Railmaster... B)

Odesláno

Vzhledem k tomu,že jsem byl dlouhou dobu u jednoho podniku Českých drah se domnívám,že by jsme je měli fasovat spolu s pracovní obuví.

Odesláno

Limitka má něco do sebe ale musí být spojená s nějakým příběhem. Limitka jen pro ten limit je snobárna.

Ex-kolega ze Stuttgartu měl nějaké středostavovské hodinky (mechaniky samozřjemě). Byly ale limitka. Dávaly se lidem, kteří nějak významněji přispěli na obnovu kostela zničeného spojeneckým bombardováním. V bílém ciferníku byl zasazen kousíček původního kamenného zdiva.

Krásný a bohulibý příběh...

Odesláno
Ex-kolega ze Stuttgartu měl nějaké středostavovské hodinky (mechaniky samozřjemě). Byly ale limitka. Dávaly se lidem, kteří nějak významněji přispěli na obnovu kostela zničeného spojeneckým bombardováním. V bílém ciferníku byl zasazen kousíček původního kamenného zdiva.

Krásný a bohulibý příběh...

To mi připomíná tu příšernou limitku s kouskama Titaniku, brrr...

Já jsem za Omegu, i když railmastery nemusím - akorát nesnáším, když se dělá umění pro umění.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...