Jeronimo Odesláno 7. října 2025 Nahlásit Odesláno 7. října 2025 Po obědě něco od Janka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 1
Vlcak Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 Původně jsem to chtěl dát do vlákna Ulysse Nardin, ale tady to bude vhodnější. Je neuvěřitelné, co je možné vyrobit z čokolády. Na tom výsledku je jedlé úplně vše. Vypadají snad lépe jak originál Nejvíc mě dostalo to řezání vodním paprskem. Takové mašiny cukráři běžně nemají Hlavně to musela být dobrá party to celé sníst. 1 3 2
Harwey Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 WTF neskutocne chlapec je celkom sikovny:)
tikzot Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 (upraveno) Amary je bůh čokolády Dneska už teda celkem hvězda sociálních sítí, to vybavení s jakým má možnost pracovat, to je nářez Upraveno 21. října 2025 uživatelem tikzot
Humanzero Odesláno 21. října 2025 Nahlásit Odesláno 21. října 2025 Už když jsem před lety viděl School of Chocolate na Netflixu spadla mi brada
Jeronimo Odesláno 5. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2025 Za moc nesetojí, ale nekup to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
obrbobr Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 V 21. 10. 2025 v 12:26, Humanzero napsal: Už když jsem před lety viděl School of Chocolate na Netflixu spadla mi brada jo, to bylo moc pěkný tady udělal celý náramkový hodinky https://www.threads.com/@triskelionvlogz/post/DQrDt-rATrW?xmt=AQF0wnrmCQO0hQmRFVf4sQzgIP0NqMTVb3deavHePcR3dC8Ts4xHXaXBeNfSlxoc9Ujbt1a1&slof=1
blackhead Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 před 20 hodinami, Jeronimo napsal: Za moc nesetojí, ale nekup to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kde to je?
Jehlan Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 před 4 minutami, blackhead napsal: Kde to je? Makro 1
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 Ano, je to Makro. 300 g, cena je bez DPH. 1
Jehlan Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 před 4 minutami, Jeronimo napsal: Ano, je to Makro. 300 g, cena je bez DPH. Bral jsem v Kauflandu čistou variantu bez ořechů aj. ( 119,- ) a k tomu Lindor slaný karamel 337g - 190,- ale akce už skončila. Teď bude v Penny. čokoláda v akci | AkcniCeny.cz 1
Jeronimo Odesláno 6. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2025 před 10 minutami, Jehlan napsal: Bral jsem v Kauflandu čistou variantu bez ořechů aj. ( 119,- ) a k tomu Lindor slaný karamel 337g - 190,- ale akce už skončila. Teď bude v Penny. čokoláda v akci | AkcniCeny.cz No, ale z kvality jsem nadšený nebyl. Nebo už mám zhýčkanou hubu. 1 1
Irwinek Odesláno 9. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2025 A dokonce to jako čokoláda i voní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 12. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 zásoba Amedei doplněna čokolády, pralinky a dva adventní kalendáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Už můžeme ochutnávat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Irwinek Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 Hmm, mnoho povyku pro nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Humanzero Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 před 5 hodinami, Irwinek napsal: Hmm, mnoho povyku pro nic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Základní řada poctivé čokolády. Každý máme chuťové pohárky nastaveny jinak
Irwinek Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 před 1 minutou, Humanzero napsal: Základní řada poctivé čokolády. Každý máme chuťové pohárky nastaveny jinak O tom žádná, kdyby všem chutnalo jedno, tak se nikam neposunem Hodně jsem o ní teď slyšel, tak jí Marky odněkud přinesla. Já mám pocit, že šla kvalita čokolád nějak všeobecně do kopru Míval jsem rád Štejnara, taky teď žádná sláva. A Janek jakbysmet. A Nizozemci mne letos otrávili i s kakaem, a to jsme si ho vždy vozili alespoň 5 kilo. Naposledy mi chutnala čokoláda z malé čokolatérie v Jeseníku, a pak z malinkého obchůdku na Kladně, ale tam si to holčina odněkud vozí - pojedu v půli ledna, už se těším. Základem je nějaký equador. Za dva měsíce se snad nezhoršili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Humanzero Odesláno 27. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2025 spíš dělají stále menší balení Dřív jsi zakousl pořádný kus čokolády, dneska tenkou tabulku. Mě od Amedei nejvíc chutná Porcelana a bílá s pistáciemi. Ty malý čokoládovny taky ochutnávám, jsou to takový většinou specialitky, který ochutnám, ale nikdy mě to nedonutí po ní zatoužit znova.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se