Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
Odesláno

Původně jsem to chtěl dát do vlákna Ulysse Nardin, ale tady to bude vhodnější. Je neuvěřitelné, co je možné vyrobit z čokolády. Na tom výsledku je jedlé úplně vše. Vypadají snad lépe jak originál :) 

Nejvíc mě dostalo to řezání vodním paprskem. Takové mašiny cukráři běžně nemají 😀 

Hlavně to musela být dobrá party to celé sníst. 

• Like 1
  • Díky 3
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Amary je bůh čokolády🍫

Dneska už teda celkem hvězda sociálních sítí, to vybavení s jakým má možnost pracovat, to je nářez👍🏻😉

Upraveno uživatelem tikzot
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Za moc nesetojí, ale nekup to. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 1
Odesláno

A dokonce to jako čokoláda i voní 🙂

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno
před 1 minutou, Humanzero napsal:

Základní řada poctivé čokolády. Každý máme chuťové pohárky nastaveny jinak🙂

O tom žádná,  kdyby všem chutnalo jedno, tak se nikam neposunem 🙂 Hodně jsem o ní teď slyšel, tak jí Marky odněkud přinesla.

Já mám pocit, že šla kvalita čokolád nějak všeobecně do kopru 😞 Míval jsem rád Štejnara, taky teď  žádná sláva. A Janek jakbysmet. A Nizozemci mne letos otrávili i s kakaem, a to jsme si ho vždy vozili alespoň 5 kilo.  Naposledy mi chutnala čokoláda z malé čokolatérie v Jeseníku, a pak z malinkého obchůdku na Kladně,  ale tam si to holčina odněkud vozí - pojedu v půli ledna, už se těším. Základem je nějaký equador. Za dva měsíce se snad nezhoršili.

• Like 1
Odesláno

spíš dělají stále menší balení🫣 Dřív jsi zakousl pořádný kus čokolády, dneska tenkou tabulku. Mě od Amedei nejvíc chutná Porcelana a bílá s pistáciemi.

Ty malý čokoládovny taky ochutnávám, jsou to takový většinou specialitky, který ochutnám, ale nikdy mě to nedonutí po ní zatoužit znova.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...