xlaque Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Mohol som si pomyslieť,že tu nebude reč o klasike ako Orion,Nestlé etc V poslednom čase nekonzujem velmi,skor rozne tyčinmky typu 3Bit,alebo ako prisadu v kolačoch. Ale tu chilli musim skusiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Fuj, závisláci S chutí požírám kilogramy hořkých čokolád s obsahem kakaa na 70% zvláště pak značku Lindt - Ecuador, Ghana (poslední dobou k nesehnání) 70%, 85% a 99% Po té poslední čokoládě se mi kroutí i palce na nohou, nic pro milovníky sladkých sajrajtů a krávy Mirka. Chilli mi moc nešmakuje, nemám rád tu ostrou chuť, která přebíjí kakao. Chtěl bych ochutnat Lindt Earl Grey Tee, ale v místní pojízdné prodejně ji nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Copak jsem tady sám,co se necpe tím hnědým sajrajtem??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 A co koblížky plněné čokuláádou? mňam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 číslo jedna je pro mě Milka jogurtová, pak hořká, ale tak do zhruba 70něco procent...pak už mit o nechutná btw. na začátku roku mě navštívil kamarád z Belgie a přivezl pralinky samozřejmě...Bože...mňam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 a nejlepší jsou ty záhady co si vozí lidi z polských tržnic, nebo aspoň vozili, už mi to nikdo dlouho nenabídl. Bledá mazlavá hmota neurčité chuti ani vzdáleně se čokoládě nepodobající. Zas ty jejich karamelky s krávou mi šmakovaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Já bych se také po čokoládě utloukl, a je to na mě i vidět. Ideální pochoutka je hořkomléčná okolo 50% objemu kakaa, 70ti% už pro mne ztrácí kouzlo, ale když je zle, tak se pustím i do mléčné Orionka není špatná, ale favorita jsem vyfotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 tak cokoladu fakt mozem ... prave doma dorazame kazetu http://rausch-schokolade.de/plantagenschokolade/index.html, posledne styri druhy (Amacado, El Cuador, Tobago, Tembadoro, tj. z plantazi Peru, Ekvadoru, Tobaga a Trinidadu, 60-80%), jedna lepsia jak druha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Studentská pečeť rulez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 GEISHA!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimsy Odesláno 7. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2008 Nutella jinak jeste dobre bylo Toblerone, ale dlouho jsem ho nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 na začátku roku mě navštívil kamarád z Belgie a přivezl pralinky samozřejmě...Bože...mňam! Pralinky, ANO, jak jsem mohl zapomenout na tu extázi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda_mravenec Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 achjo, škoda že se změnily staré dobré české rumové pralinky...ty bývaly taky dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 achjo, škoda že se změnily staré dobré české rumové pralinky...ty bývaly taky dobré Ty musíš mít pěkně "chlupatý" jazyk! Nedávno jsem si je koupil, a neměl jsem pocit, že je něco v nepořádku. Rumovky jak za komančů. A když už jsme u bonbónů, moc se mi zalíbil staronovej obal hašlerek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 ... prave doma dorazame kazetu Rausch Plantagenschokolade ... ako si ju objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 ako si ju objednal? Ja som ju neobjednaval, dostala ju frajerka od firmy na vianocnom vecierku, ale maju ju napr. tu alebo zevraj aj v Lidlovi, post c.6 a 28, pripadne skus online priamo cez Rausch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlabka Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 Doporučuji vyzkoušet je to opravdu pochoutka a není to moc obtížné Je nutné použít kvalitní čokoládu a kakao. S kořením opatrně! Alkoholu je možné dát opravdu hodně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 No potes, to je zase vlakno! Za sebe v libovolnem poradi: Milka klasika nebo jogurtova, Geisha, Lindt mlecna klasika, tycinky Bounty, z ceskych jeste tak Milenu. A to vite ze nejvetsi jedlici cokolady na hlavu jsou Irove? Uz si nepamatuji presne ale bylo to na kila rocne.... Tribit tu bohuzel nemame, ale chutna mi, a ta reklama s temi devcaty je povzbudiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 (upraveno) Ja som ju neobjednaval, dostala ju frajerka od firmy na vianocnom vecierku, ale maju ju napr. tu alebo zevraj aj v Lidlovi, post c.6 a 28, pripadne skus online priamo cez Rausch hmmm, myslis ze je to ona? Upraveno 9. února 2008 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 9. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2008 hmmm, myslis ze je to ona? tak to netusim, ale ak pojdem okolo Lidlu, tak si ju kupim a porovnam, este mi ostal z kazdeho druhu jeden vzorok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se