Přejít na obsah

Čokoláda



Doporučené příspěvky

porad shop, kde kupit dane cokolady :)

 

godiva byvala v praze, vzdy kdyz sem tam byl, tak sem byl jedinej kdo mluvil cesky ... vcetne prodavacky v bilych rukavickach :)

...ale cokolada to byla nejlepsi.

 

Neuhaus u nas moc neni, naposloedy viden v excalibur city u Znojma.

Nektere veci jsou fajn u Leonidas, v Praze treba na Chodove.

M. Cluizel se da najit celkem casto, stejne jako Valrhona ... je toho dost i po webu.

Zajimavy jsou i cokolady nemecke firmy Rausch, tak byvaji obcas videt po shopping centrech.

Jinak doporucuju zajet do Vidne, v centru maji velmi slusne pralinky a truffles i ve vetsine noname cukraren, na to pak placnout sacher a melange v hotelu Sacher a je vymalovano :)

Upraveno uživatelem simon_magus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pár kilometrov od môjho bydliska vyrábajú toto. Určite to poznáte. :smile_anim: Hneď si spomeniete na totáča. Majú aj podnikovú predajnu tak občas tam nakupujem tú belgickú chocolate. Majú aj dobré želé s prídavkom morských rias, ale to ide na vývoz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník admira
Návštěvník admira

Posted Image

Čokoládové menu

... je namícháno z francouzské čokolády značky Valrhona, která patří mezi nejkvalitnější na světě. Stejně tak ingredience a koření, z různých koutů světa, které dodávají chutě lidským vášním a emocím. Vše vzniká pod rukama cukráře Lukáše Pohla, Chef du pâtissier v restauraci La Degustation Boh?me Bourgeoise z čerstvých surovin.

http://www.rozbijimse.com/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čokoládové menu

... je namícháno z francouzské čokolády značky Valrhona, která patří mezi nejkvalitnější na světě. Stejně tak ingredience a koření, z různých koutů světa, které dodávají chutě lidským vášním a emocím. Vše vzniká pod rukama cukráře Lukáše Pohla, Chef du pâtissier v restauraci La Degustation Boh?me Bourgeoise z čerstvých surovin.

http://www.rozbijimse.com/

 

Hmm, tak Valrhona + LDBB zní jako vražedně dobrá kombinace, díky za tip :)

 

Z Valhrony mimo jiné výrabějí čokoládové mňamky i v nejlepší cukrárně (dle mého názoru) v Praze - http://www.cafe-st-tropez.eu/ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... i kdyz na cokoladu moc nejsem a kdyz uz jo, tak studentska pecet je studentska pecet ... :smile_anim: ... tak se obcas stavim tady - http://www.chocolate.lviv.ua/ - je to tam moc hezky a cokoladu a ty vsechny veci z ni tam delaj sami :rolleyes: ... priznavam, ze je to z ceska trochu z ruky, ale co kdyby nahodou mel nekdo z vas cestu do lvova - treba na euro pristi rok v lete :smile_anim:

 

post-10403-060442100 1322396407.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem zkoušel, ale je taková nijaká. Připadá mi, že je tam špetka chilli na tunu čokolády. Asi vyzkouším vlastní recepturu.

 

 

Popátrej na netu a najdeš různý výrobce,s různou intenzitou chili příchutě!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...