filo-boxer Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Děkuju. Teď jsem otevřel tu 100% a to je teda už trochu moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 spravne, 100g 100% Bonnat nedam na jeden sup 100% Pralus je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 V Kaufu maj v akci Lindt za 54,-, tak jsem neodolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 13. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2021 @honzyk Třeba ty pralinky za 54 budou dobré - jen mě uráží drzost výrobce napsat "70% Cacao"(?!) na něco co je evidentně z větší části tvořené "plnivem", zatímco ta čokoláda je tam (dokonce i podle obrázků na obalu) použitá jen jako symbolická poleva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 14. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2021 Na zadní straně je to rozepsáno jako "Hořká čokoláda plněná čokoládovou pěnou (26 %) a višňovou a chilli náplní (18 %). Obsah kakaové sušiny v čokoládě nějméně 70 %." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoro Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Tohle vlákno mi byl čert dlužen . Ale jsou to parádní čokolády, to se musí nechat... Díky za inspiraci jovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 jj, je to droga ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 28. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2021 Moje oblíbená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 jaký máte názor na čokolády Bianca z Penny? 80g za 32 Kč . Podle mě to za tu cenu není úplný průšvih. Teď mám hořkou se solí. Asi objednám něco lepšího (viz Jovani) a porovnám je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 21. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Francois Pralus Sao Tomé 75%, akurat vacsie balenie ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 5. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2021 Tohle vlákno mi byl čert dlužen . Ale jsou to parádní čokolády, to se musí nechat ... aj mne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 V 5. 6. 2021 v 10:03, jovani napsal: aj mne ... Správa státních hmotných rezerv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Nějaký matroš do zásoby.spravny pristup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike2811 Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Co s tím probůh děláš ? Myslel jsem, že mám čokoládu rád, ale 20 kilo ve spíži jsem neměl ani vzdáleně... Ale jednu cihlu bych asi užil... Sakra... Jako by nestačily hodinky. A já blbec při hledání kávového vlákna ještě narazím na čokoládu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 23. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2021 zajtra Deň čokolády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 tmava cokolada, cierne hodinky a cierna kava ...... snad nie aj cierna streda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2021 Francois Pralus Madagaskar 75% Bio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se