jan386 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Zdravím čokoholiky, potřeboval bych urgentně sehnat čokoladu Amedei Toscano White a Amedei Toscano La Tavoletta Latte Bianco con Pistacchi. Obě po 50g. Nemáte někdo tip, kde pro ni zajít? Ideálně ústecko, možno ale i v Praze. Děkuji předem všem. Vanilková s pistáciemi je dostupná tady. Tu bílou mají tamtéž, ale v současné době ne skladem (píšou "na cestě", ale těžko říci, kdy dorazí). Skladem je zde. Oba obchody jsou bohužel v Praze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 momentalne moja TOP cokolada El Ceibo Fine dark 75% spolu s Domori Quantum Il Blend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 Děkuji všem za ochotu pomoci. Dostal jsem jeden zajímavý a vážený kontakt, který pro mne znamená pondělní expedici směrem na mou adresu. Super Bohužel mají i vynikající tmavou, tak z dárku pro přítelkyni je rázem trochu větší objednávka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 dúfam, že zásielka kvalitnej čokolády Amedei prišla v poriadku nejaká novinka, Lekárnická detská čokoláda so zvýšeným obsahom lecitínu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 na mňa už čaká 4 kg Amedei "9" ,3 kg mliečnej Toscano Brown a 1 kg Gianduja PS. nejak mi nešiel editovať môj predchádzajúci príspevok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quasar007 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Zásilka dorazila bez problémů, Česká pošta mile překvapila a tak již kompletuji další zásilku. Zatím jen po malých krůčcích, ale myslím že 0,5kg je tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 1 kg balenie je uplne v pohode, hlavne cenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Strašne mám rád čokoládu a hlavne horkú 75% ale lekár mi ju zakázal zo zdravotných dôvodou........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 U mě vede (po mnoha různých testech) LIND 85%. Pod 75% zásadně nejdu. (Je vyjímečně ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 3. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2012 zasielka cokolady Amedei je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 mozno niekto vyuzije kod na 20% zlavu na cokolady z cokobanka.cz, platny do konca "března" kod : COKOGURMANKA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2012 pravda, nepravda ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 dnesna nadielka od Amedei Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2012 pekna naloz uz delsi dobu se chystam neco objednat,ale porad sem se nejak nedokopal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 takze, 13.09. bol Den cokolady kto che vyuzit 15% zlavu moze nakupovat na cokobanka.cz kod zlavy : TYDENCOKOLADY uvedte do poznamky na konci plati do 21.9.2012!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 Ze sobotní návštěvy zámku Sychrov jsem si přivezl ručně dělanou "královskou" čokoládu, nemá chybu, doporučuji! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 (upraveno) ja som prave otvoril bielu cokoladu Amedei Prendimé a k nej kavu ETHIOPIA BENCH MAJI Gr.2 ORGANIC - AMAM COOP. PS. je to tak dobra kombinacia, ze neviem neviem kolko ostane ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. ledna 2013 uživatelem jovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Já teď žvejkám tuhle. Znovuzprovozněný před a druhoválečný recept. http://www.scho-ka-kola.de/ http://en.wikipedia....ki/Scho-Ka-Kola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Já teď žvejkám tuhle. Znovuzprovozněný před a druhoválečný recept. http://www.scho-ka-kola.de/ http://en.wikipedia....ki/Scho-Ka-Kola Tu znám! Dá se někde u nás sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2013 Objednával jsem to přes jedno fórum, ale předpokládám, že dodavatel je tenhle: https://www.facebook.com/schokakolaCZ?ref=nf Osobně myslím, že ta mléčná je chutnější, ale to je věcí názoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se