little_w Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2017 Ja jsem hlasoval sice jen pro ceska jmena, ale je mi to v podstate jedno. Stejne koukam hlavne na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Jen připomínám, že uzávěrka fotek je na konci září. Vzhledem ke svátkům to posunu na půlnoc z neděle 1.10. na pondělí 2.10. Příští týden začne hlasování. Jinak mám v mailu ještě pár fotek, přidám je snad dnes večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2017 Chlapi, nechci vám do toho kecat, ale dejte si bacha, ať tam zase nemáte chyby. Jako úplňky, rovnodennosti, čísla týdnů a tak. Není nic blbějšího, než když někomu přijde nový kalendář a musí si ho hned opravovat. Někdo tyhle údaje používá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2017 (upraveno) Jen připomínám, že uzávěrka fotek je na konci září. Vzhledem ke svátkům to posunu na půlnoc z neděle 1.10. na pondělí 2.10. Příští týden začne hlasování. Jinak mám v mailu ještě pár fotek, přidám je snad dnes večer....budeš ještě něco přidávat? Já jednu poslal, ale jestli neprošla sítem, tak mlčím....jaj, asi jsem dal blbý email kalendar@gmail.com, tak příště. Upraveno 29. září 2017 uživatelem Sacíbagr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Jsem mimo Prahu, prijedu dneska vecer a pridam vsecky fotky ktere mi prisly. Pokud bude mit nekdo pocit, ze jeho fotka chybi, prosim o SZ. Mohla zapadnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Jeste mam v zasobe asi 50 fotek, ale neni mi 2x, dneska na to kaslu. Pokud mi neco prijde do dnesni pulnoci pridam to s tim. Az budou vsecky fotky nahrany spustime hlasovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 1. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2017 Dáke info o hodinkách na foto č. 340? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Laco Flieger Dortmund Erbstück Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 V tuto chvíli jsem dodal všechny fotky do galerie. Počkám do půlnoci, jestli se neozve někdo, že jsem na něj zapomněl, a v závěsu spustíme hlasování. Podmínky hlasování dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Prosel jsem to cele (zase) a mam fakt problem vybrat. Jsou tam uplne famozni fotky. To je tak na denni kalendar, ne na tydenni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 (upraveno) Takže hlasování už běží? Do kdy na to máme čas? Má to nějaký pravidla? Např. jsem narazil na maximální počet hlasů za den a to jsem se ještě nedostal na stránky, kde to začíná houstnout.Nešlo by uvažovat o možnosti vzít hlas zpět, když zjistím, že o stránku dál je ještě hezčí fotka těch samých hodinek? Ono se to v tom počtu nedá pamatovat... Díky Jo a všiml jsem si, že některé fotky tam jsou dvakrát, např. 210-213, 219 už jsem viděl o pár stránek zpět. Je to teda fakt těžký, krásných fotek je spousta. Upraveno 4. října 2017 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Já už se tím prohrabal, je to docela fuška být "spravedlivý" a podělit vícero značek Čistě subjektivně- nejvíc se mi líbí Seika a Rolexy. Ale fotky ve valné většině fakt povedené, já fakt můžu jen závidět, jsem prostě fotokopyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Jakube, napis neco k pravidlum. Je nejaka kvota hlasu na uzivatele na den nebo jak to funguje v praxi? Sice jsem nenarazil na limit jako 5etter, ale mozna proto, ze jsem ten jeho prispevek cetl nez jsem sel hodnotit fotky, tak jsem s hlasama zachazel hodne opatrne a uvazlive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Ja jsem uplne mimo. Kde se hlasuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Ja jsem uplne mimo. Kde se hlasuje?Ve foto galerii, hned první odrážka Kalendář 2018- fotografie ( všeobecná diskuze) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Já jsem to proklikal úplně v pohodě, žádný omezení jsem cestou těma 20 stránkama nezaznamenal. Velký díky prischerovi za tu práci, co s tím má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 O tom zadna. Samozrejme moc diky, prischero! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 K hlasování, omezení by být nemělo, každý uživatel může dát hlasů kolik chce. Hlasuje kliknutím na šipku u fotky v galerii. Z minulých let víme, že zobrazované číslo může být chybné, modi vidí správně přesný počet hlasu. Ukončení hlasování bude v neděli 22.10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Kluci, rozdal jsem pár hlasů a háže mi to chybu - "Dosáhli jste maximální počet pozitivních hlasů za den" a už pak nic dalšího "neolajkuju", nějaké omezení tam zřejmě bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Řeším to s Kamilem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se