Radimk Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Já bez problémů prošel všechny strany, a hlasy rozdal bez omezení.
5etter Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Mě asi po dvaceti hlasech zastavila hláška, kterou zmínil HondzaX. Tak snad se to povede odladit, ještě bych pár hlasů poslal Samozřejmě díky za práci s tím spojenou.
prischera Odesláno 4. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Promazal jsem nějaké duplicity, číselná řada kvůli tomu není kompletní, ale to ničemu nevadí. Kdyby se si ještě někdo všiml dalších, dejte prosím vědět. Díky.
969 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Odesláno 4. října 2017 Odhlasováno. Díky. Jenom pak až to bude, prosím o info, kam mám nahlásit, že ho chci a kam to mám zaplatit...
pebe Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 já jsem teda nedohlasoval, zastavil mě maximální denní počet hlasování ale vydržím zase do zítra
prischera Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Tak to vypadá, že zrušení limitu je větší problém, než se zdálo. Budete muset svoje hlasy naklikat ve více dnech, omlouvám se, ale jinak to asi nepude.
pebe Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Tak to vypadá, že zrušení limitu je větší problém, než se zdálo. Budete muset svoje hlasy naklikat ve více dnech, omlouvám se, ale jinak to asi nepude. bylo to tak myslím vždycky
prischera Odesláno 5. října 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2017 Bylo, ale doufal jsem, že to uděláme líp. Jenže v administraci fóra to prostě nejde.
5etter Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Dneska jsem rozdal zbývající hlasy a myslím, že jich bylo kolem třiceti, tak se vám to asi podařilo.
siwi Odesláno 9. října 2017 Nahlásit Odesláno 9. října 2017 Já to minulý týden musel dělat nadvakrát, ale tak to bylo vždycky.
Baker Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Odesláno 31. října 2017 Zde jsou náhledy jednotlivých týdnů. Projděte to a případné chyby mi hlaste v SZ.Dále prosím o vytvoření seznamu jednotlivých značek a modelů pro každý týden.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se