VS Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 (upraveno) Koupil jsem si k nim ocelový tah. Vypadá to taky perfektně, ale nějak mi to nepasuje. Zatím jsem se vrátil ke kůži. Upraveno 13. února 2008 uživatelem VS
leonid Odesláno 13. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2008 VS napsal: Koupil jsem si k nim ocelový tah. Vypadá to taky perfektně, ale nějak mi to nepasuje. Zatím jsem se vrátil ke kůži. Foto by nebylo? Nějak si je nedokážu s ocelí představit. To už musí být pořádný kus železa. Mi trvalo dva dny, než si má ruka zvykla, teď už necítím, že něco nosím.
Potkan Odesláno 13. února 2008 Nahlásit Odesláno 13. února 2008 Taky bych bral fotku...poděl se s náma ;-) VS napsal: Koupil jsem si k nim ocelový tah. Vypadá to taky perfektně, ale nějak mi to nepasuje. Zatím jsem se vrátil ke kůži.
Potkan Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Teď mi přišly, teprve se seznamujem, ale jsou lepší než jsem čekal! Paráááda! :-) leonid napsal: Tak pánové, nedalo mi to a založil jsem toto vlákno. Sice jsem při běžném nošení pilotky Steinhart zatím na nikom neviděl, ale z fóra vím, že šťastných vlastníků mezi členy nás bude asi dost. Jednu dobu jsem měl i pocit, že patří mezi standardní vybavení každého chronomagisty. Tak jak? Přiznejte se. Já jedny mám. Co ostatní?..teda kromě Jakuba, ten by nás v počtu asi trumfnul
kubson Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Steinharti zvedli ceny mimo jiné i NavB, kdo stihl nakoupit ještě včera udělal dobře jinak skladem je poslední kus a další 3 jsou na cestě, steinhart další nemá, bude se čekat na dodání z výroby, což může chvíli trvat
Duke650 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Ja mam jedny jeste s puvodnim designem ciferniku,koupene v Nemecku,parada
kubson Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 kdyby někdo toužil po původním ciferníku s Téčkem taky by se to dalo zařídit
leonid Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Chtělo by to foto pánové, foto. Ten původní ciferník jsem nikdy neviděl. Nebo aspoň odkaz.
Hanz21 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 (upraveno) leonid napsal: Chtělo by to foto pánové, foto. Ten původní ciferník jsem nikdy neviděl. Nebo aspoň odkaz. Je to tato verze číselníku http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=167 Upraveno 15. února 2008 uživatelem Hanz21
VS Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 leonid napsal: Foto by nebylo? Nějak si je nedokážu s ocelí představit. To už musí být pořádný kus železa. Mi trvalo dva dny, než si má ruka zvykla, teď už necítím, že něco nosím. Bylo by
leonid Odesláno 15. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Páni, moc pěkný. Co to je za tah? Moc se hodí, asi taky vyzkouším. Fakt hezký.
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 mně se to nelíbí vůbec ... když kov na piloty tak to musí být pletený něco jako alá Stowa
VS Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 (upraveno) Na sponě zezadu je vyraženo Condor. Vybíral jsem ho podle katalogu, zjistím výrobce. V té šířce to byl jediný masívní, jinak tam byly samé plechy. Upraveno 15. února 2008 uživatelem VS
robl.7 Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Od té doby co mám tyto pilotky tak mé oblíbené bondovky jsou nějak malé..... ale stále krásné. Tak nosím více Steinhart a Omegy šetřím.
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 VS napsal: Právě proto na nich dlouho nevydržel. Ale kupoval jsem ho na jiné hodinky, na Steinhartech jsem ho jen vyzkoušel a taky se mi to nelíbí. Ten pletený by byl lepší. Ale asi dost dražší. na piloty patří kůže a basta
Onisan Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Přesně... když pilotky tak s kůží a jediné přípustné vylepšení a extravagance je nějaká "extra" kůže
afrikab Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 Onion napsal: Přesně... když pilotky tak s kůží a jediné přípustné vylepšení a extravagance je nějaká "extra" kůže Divne, mam doma dvoje pilotky a pro oboje byl puvodni reminek plateny. Navic to byly hodinky, ktere piloty za 2. svetove fakt nosili;) B-Uhr nosili podle me tzv. navigatori, od toho take jejich cely nazev - Beobachtungsuhr. Takze to jsou spis navigatorky ci pozorovatelky, nez pilotky
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2008 Nahlásit Odesláno 15. února 2008 afrikab napsal: Divne, mam doma dvoje pilotky a pro oboje byl puvodni reminek plateny. Navic to byly hodinky, ktere piloty za 2. svetove fakt nosili;) B-Uhr nosili podle me tzv. navigatori, od toho take jejich cely nazev - Beobachtungsuhr. Takze to jsou spis navigatorky ci pozorovatelky, nez pilotky tak a teď si tomu nasadil korunu
afrikab Odesláno 16. února 2008 Nahlásit Odesláno 16. února 2008 YPO napsal: tak a teď si tomu nasadil korunu Jeste rekni, ze nemam pravdu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se