5etter Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Tak na tu předposlední bych se vydržel týden dívat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 8. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Říkal sem si že bych to tu mohl zase trošku oživit. Na druhou stranu koukat furt dokola na stejný fotky je taky pruda, takže pozor, změna: amfibie bez datumovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Až budeš na příští focení kouře zase startovat vůz, tak si můžes rovnou vypucovat tapecírunk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 13. září 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2017 Děkuju za dobrý tip, dneska skočím pro 5m zahradní hadice a nějaké motex pásky a večer řeknu paní, že může začít vysávat. Akorát venku už je pěkná kosa, tak asi bude lepší se s tím zavřít pěkně do tepla do garáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 Nějak jsi se odmlčel, když se dívám na tvé fotky Amphibii, škoda, že jsi nedal některou do kalendáře, měl bych jasného favorita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2017 morbo potichu střádá a za pět let pošle do kalendáře 100 fotek. Vzhledem k jejich kvalitě se obávám (vlastně se spíš těším), že v roce 2023 se budeme na morbovy fotky dívat od ledna do půlky července. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Nemám čas, kluci, chystám speciální ?smoked edition? kalendář, ve kterém budou každý týden jedny amfibie. Už mi jich chybí jenom 49. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 3. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Tak pořádně přilož, ať je to dobře vyuzený! Den už se krátí a noc dlouhá je. Ta poslední se mi líbí hodně.Edit: na domovském vlákně Amphibií zuří agitační kampaň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 3. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2017 Jo a vyměnil sem původní jubilee za super oyster a cítím se líp. Asi jako když člověk sundá z auta dřevěnej spojler. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 V 3. 10. 2017 v 20:07, morbo napsal: Jo a vyměnil sem původní jubilee za super oyster a cítím se líp. Asi jako když člověk sundá z auta dřevěnej spojler.Hezký, šikovný chlapec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 10. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 No a pak mám vlastně ještě tyhle Orienty. Sice už se na ruku moc nedostanou, ale jak jsem psal, jednoduchý a přehledný hodinky, to je moje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Ty evidentně něco zažily. Přiznej se, že jsi je měl na ruce, už když jsi dělal bomby z kindervajíčka a prášku do pečiva, zkoušel kouřit rákosové doutníky a ryl do lavice jména holek z vedlejší třídy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Podobné mám taky, ale pro zjednodušení tam má ještě logaritmické pravítko. Mám je strašně rád, ale taky je moc nenosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 17. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 (upraveno) Sem sice to astrolábium na cifru nikdy pořádně nerozluštil, ale je potřeba říct, že ty hodinky mají cosi do sebe. Pokud je mi známo, tak ?nekonečné kalendáře? se k nám dostávaly zpravidla ze západního Německa v tlustym střevě odvážných kamioňáků, takže něco jako hedvábná stezka přes železnou oponu. Ke mně se dostaly cca 5 let zpátky, nosil jsem je hlavně ke košili a nebo když sem si chtěl prásknout rákosovej doutník, ale holky do lavice už sem s nima neryl a na práškové bomby beru většinou amfibie. Další foto dodám, jak se vrátí objektiv ze servisu, případně něco pořídím pevnou padesátkou, kdyby šlo o život. Upraveno 17. října 2017 uživatelem morbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Ahoj, tak jsem to dnes dovezl a začínáme se seznamovat. Dnes už nebyl čas, tak snad zítra, nejpozději v neděli se pořádně oťukáme. Abych pravdu řekl, tak jsem myslel, že to bude jednodušší a pěkný fotky z toho budou jenom padat, ale šeredně jsem se mýlil. Ještě jednou moc díky. Skvělý nápad a promiň, že Ti to tu plevelím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2017 V 20. 10. 2017 v 20:21, shewcza napsal: Ahoj, tak jsem to dnes dovezl a začínáme se seznamovat. Dnes už nebyl čas, tak snad zítra, nejpozději v neděli se pořádně oťukáme. Abych pravdu řekl, tak jsem myslel, že to bude jednodušší a pěkný fotky z toho budou jenom padat, ale šeredně jsem se mýlil. Ještě jednou moc díky. Skvělý nápad a promiň, že Ti to tu plevelím.Mě se tedy blbě fotí hodinky s bílým ciferníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 23. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 V 20. 10. 2017 v 20:21, shewcza napsal: Ahoj, tak jsem to dnes dovezl a začínáme se seznamovat. Dnes už nebyl čas, tak snad zítra, nejpozději v neděli se pořádně oťukáme. Abych pravdu řekl, tak jsem myslel, že to bude jednodušší a pěkný fotky z toho budou jenom padat, ale šeredně jsem se mýlil. Ještě jednou moc díky. Skvělý nápad a promiň, že Ti to tu plevelím. Zdar, klidně to sem per, každá inspirace je fajn ? já sem toho suchého ledu za 3 dny propálil asi 5 kg ... fotek mám, že bych si mohl otevřít chráněnou dílnu, tak sem to tu s tím už nechtěl tapetovat ? no ale když už o tom hovoříme, tak něco málo přidám ještě . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2017 Super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 21. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Vzhledem k tomu, že nemám ruku jak požární hydrant, vzal jsem tyhle modrý Recrafty jako narozeninovej dárek, takže touhle dobou už dělají radost novému majiteli. Docela pěkný hodinky, řekl bych. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Netradiční a moc pěkné. Hlavně ta modrá je magická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se