Xenomorfus Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Xeno: tak se začátkem příštího týdne ozvi, musím dodat tu knížku, co jsem zapomněl přibalit. Dáme scuka někde v Ostravě.OK, napiseme si ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Kluci v pondeli budu celej den v Ostrave, tak kdybys uz byl Xeno hodinek behem LAN party uz jako nasycenej, mohl bych je vzit do Olmiku (i s knizkou). To jenom tak jako poznamka pod carou, jinak samozrejme dle chuti, zeano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 "nividic" : To by bylo zase trochu moc brzo...tak nejak je ponosim vic, nez sem sam cekal ;-) Omlouvam se, nejak nestiham...Kazdopadne koncem tohodle nebo zacatkem pristiho tydne hodinky poslu dalsimu v poradi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Vpohode, nejaka fotka by nebyla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Takze pratele, hodinky jsem dnes poslal dalsimu v poradi.Jakmile budu mit chvilku, stahnu fotky a napisu nejakou recenzi. Predpokladam,ze bych se k tomu mohl dostat v nedeli...Zatim na rychlo dekuji za moznost si Davosy vyzkouset... Rudykopalsson - Opavashotik - Prahakupko - OpavaTichus - Opava (??? zatím nic)Xenomorfus - Ostravatomas.helisek - Olomoucnividic - Olomoucvojtano - PřerovRicchie - Frýdek Místekprischera - Prahavintage - Neratovice (u Prahy)kuncák7 - PrahaBezous - PrahaSarka Farka - PrahaVanilla - Prahasiwi - PrahaTittus - Prahavietor007 - PrahaConrad - PrahaFrostie - Habry (vyhovuje předání v Praze)Ruiz.aw - Prahasejkoram - PrahaOndoni - Prahakrtekon - PrahaKojotisko - BrnoLamiczka - pravidelně Brno a PrahaLiqid - Turnom4stic - Lovosice (nebo Praha)vladacr - České BudějoviceJendaM - LounyZ. Paul - Lounydigitalnick - Litoměřicelittle_w - Anglie (po domluvě)TomNguyen - PlzeňGustaf - StříbroLeft4deth - Jihlavamisoo - BratislavaAlexion - Bratislavaorol - Tatranská Lomnicacema - Praha, Kolín, Kutná HoraMari - ZlínDokusan - Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 A já jen doplním, že jsme se včera s Xenou válečnicí potkali a zásilka už je zase kompletní, tj. včetně knížky Davosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Nestíhám ale fotky a pokec co nejdříve vložím :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Přátelé, kamarádi!Je mou milou povinností napsat pár řádek k hodinkám, jež se mi náhodou dostaly do rukou. Buďte prosím shovívaví neboť mé literární a fotografické schopnosti jsou na velmi nízké úrovni a lepší už to nebude.Takže doporučuji se následujícímu textu vyhnout a vůbec jej raději nečíst a fotky rovnou přeskočit k dalšímu příspěvku. Svého času jsem přemýšlel o jednom z modelů této značky (což zatím nedopadlo), takže mi přišla vhod možnost si osahat cokoliv od značky Davosa. Hodinky dorazily zabaleny ve velké krabici, řádně vystlané, ve které se nacházel černý box se jmenovkou výrobce. Nasazen byl hnědý řemen, který sem jim ponechal po celou dobu. Řemen je poměrně krátký, ale odpovídá malým rozměrům hodinek. První dojem byl poněkud rozpačitý, přece jen preferuji trochu jiný styl. Co mně praštilo do očí byla datumovka. Osobně bych dal přednost "nodate" verzi a když už tam tedy datové okénko je, mělo by být (vzhledem k tmavému ciferníku) inverzní. Černý ciferník je jednoduchý, až téměř strohý s výraznými hranatými indexy. Asi by mu slušelo trochu plastičnosti, minimálně vystouplé indexy by se mi líbily. Možná by pak postrádaly "vintage look", jistou strohost a přehlednost. Ručičky jsou "klasické", není jim co vytknout, byly dobře čitelné a rozpoznatelné. GMT ručku bych osobně obarvil naopak (tedy šipku na konci červenou a úzkou část barvou indexů). Luneta v hnědé barvě je nepřehlédnutelná, možná až příliš výrazná, co se velikosti týče. Její chod je příkladný a prstům i uchu lahodící. Bateriový pohon ponechám bez komentáře. Pro někoho ideální pro jiného nikoliv. Já bych určitě volil automat, ale v tomto případě, kdy hodinky budou měsíce putovat poštou, je volba quartzového strojku jasná. Korunka malá, dobře chráněná na manipulaci možná až příliš. Na mně byly hodinky malé a lehké. Pořád sem je kontroloval, zda sem je neztratil, na ruce vůbec nejsou znát. Hodinky se mnou byly v podhůří Beskyd na Čeladné, kde jsme měli LAN párty, v práci v Ostravě (tedy jen na cestu do práce a zpět, v pracovní době mám Trasery nebo G-shocky), v mé oblíbené hospůdce (mnozí místní členové znají) a trávily se mnou dost volného času. Od prvního rozpačitého dojmu sem se nakonec propracoval až do stavu, kdy si podobné hodinky umím představit nosit. Tedy s automatem. Když bych to za sebe subjektivně shrnul do kladů a záporů: + vintage vzhled+ jednoduchý a přehledný ciferník+ solidní zpracování+ oku lahodící barevná kombinace+ příjemná luneta - velikost a hmotnost (preferuji větší a těžší hodinky)- pohon na baterii (v tomto případě odůvodnitelná volba)- rušivé datum- malá korunka (vzhledem ke quartzu je to asi fuk)- slabá lumi Konečný verdikt je nakonec dost kladný. Na hodinky bych si i zvykl. Řekl bych, že jsou to ideální hodinky pro někoho, komu se líbí "vintage" vzhled, neřeší typ pohonu, má rád malé a lehké hodinky o kterých ani neví, že je na ruce má. Děkuji za možnost si Davosy vyzkoušet a pokud jste to někdo dočetl až sem, tak mi nic nevyčítejte, já vás varoval! Hezký večer všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Už sa na ně těším. Díky za recenzi. Fotku s Gustavem mám taky v plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Díky za pěknou recenzi. Se podceňuješ, Xeno. Co budeme psát my ostatní? Moc se na ně těším. Poslední dobou mě menší hodinky hodně zajímají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Už sa na ně těším. Díky za recenzi. Fotku s Gustavem mám taky v plánu Jooo, Gustav, ten nikdy nezklame ;-). A opravdu neni za co... Díky za pěknou recenzi. Se podceňuješ, Xeno. Co budeme psát my ostatní? Moc se na ně těším. Poslední dobou mě menší hodinky hodně zajímají.Tak pokud Te mensi hodinky berou, tyhle budou prave orechove. Dekuji za uznani, ale je to slabe. Ja jsem spise takovy hospodsky uzivatel hodinek a povidat si o nich...ale neco napsat nebo nafotit, to neumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Z toho si nic nedělej. Já jsem zase kavárenský povaleč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Pěkná recenze Xeno, dík. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 16. října 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Díky za další recenzi Kladné ohlasy mě zatím moc těší, jenom pro příště asi do oběhu pošleme větší hodinky s automatem Fotky super! PS: Nezapomínáte na deník hodinek? Vyplňujete jim nějaké hezké záznamy o cestě, aby hodinky měly příběh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Jirko,vetsi hodinky s automatem by asi cesty ceskou postou nevydrzely :-D.Denik hodinek piseme (co sem videl), i ja sem napsal par řádek, kde se mnou hodinky byly.Dekuji za moznost vyzkouseni, snad se Ti v poradku vrati. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Ahoj! Zrovna jsem si na poště - po 45min frontě vyzvedl hodinky!!! Pro člověka s menší rukou slast - ten kožený vintage řemen jsem si zamiloval. Na větší ruce si je neumím představit. Pocitově mi přijdou fajn A Jirko, deník se plní! posílám první rychle foto. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Ehm, na toto jsem se těšil!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2017 Už sa na ně těším. Díky za recenzi. Fotku s Gustavem mám taky v plánu super putování zatím... Tu fotku jsi myslel se mnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 17. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2017 Na návštěvě u kamaráda fotografa! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Včerejší výlet do Prahy! A zítra jedeme na SEW do Brna.. nějaký report brzy! Ale - ty hodinky mají prostě kouzlo - i přes řadu nešvarů.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se